Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laguna

Seks bez zobowiązań???

Polecane posty

Witaj...to co opisalas moze byc jak najbardziej seksem bez zobowiazan. To znaczy przyklady, ktore podalas swiadcza o zaangazowaniu wynikajacym z jakiejs fascynacji ale...facet naprawde moze nie chciec sie wiazac np. na stale. I Twoja kumpela przezyje duze rozczarowanie...Nie ukrywajmy, my angazujemy sie bardziej i jesli jestesmy wolne to w marzeniach czesto wijemy gniazdeczko...;-)

Rolnik -> i tak starałam sie jak najkrócej ;-) tak czy inaczej dzieki za odzew mam nadzieje ze ktos jeszcze sie wypowie, moze jakis facet?

łeeee no ja myslalem ze Ty tutaj jakies propozycje takiego seksu skladasz :o

Łoj Laguna - wielgie mecyje... Dyć tani wyńdzie kupić kwiotki na łurodziny i napiś SMSa jak co dziń do burdelu lotać :classic_cool:

Seks bez zobowiązań ? Laski nie bądźcie głupie i nie pakujcie się w seks bez zobowiązań za darmo ! Co wy z tego macie ? Za darmo to oni mogą sobie walić własną fujarę, a nie was. Jak taki cwaniak wyskoczy z propozycją, to pogadajcie o stawce. Od razu połowa da wam spokój.

Gość gość
turboczort Oj dalabym Ci dala jeden w pysk drugi w reke ale mama zakazala zebym twojej spermy nie polykala