Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I am only asking

Czy wasi faceci ściągają napletek ręką przed seksem?

Polecane posty

Gość I am only asking

czy ściąga się on im sam kiedy mają wzwód? Czy "kładają" z nieściągniętym napletkiem a on w momencie "wkładania" się ściąga?

Gość I am only asking
Bo mój facet ściąga napleta obcęgami. Późnie, po seksie tak samo go naciąga tylko ostrożnie bo zeszłej śro0dy, podczas naciągania, wciągnął kota.

no juz sie nie podszyjesz Czy w tym pytaniu jest coś, o nie pasuje do tego forum? przecież tu wlasnie jest chyba miejsce na takie pytanie. Poprostu mnie to ciekawi, poniewaz ja jestem facetem, nigdy nie uprawialem seksu i zastanawiam sie ale w sumie to chyba wszystko jedno. Przeszkadzloby wam dziewczyny gdyby wacet ściągał przed seksem napletek ręką?

moze to normalne, nie wiem, nie pytalem zadnego faceta o to. mi to nie przeszkadza bo mogę bez problemu napletek ściągnąć ręką

Gość I am only aking
Najzabawniej było, gdy przy pełnym wzwodzie mój naplet zsunął się po karniszu i spoliczkował babcię Zenobię zawzięcie szydełkującą w fotelu na biegunach

Gość I am only aking
Potrafię go też ściągnąć prawą stopą i wargo dzielnicowego Zygmunta.

Gość I am only aking
Mam jeszcze jeden błahy i banalny problem. Czy pan Giertych potrafi polizać swój łokieć?

Gość moj nie sciaga
reka .. albo tego nie zauwazam hihi ... whodzi i juz :) zreszta i tak najczesciej sie kochamy z prezerwatywa A Twoje pytanie to i tak pewnie prowokacja Pozdrwaiam

Gość I am only aking
Mój napletek wygrał konkurs na "Marszcza Mendelsona" roku 2006

w czasie wzwodu chyba sam powinien Ci sie zsunąć tak mi sie wydaje przynajmniej

musztarda chyba jesli ten problem jest dla ciebie niezrozumialy ( a w zasadzie nie problem tylko pytania, ktore zadalem) czy to znaczy, ze nigdy nie uprawialas seksu? bo tylko w takiej sytuacji mozesz nie umiec odpowiedziec na takie pytania....

Gość I am only aking
Tak jak dzielni harcerz jedną zapałką rozpalali ognisko, tak ja, jedną ręką doprowadzam swoje prącie do stanu używalności.

Gość moj nie sciaga
No wlasnie mi sie tez wydaje ze w czasie wzwodu sam sie zsuwa, a nawet jesli nie to to przeciez zaden problem! Chyba nikt na poczatku nie "trafia" bez pomocy raczek :P

Gość I am only aking
Tak jak dzielni harcerz jedną zapałką rozpalali ognisko, tak ja, jedną ręką doprowadzam swoje prącie do stanu używalności.

aha, powinien , no coz ale sie nie zsuwa , no i dobrze , narazie i tak nie uprawiam seksu a jak bede to zawsze mogę go zsunąć ręką. gdyby wcale nie mozna go bylo zsunać tak jak przy stulejce to bylby problem a tak to chyba nie bedzie problem

Gość I am only aking
Mój pluszowy miś się nie skarży i dyskretnie odwraca swój szklany wzrok, gdy manipuluję prąciem we włochatym króliczku w kolorze blue.

Gość I am only aking
Już mam. Czy mój pluszowy króliczek może być w ciąży?

no to odpowiedziałem, że miałem pełny wzwód i napletek sam mi się wtedy nie zsuwa ale kiedy wzwód zupełnie ustępuje to napletek sam się spowrotem nasuwa, pod tym wzgledem widac jestem normalny

Gość I am only aking
Zwyczajnie. Mój napletek jest dosyć rozciągnięty. Używam go jako baldachimu dla mojego pluszowego misia.

Gość kamelia....
:D podszyacz jest naprawdę śmieszny-skąd TY masz takie pomysły :D na jakim topiku jeszce jesteś bo byl się pośmiała :D

podszywacz jednak nie che sie przznac czy jest kobieta czy mezczyzna szkoda, mi jakos trudno uwierzyc zeby kobieta sie tak podszywala ale przeciez tu jest wiekszosc kobiet wiec moze a czy ktorejs z was dziewczyny by przeskzadzalo jesli by facet musial reka zsuwac napletek?

Gość I am only aking
Bywam wszędzie tam, gdzie poprowadzi mnie mój magiczny fallus wyczulony na podwodne cieki i ciekawe wątki :)

Tam gdzie go nie chcą też bywa, i to często. :P