Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DnSs - chlopak inny niz inni

GŁODÓWKA CAŁKOWITA-60 DNI, MOJA DROGA DO WYZWOLENIA.

Polecane posty

Witam wszystkich. Caly temat poswiecony jest Glodowce, ale nie dwu , trzy, czy tez 7dniowej lecz okresowi 60dni !!!! Krutsze glodowki nie zmienia waszych przyzwyczajen, NIE ZMIENIA WASZYCH SLABOSCI, nalogow, dylematow czy tez kompleksow....wiec do rzeczy. Kochane dziewczyny! Czytacie roznego rodzaju kolorowe gazetki, czasopisemka, ksiazeczki o odchudzaniu....i myslicie , ze to wam pomoze.....tak oczywiscie pomoze wam...poczuc sie lepiej przez tydzien,dwa lub trzy. Ale nie pozwoli wam sie poczuc naprawde wspaniale wyzwolona kobieta. Ktora stanie sie szczupla, pikena, zdrowa i pelna zycia na caaaale zycie....a nie tylko gdy masz latek 18nascie. Temat adresowany jest do dziewczyn ktore zainteresowane sa osiagniecia jednolitej wagi przez cale zycie Zdrowia przez cale zycie! Szczescia i spokoju wewnetrznego przez cale zycie! Wszystko to jest mozliwe i realne do osiagniecia! Jest tylko jeden jedyny sekret, ktory to zna tylko jedyna szczesliwa dolina na swiecie, gdzie ludzie zyja spokojnie 120lat, nie choruja, zdrowo sie odzywiaja, a przede wszystkim nie znaja slowa nienawiesc i maja swoj rozum, ktory od przeszlo 2000lat podpowiada im jak i co jesc. Przez to zyja w pieknej harmonii od przeszlo kilkunastu wiekow. W takiej charmonii zaczynam zyc i ja. Przygotowywalem sie do tego okresu przez okolo 2 lata. Z probami niejedzenia miesa, slodyczy, bialego pieczywa, przetworzonych produktow, produktow mlecznych itp. Ekperymentowalem i teraz podjalem decyzje. Jestem gotow! A wiec moje 60dni zmieni mnie na cale zycie, zmieni moje przyzwyczajenia, nawyki, zwyczaje, a przedewszystkim zly sposob zywienia. Robie to dla siebie. Po to by zrealizowac swoje plany, marzenia i poznac samego siebie , a takze zyc z miloscia mojego zycia przeszlo 120lat. Wierze rownierz , ze moja przyszla dziewczyna, ktorej obecnie poszukuje, (ale nie na chybil trafil) bedzie rowniez miala podobne spojrzenie na zycie jak ja. Bo to co sie w zyciu liczy to przede wszystkim. ZDROWIE,PIENIADZE,MILOSC i ZAUFANIE. Do tego dodam rowniez WYGLAD. To dlatego , ze wyglada sie tak jak sie jje. I pamietajcie SZCZUPLA osoba ma zawsze wieksze szanse we wszystkim. A GENY nie maja zadnego znaczenia. ZNACZENIE ma sposob zywienia. Kto nie wierzy niech dolaczy do mojej drogi przemiany. A w ciagu 60dni osiagnie wiecej niz przez cale swoje dotychczasowe zycie. A teraz opisze troche siebie , zeby nie bylo, ze nie napisalem nic o sobie. Mam 19 lat, 170cm wzrostu. Waga z dnia dzisiejszego 58kg, jestem sczuplej budowy ciala, tlusczu praktycznie nie posiadam, a miesni mam pod dostatkiem. Cera srodziemnomorska....czyli cimniejsza karynacja, brunet. To co dostarcza mi energii i sily do zycia kazdego dnia to ...rower i podrozowanie. Zeby bylo jasne! Mozecie mnie dziewczyny uznac za idiote, bo wielu ludzi traktuje tak mnie za odmienne od innych poglady....a o zyciu 120lat nie wspomne. Ale to co chce osiagnac przez te 60dni. To zejscie do wagi 50-55. A w zasadzie to glowna przyczyna jest oczyszcznie organizmu i umyslu i wyzwolenie sie od zniewolen tego swiata w postaci slodyczy, miesa , produktow przetworzonych i bialej maki i produkto pochodnych. A dlaczego od tego? Bo to gwarantuje zycie powyzej 100lat bez zadnych chorob. Te 60 dni bedzie sie skladac miedzy innymi z okresu scislego postu przez 3 tygodnie z uzyciem tylko i wylacznie wody mineralnej. Jest to tak zwany post zupelny. Dla zainteresowanych dziewczyn.....szczegoly juz jutro czyli zaczynam 07.marca 2007, a koncze 05.05.2007r.....i od tej pory moje zycie sie zmienia. Pozdrawiam dziewczeta i zapraszam serdecznie i prosze o wszelkie komentarze i pytania. P.s. Przepraszam za blede i brak polskich liter . Pozdrawiam DnSS , kto chce niech pisze na e-mail. Mysle tylko , ze moj temat ktoras z was zainteresuje, bo codzienie bede zamieszczal maly opis mojego "wyzwolenia". Jezeli natomiast nikt sie nie odezwie. Trudno , bede pisal tak czy siak , na wlasna pamiatke mojego sukcesu! Pa DnSs

