Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka . .

czy gynalgin mozna przyjmowac w czasie ciazy ?

Polecane posty

Gość malinka . .

czy moze powodowac jakies komplikacje i czy tak samo jest w przypadku czopkow doodbytniczych ? ?

jesli lekarz zalecił to on wie co robi wkoncu wie o dziecku tak naprwde na każdej ulotce jest w przeciwskazaniach ciąża.... ja jestem obecnie w 16tc i brałam clotrimazol bo miałam stan zapalny ale tylko lekarz wie czy można i jak masz go stosowac... np. clotrimazol stosuje sie na noc 1 glob codziennie do wyleczenia a mi kazała 1 glob co 2dni bo ciąża nic na własną reke

Gość malinka . .
jak byla m u lekarza to napewno nie byłam w ciazy bo by mi powiedział ale nie zaczelam go brac od razu i tak sie zastanawiam jak bym była teraz czy by to nie spowodowało jakichs skutkow ubocznych .... a wogole to nie wiem czy to mi pomaga czy nie bo bolał mnie brzuchtak jak przed okresem i nie wiem czy to skutkuje

Gość malinka . .
wziełam juz kilka tego gynalginu moze nie jst tak jak było bo czasem bolał mnie bardzo brzuch ale teraz boli rowniez ale mniej i nie wiem czy to z powodu tychczopkow ktore działaja przeciwbolowo rowniez i dlatego nie czuje bolu czy cos mi pomaga ? zanim poszłam do lekarza to miałam takie uczucie jakbym miała piłke mała w brzuchu taka troche napompowana a teraz to uczucie znikneło tylko pozostał lekki ból ....