Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M-A-L-U-U-U-T-KA

czy są tu jakieś oboby zadowolone ze swojego wyglądu????

Polecane posty

...tak sie własnie zastanawiam. Wiem ze nikt nie jest idealny i kazdy ma jakies zastrzezenia co do swojej osoby, sama tez lubie sobie czasem ponarzekac, ale ogólnie akceptuje siebie. Wiadomo rowniez, ze jak sie ma włosy kręcone to chce sie miec proste (i na odwrót), gdy sie jest za niskim pragnie sie byc wyzszym (i na odwrót)... jednak czy jest ktos na tym farum kto potrafi akceptowac siebie i swoje niedoskonałosci???

Gość Kachna1981
ja nie potrafię....

Gość wiedzma_wroc
ja potrafię :)

Gość misiaaa22
ja nie jestem i ciagle na cos narzekam niestety :( a moj wyglad to juz obsesja.....

Gość Kachna1981
znam ten bóle misiaaa22 , niestety- choć sa momenty że się sobie podobam- ale to tylko momenty

Gość hemor
ja na ogol potrafie :) tylko nie jka mnie wysypie na twarzy :O

Gość misiaaa22
o ja mam takie momenty tez czasami jak np. zobacze jak moj chlopak oglada moje zdjecia, ktore mu podarowalam kiedys. Zrobilam je u fotografa i wyszly super mi tez sie podobaja, ale do idealu mi daleko niestety :( mam za okragla twarz, krzywe zeby ahhh lipa doslownie lipa

Gość Kachna1981
ja tez tak mam- nienawidzę oglądać swoich zdjęć- a szczególnie mam kompleksy jak oglądam zdjęcia modelek, aktorek itp. Ale staram sobie wytlumaczyć, że " na żywo" one wyglądają dużo gorzej. Generalnie każde zdjęcie analizuję, oglądam i patrzę jak wyszłam - jak dobrze to mam dobry humor, jak źle to dół murowany :-(

Gość Kachna1981
tak się zastanawiam- czy te osoby które są zadowolone ze swojego wyglądu są ładne czy przeciętne....zazdroszczę tym wszystkim dziewczynom, które są pewne siebie - mimo że równiez mają wiele niedoskonnałości potrafią zaakceptować swój wygląd i cieszyć się życiem- czy tego można się gdzieś nauczyc :-)

Gość misiaaa22
to u mnie tak samo. Ja nie wiem, ale ten wyglad mnie opetal i ciagle o tym mysle. Wiem, ze to glupie, bo niby tylko puste lalki mysla caly czas o swoim wygladzia, ale u mnie to jest inaczej. Ja ciagle widze swoje wady nie moge dostrzec tych pozytywnych cech, a to wszystko za sprawa mojego bylego chlopaka :(

Gość misiaaa22
no wlasnie tez jestem ciekawa jak to jest stanac przed lustrem i sobie powiedziec "super wygladam" nigdy tak nie powiedzialam i nie wiem czy kiedykolwiek powiem ;)

Gość Kachna1981
no właśnie...a nowy chłopak nie potrafi Cię dowartościować? bo mój nie bardzo- wiem że mnie kocha itp. ale nie mówi mi komplementów, chyba jeszcze nigdy sam z siebie nie powiedzial mi że mu się podobam- a mimo wszystko to jest potrzebne

Gość misiaaa22
moj nowy chlopak to mowi az za duzo dlatego w to nie wierze :) tak na prawde to w glowie caly czas mi siedzi, ze do doskonalosci to daleka droga. Ciezko jest dla mnie, bo ja sie wszystkiego wstydze, wydaje mi sie, ze kazdy patrzy na mnie i mysli sobie, ze ja jestem brzydka. Nie wiem ciezko to opisac , ale nie jestem zadowolona z siebie :(

jestem jaka jestem wygladam jak wygladam staram sie tym nieprzejmowac bo i po co nic mi to nieda i bylabym wiecznie nie zadowolona