Gość oczywiścieee
masz tu na myśli wyzwolenie z życia. Powodzenia.

Gość zdegustowana tym topikiem
chłopie, szerokiej drogi do pana bozi! trzymaj się mocno!!!

Mam tu na mysli zdrowe i szczesliwe zycie w pelnej harmonii, bo wiem ze mozna zyc bez chorob...nalogow, slodyczy....czyli wszystkiego tego co nas powoli zabija....to sie nazywa zycie! A nie udawanie....poobserwoj nature, a zrozumiesz.

poobserwuj naturę chłopcze, a zrozumiesz, że spotkamy się za te 60 dni w grobie od razu byś pwiedział, że pieprzyć ci się chce, a nie że szukasz harmonii, w dodatku przez "ch"

Po pierwsze nie pisalem ze bede glodowal przez 60 dni tylko przez 3 tygodnie.....pozostaly okres to przygotowanie i wyjscie z glodowki ktore trwa okolo 40 dni i sklada sie w sumie z 2 tygodni picia tylko swiezo wycisnietych sokow owocowo wazywnych. Najpierw przecztajcie caly post , a potem komentujcie. P.S. za bledy przeprosilem, wiec prosze sie nie czepiac. A jesli chodzi o smierc glodowa nastepuje ona po okresie 40 dni !!! picia tylko i wylacznie wody, wiec przezyje. Potwierdzili to min. Arystoteles, Plutarch, Einstein i inni znani tego swiata. Zapraszam do przeczytania paru ksiazek o glodowce calkowitej.....a potem mowienie o smierci.

najpierw zerże ci wodę, minerały, potem te ewnetualne mięśnie gówno z tego bedzie a jak nie masz dziewczyny nie będziesz miał jej nadal

Gość brak słów...
Jeszcze gdyby kobieta na taki pomysł wpadła-mogłabym EWENTUALNIE zrozumieć-kobiety miewają takie odchyły.Ale facet.....? Skąd wytrzasnąłeś tak durny pomysł? Po co Ci to? Jaka harmonia, jaki brak chorób??? Choroby to Ci się posypią, zaraz po zębach-po skończonej głodówce. Człowieku-opanuj się, przy swoim wzroście nasz i tak niedowagę.A zamierzone 50-55 kg?? Życzę szczęścia w poszukiwaniu dziewczyny-my, kobiety, uwielbiamy przytulać się do męskiego ciała,-nie gnatów...

Dziekuje Olu, ale ja opieram sie na oswiadczeniu ludzkim, ktore istnieje od 2000lat i zyje do dzis przeszlo 120lat. Przestrzega scisle swojej diety, a lekarzy nie zna wcale. Geny nie maja zadnego znaczenia. Liczy sie sposob odzywiania od malego. Dziecko male moze byc grubsze lub chudsze...ale na to jak bedzie wygladac....ma wplyw odpowiednia dieta. A dokladnie to , czym rodzice go karmili.

NIE chodzi mi o wage....tylko o wyzwolenie sie z tego , co przez 99% ludzi uwazane jest za normalne ...tzn. jesz-tyjesz , chorujesz-bierzesz tabletke, jestes gruba odchudzasz sie.....czy widzialas kiedys spasione zwierze zyjace na wolnosci? Moja waga wroci do normy po oczyszczniu organizmu, oscyluje ze bedzie to ok 50-55 kg. czas pokarze ile mam zlogow w organizmie.czyli moge miec ok 8 kg zlogow w jelitach...czy wiesz o czym mowie? Pamietaj ze ludzie starsi umieraja z powodu zawalow serca w 80%, a to oznacza niewydolnosc organizmu, tzn zatkanie go zlogami...min zwezenie naczyn krwionosnych....dlatego sa grubi, otyli i zapchani zlogami, wtedy organizm niewytrzymuje i.....nastepuje smierc. p.s. ile waza osoby starsze 70-80 kg? Czyli 30kg zlogow w organizmie w roznej postaci. Co robi u ciebie zlew gdy sie zatka......woda wyplywa poza zlew, wylewa sie.....tak samo jest z czlowiekiem.....wylew, sawal niewydolnosc-smiec. Ja tak nie bede mial, bo wole byc swiadomym tego jak zyje i co jem. Pozdrawiam.

