Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M-A-L-U-U-U-T-KA

czy są tu jakieś oboby zadowolone ze swojego wyglądu????

Polecane posty

Gość Niski zwany Kurdim
No właśnie właśnie! To samo mówią mi dziewczyny. Ze jestem Jebniętym debilem! Pewnie mówią tak dlatego że uważają że skoro facet niski to debil, ale to nieprawda !!!

Gość hmmm....../
przeczytalam caly ten topik i zobaczylam niegdys siebie nie moglam uporac sie z niektorymi defektami jak np male piersi i troszke za duza pupka,przyszedl dzien kiedy wzielam sie za siebie-powiedzialam dosycx tego! cale zycie zmarnujesz na marzeniach.tak wiec schudlam,potem (za co pewnie dostane zjebke) zafundowalam sonie operacje plastczna powiekszenia piersi-bez przesady oczywiscie wyszla mi taka pelna trojeczka :) od tej chwili naprawde moje zycie sie zmienilo,stalam sie bardziej pewna siebie nie chce zeby moj post zabrzmial jako propagowanie operacji plastycznych bo to wkoncu ingerencja w cialo ale chce zeby kobiety zwrocily uwage na to ze jesli naprawde maja z czyms problem,z jakas czescia ciala ktora spedza im sen z powiek to moze to jest jakies wyjscie? Wszystko jest dla ludzi,trzrba tylko umiec z tego korzystac z umiarem:)

Gość Cycata Agata
Co wy macie z tymi piersiami ? Ja uwazam ze kazdy biust powyzej miseczki B to biust za duzy Jestem zadowolona ze swojego wygladu, piersi chcialabym miec mniejsze ale nic na to nie poradze ;) Mam C 😭

ja czuje sie dobrze, chociaz jak mowiłam DALEKO MI DO IDEAŁU. w ogóle uwazam za głupotę dążenie do wykreawanych przez media pięknosci. wiekszosc kobiet nie wygląda jak modelki(a zdjecia i tak są zawsze retuszowane), poza tym ideałów nie ma. wiec po co sie zadreczac???? ja mam najmniejsze piersi na swiecie...(?):P, jestem niska, moje wymiary nie sa jakies zabujcze. to wszystko mi nie przeszkadza. z drugiej strony potrafie docenic ładną, gładką cerę czy moje szczupłe ciało. szukajcie zalet w swoim wyglądzie!