Gość GotowaNaWszystko
rozumiem Cię i nie bardzo wiem co napisać- ja mam bardzo podobnie- ale generalnie zamulają mnie zdjęcia bo nie jestem fotogeniczna- na co dzień to jakoś sobie radzę. Kiedyś miałam więcej kompleksów, ale usilnie starałam się z nimi walczyć- byłam pulchna- to zaczęłam ćwiczyć i schudłam, miałam krzywe zęby-to wzięłam się za prostowanie :-) długa droga za mną ale już jest o niebo lepiej, chociaz do ideału też mi daleko... Jak mam mega doła to staram się obserwować inne dziewczyny i szukam cech, które "mam ładniejsze" i dostrzec że każdy ma jakies wady - może to nie za mądre ale pomaga- w końcu nikt nie jest idealny

Gość Kachna1981
a nie próbowałaś zastanowić się, co jest w Tobie ładne- może masz fajną figurę, oczy, włosy- ja tak staram się robić- nie zawsze pomaga, ale pozawala dostrzec także zalety

Gość misiaaa22
no oczywiscie, ze tak robie. Zebym nie robila to bym juz chyba w depresje bym popadla :) mam oczywiscie fajnie rzeczy np. schudlam 23 kg i mam teraz fajna figure, mam wieksze piersi, ktorych mi zazdroszcza kolezanki, ale mam duzo duzo wad, ktorych nie dam rady zatuszowac :)

moze potrafie siebie zaakceptowac z tego względu, ze mam cudownego chlopaka, ktory mowi ze dla niego jestem najpiękniejsza na swiecie i nic by we mnie nie zmienił. Oczywiscie do ideału mi daleko, mam krzywe zęby, za duzy nos, zbyt cienkie włosy itd. ale jego słowa i ten zachwyt w jego oczach, kiedy na mnie patrzy pozwalają mi zapomniec o tym co nie jest we mnie doskonałe

Gość Ja jestem zadowolona
Pewnie ze sa, Ja do nich naleze Mam wreszcie takie cialo o jakim marzylam, na brak urody nigdy nie narzekalam, bo natura w tej kwestii byla hojna, ale byl czas gdzie mocno sie zaniedbalam, uzywki, zly tryb zycia zaowocowaly cellulitem, pryszczami, brzuszkiem, nie uprawialam sportu i wygladalam zle, ale to juz przeszlosc :)

Hojna* ;)

Nie rozumiem- pisze slowo h_o_j_n_a a wyskakuja takie bzdury !

Gość bo teraz jest
moda na wypindrzone panienki w tv i w czasopismach. wiadomo ze zdjecia sa retuszowane ale i tak wpedzaja w kompleksy

Gość ogolnie CERA
gdyby nie te grudki na czole i lewym policzku to byla bym zadowolona na maxa !!!!!!!!!!!!

O rany! Kobiety! Ilość wypowiedzi w tym temacie jest powalająca. Czy Polki ponoć uchodzące za piękności miały jakieś kompleksy? Nie wierzę! A gdzie są te wszystkie ideały które ciągle krytykują wszystkie inne kobiety, gdzie te idealne agresorki wyszukujące najdrobniejszych wad u aktorek, modelek i piosenkarek? Poszły nagle spać? Czemu nie napiszą jakie to one idealne, piękne i zadowolone ze swojego wyglądu? :o

Gość Niski zwany Kurdim
No to ja wam powiem teraz jak jest u mnie! Jestem niskim 170 cm facetem i potrafię siebie zaakceptować w 100 % !! Problem jest jednak taki że to mnie nie jest w stanie zaakceptować żadna dziewczyna! Po prostu niemal każda uważa że jestem dla niej za niski !!!

Gość ha ha he he hi hi hy hy
jestes jebniety a nie za niski, ha ha

Gość betway
Moj facet ma 170 ja mam 155 i jest ok :) chociaz ogolnie jest taka jakby tendencja ze Ci wyzsi faceci bardziej podobaja sie kobietom. Ale to nie regula :) Co do tematu to ja potrafie zaakceptowac siebie..i zalety i wady :) chociaz momenty powatpiewania sa :P

ja mam 177cm waga ok56kg z czego większość to dupsko ;) i jestem zadowolona, nie jestem super pięknością ale nie mam problemów z cerą dlatego też nie tapetuję sie, delikatny makijaż i już :)