Gość brak słów...
tych-jak to pięknie nazwałeś "złogów", pozbędziesz się po miesiącu dobrej diety.Zapominasz chyba, że organizm ludzki składa się m.in. z wody-i to ją stracisz w przeciągu kilku pierwszych dni.Później pójdą mięśnie, skoro tkankę tłuszczową masz tak minimalna. Zapomniałeś chyba, że do prawidłowego funkcjonowania organizmu potrzebny jest potas, wapń i przede wszystkim BŁONNIK.Bez tego za długo nie pomarzysz sobie o zdrowiu i długowieczności.Coś chyba nie tak z tą Twoją wiedzą.

Przez caly okres glodowki calkowitej bede pil od 1.5 do 3 litrow wody dziennie i tylko wody. Takze o wode w organizmie nie musze sie odbawiac. Woda tez zawiera cenne mineraly. Czlowiek bez uszkadzania jakichkolwiek narzadow wewnetrznych moze przezyc minimum 40dni. Potwierdzone przez tysiace lat doswiadczen - niekoniecznie przez lekarzy, ktorym niewierze. Bo zamiast leczyc, przepisuja leki , a nie mowia jak prawidlowo jesc. Calkowiete oczyszczanie organizmu ze zlogow zaczyna sie dopiero po 14 dniach od przejscia na calkowita glodowke. P.s. Calkowita glodowka oznacza wykluczenie wszelkiego pokarmu i picie tylko i wylacznie wody mineralnej niegazowanej. A na teraz koncze i ide spac, bo dzis zaczynam to co postanowilem , a sen jest bardo wazny. Od dzisiaj zdaje calkowita relacje. i chodze spac ok 22:00 dlatego po tej godzinie od dnia dzisiejszego nie bede juz nic pisal. Pozdrawiam wszytskich , a w szczegolnosci wszystkich "INNYCH" ** Dziekuje za zainteresowanie - jakie by nie bylo.

Gość tak to piszesz jakby
glodowka miala cie ocalic od wszystkich bolaczek tego swiata, wielkie oczyszcenie, wielkie wyzwolenie :D nigdy nie popieralam glodowke, bo jak nawiazales do zwierzat, ktore nie sa spasione, ONE JEDZA! jedza, choruja rowniez! Po to Bog stworzul cuda tego swiata w postaci warzyw, owocow, zwerzat, by czlowie mogl to spozywac, ni po to by patzrec na to! zeby czyscic organizm kochanie to wystarczy zmienic nawyki zywieniowe ;) jesc regularnie, nie jesc przetworzonych produktow, jesc z umiarem, duzo pic, a najlepiej kiedy mamy wlasny ogrodek , i robimy sami napoje, soki owocowe, warzywne. Nie laczyc zle dobranych produktow. dieta powinna byc wysokoresztkowa, zroznicowana. Po kiego diabla tal sie zameczac 3 tyg niejedzenia???? Ludzie maja jakas schize z tymi gldowkami a juz w ogole na punkc8e swojego wygladu. Nie jestem za tym by sie obzerac jak swinka, ale gldowka? moze 1 -2 dniowa, ale 3 tyg???!!!! jeszce powiedz ,ze zaczniesz sie "zywic: sloncem :o tak jak to niektorzy.

Gość tak to piszesz jakby
aha! zapomnialam dodac, co do tych genow.... jesli choroby genetyczne nie ujawniaja sie , gdy czlowiek od malego jest dpbrze odzywiany , co napisales wyzej, to wytlumacz mi skad, choroby Downa, z jakimi sie rodzi male dziecko? wiesz, uwierzylabym w to jesli chodzi o nowotwory nmp jelit, ale to i tak wywolane jest przewaznie zlym wlasnie odzywianiem sie. Choroby nabyte a choroby wrodzone.. slyszales o czyms takim?

