Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fefefufururur

apel do kobitek!!!!! nie straszcie nas wiosna!!!

Polecane posty

Gość fefefufururur

jezeli macie zamiar wiosna: 1. wygladac jak po urlopie rocznym w brazylii( solarium) 2. robic rozowe tipsy 3.nosic mini i obcasy do krotkich nog lub spasionych nog 4. odkrywac zaniedbany, obwisly brzuch 5, nakladac 10 tapet nie wychodzcie z domu prosze was!!!!!!!!!

Gość taaa taaa
one na pewno cie wysluchaja jak co roku kazda wyjdzie na ulicy mega odkryta bo kazda sadzi, ze jest piekna a tylko lustro dac i spytac: widzisz ta paszczure w lustrze? to ty:(

Gość a taaaaaaaam
dzis wrocilam z solki.........mam pikana brozowa skórę, jutro ide do kosmetyczki doczepic tipsy, boczki i brzuszek tez trzeba przewietrzyc, wiec zaloze obcisła krótka bluiuzkę no i cellulit jeszce pokarze.i przyjade do was chopaki.czekajcie na mnie

Gość taaa taaa
tak 50 procent kobiet sadzi ze jest cudowna a przyjrzec sie to zal dupe sciska

Gość a ja sadze ze
to tez dotyczy sie panow nie wiem czemu ale sa mezczyni, kobiety ktorzy wrecz smiesza swoim wygladem wiosna a chodza napuszeni jak pawy ona spalona na solarce, obcasy 10 cm i kaczy chod a on wlos na zel i sztuczne adidasy plus koniecznie bluzeczka z poliestru

oj chyba więcej niż 50porc... i coraz młodsze.. nastolatki z wylewającym się tłuszczem z biodrówek.. ohyda:O może te mundurki to nie byłby taki zły pomysł:p