Glodowka tak dluga, i prowadzona 1 do 2 razy w roku ma na celu calkowite oczyszczenie organizmu i pozwolenie organizmowi na odpoczecie i odprowadzenie wszelkich zalegajacych toksyn i zlogow. Moja glodowka nie jest jednorazowa i bedzie powtarzana tak jak wyzej. Jednoczesnie zaczynam juz calkowicie inna diete przez cale moje zycie. A slowo dieta - oznacza calkowite przestawienie organizmu na inne zywienie i prowadzona jest przez cale zycie, a nie przez jakis tam okres tygodnia czy kilka dni.....bo dieta jest skuteczna gdy trwa caly czas. Dieta NIE POWINNA BYC ZROZNICOWANA !!! Ludzie podgladnijcie nature, zobaczcie czy zwierzeta jedza zroznicowane posilki czy tez te same produkty przez cale zycie. Zobacz czy slonce wschodzi kazdego dnia inaczej z innej strony? Czy tak samo. Zroznicowanie to wymysl lekarzy i mediow. CHOROBA DOWNA I INNE TEGO TYPU. BIERZE SIE POPRZEZ NIEPRAWIDLOWE ODRZYWIANIE KOBIETY,NALOGI, I BRAK NATURALNEJ DIETY W ORGANIZMIE. wIDZIALAS KIEDYS ZDAUNIONE ZWIERZE KTORE ZYJE NA WOLNOSCI????? NIE MA WAD GENETYCNYCH TYLKO LUDZKIE BLEDY W ZYWIENIU. TO CALA PRAWDA. EINSTEIN ROWNIEZ O TYM WIEDZIAL, TYLKO LUDZIE NIE POTRAFIA SLUCHAC. (do odpisania wieczorem) pozdrawiam

Gość dfsa
a moglbys opisac ta swoja glodowke co i wjakich okresach bedziesz spozywac bo mnie to zainteresowalo

Gość agniecha__81
nie raz bylo tak,ze urodzil sie zwierzak z dwiema glowami!!!

Oczywicie opisze to dzis wieczorem, ze szcegolami. Mi zalezy tylko na tym , by wam dziewczyny pokazac droge do prawdy, a nie do grobu. Lekarze posiadaja wiedze ze szkoly, a nie z zycia i doswiadczen ludzi ktorzy zyja po 120lat. Wiec komu lepiej zaufac, lekarzom, ktorzy mowia nam , ze wszystko jest w genach, czu gudziom nie znajacych lekarzy , a zyjacych srednio powyzej 100lat w zdrowiu? Pamietajcie , ze lekarze umieraja w tym samym czasie co inni chociaz posiadaja taka wiedze, ze hoho. SZCZEGOLY WIECZORKIEM , teraz musze wychodzic PAPA. Milego dnia.

Gość agniecha__81
wiesz, ja wierze4 w to,ze jedzenie ma koklosalny wplyw na nasze samopoczucie, na nasz organizm , na jego zle lub dobre funkcjonowanie,a le mysle,ze aby utrzymac je w dobrej kondycji niepotzreba jest tak dluga glodowka.

Nie chodzi mi o dobra kondycje tylko o wspaniala kondycje i o wydajnosc 90% a nie 3% jak maja \"normalni\" ludzie. Tu nie chodzi tylko o diete , a o sposob zycia. Nie wierze w boga, ale w biblii jest napisane o glodowce do 40dni nie bez powodu. Teraz zaczynam pojmowac o co chodzi. Zastapcie slowo \"Bog\" slowem , \"natura\", a zmienicie nieco inny przekaz biblii. Ok wychodze , do wiczora PAPA.!

Gość agniecha__81
skoro kierujac sie tym,co jest napisaen w Biblii, ze niby 40 dni nalezy glodowac , a to niby ma prowadzic do uzdrowienia i dlugowiecznoisci, to powiedz mi dlaczego srednia wieku w czasach Chrystusa wynosila 30 lat?

Gość agniecha__81
mimo roznicy pogladawo ;) jestem pelna uznania dla ludzi , ktorzy potrafia wytrwac tak dlugo bez jedzenia, jedzenia tego, co lubia. Ja kawe musze wypic(moze nie codziennie) , rosol zjesc, ciastko z galaretka... itp. Glodowke robilam 3 dniowa, z piciem wody, nie wytrzymalam, po prostuy slanialam sie na nogach, bole glowy mocne itd itd...... dzieki serdeczne,Wiem, powiesz,,ze to organizm sie oczyszcza z toksyn, ale ten prg jest dla mnie zbyt duzy , by go przeskoczyc. tymbardziej jak sie zyje z ludzmi, ktorzy jedza normalnie, wiec pokus dookola multum.Wpadnij wieczorkiem, chetnie pogadam.

Gość DO AUTORA
Porąbało Cię! :-D Jakie Ty możesz miec złogi w iweku 19 lat???? Przecież tak młody organizm oczyszcza się na bieząco. Bardzo sobie zaszkodzisz. Jeszcze rozumiem gdyby to był desperacki krok ciężko chorego lub bardzo otyłego... P.S. Jestem po trzech glodówkach więc WIEM o czym pisze, bo przeczytałam o nich sporo No ale taki śiwat, jak mówią św**** nie brakuj, bez urazy

do założyciela tego topiku. Ty rob co chcesz ze swoim organizmem ale nie namawiaj do tego nieświadomych osob. Powinienes raczej wyleczyc swoj rozum bo piszesz jakbys był opętany. Nie wyobrażam sobie nie jesc 60 dni to chore a ludzie ktorzy to robią to mają nie po kolei w głowie.

Gość umiar
DnSs .........jezeli wierzysz wto co chcesz zrobic to i zrobisz,proste wiara gory przenosi. Ale twoja droga jest twoja droga przejdz ja i wtedy o tym mow. Mowiac co chcesz zrobic pokazujesz ze sie tego wewnatrz obawiasz. Potem opowiedz wszystkim jak bylo a jak jest teraz.Ja przeszedlem na "Zywienie swiatlem " nie jadlem i nie pilem 7-dni potem niejadlem kolejne miesiace pijac tylko wode i zyje.Czy przez to stalem sie inny ? wyjatkowy? Nie ! Zrozumialem ze nie chodzi tu o niejedzenie lech o to co siedzi w mojej glowie jak widze siebie, swiat itd.Zadalem pytanie poco mi to ,czy nie lepiej rozkoszowac sie darami Boga? Dalem sobie spokuj z niejedzeniem i jest mi z tym OK.Jem tyle ile potrzebuje moj organizm ,mam kondycje i zdrowie dbam o cialo, slucham go..Gdy poczytasz wiecej nauk OSWIECONYCH dojdziesz do wniosku(albo i nie )ze jedzenie jest wazne ale wazniejsze jest to co siedzi w twojej glowie. 120lat fajnie ale gdybys wiecej poczytal to znalazl bys wyniki badan przeprowadzonych na calym swiesie kture mowia ,ze nie dieta nie warunki mieszkaniowe itd.maja wplyw ,lecz nastawienie spoleczenstwa do tych ludzi. Starsi sa "SOLA ZIEMI" sa szanowani powazani .Ludzie tam chca dozyc poznej starosci bo wiedza ze warto i tak sie dzieje. A u nas "cywilizowany zachod" domy starcow i won z domu bo jestes stary i glupi ,coty wiesz.........itd.Mistrz Kryja Jogi (wegeterianin) gdy spytalem go ,czy przejsc na wegeterianizm ? odpowiedzial mi " ty zyjesz i w innym klimacie sluchaj swego ciala" to jest godna odpowiedz mistrza.Kazdy niech slucha siebie kazdy jest inny niepowtazalny, nie jestesmy klonami. A co do Bibli to poczytaj a doczytasz sie miej wiecej (niechce mi sie szukac cytatu) nie wazne co spozywasz lecz wazne co z twych ust wychodzi . Jesus jadl mieso i tak przejawil BOGA w sobie, to samo przeczytasz w biografiach OSWIECONYCH a do PRZEBUDZENIA jak mysle zmierzasz bo do tego wszyscy w koncu dojdziemy, lecz kazdy swoja niepowtazalna scieszka. Tego ci zycze . Byly NIEJADEK.

piszesz ze ważysz 58 kg i chcesz zejsc do 50 kg . Na dzien dzisiejszy i tak masz niedowage a mężczyzna z niedowagą nie wygląda atrakcyjnie. Poza tym piszesz ze masz 19 lat - chlopie ty jeszcze rosniesz i nie powinienes sie głodzic w tak mlodym wieku twoj organizm potrzebuje potrzebuje kazdego dnia odpowiednią ilosc białka weglowodanów tłuszczów i witamin abys dobrze sie rozwijał. Moim zdaniem robienie głodówek w tak młodym wieku bardziej zaszkodzi niz pomoze bo organizm nadal jeszcze sie rozwija.