Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

protosska

NOWY TOPIK - Zdrowe odżywianie, sport /Rady i doświadczenia/ ZAPRASZAM!

Polecane posty

śniadanie: standard II śniadanie: jakiś deser jogurtowy później malutkie jabłko obiad: 3 ziemniaki, kawałek ryby, surówka z białej kapusty, marchewki i pora, ogórek później trzy małe kromki chleba z serkiem ostrowia :o:o:o i małe jabłko. Byłam dziś na pływalni: 65 basenów zaliczyłam :D taadaaaaaaaann..

Witaj, Jaaaaaaa, mnóstwo smakołyków ! Jesz i za mnie, nono... Miałaś podać wymiary ! :P

Gość miter
cześć dziewczyny i ja się zjawiam

Gość nie wiem kto
polecam strone www.super-sylwetka.home.pl

Gość miter
dzisiejsze menu: 1śniadanie: 3 kromki chleba chrupkiego pełnoziarnistego z masłem pomidorem i cebulą, kakao 2śniadanie: 2 kiwi Obiad: gulaszowa z warzywami kaszą gryczaną (dosyc tłusta ale tłuszcz tez potrzebny jest człowiekowi no nie ??:-) podwieczorek: jabłko, mandarynka kolację zaczynam za chwile jeść (wiem późno) : surówka z buraków ugotowanych z jabłkiem, polana sokiem z cytryny z kilkoma kroplami oliwy extra vergin, herbta owocowa ta co zwykle No i oczywiście dużow wody mienralnej wysokomieneralizowanej Powiem Wam szczerze ze ja tez chce jeść zdrowo, bo często zdarzało mi się jeść bardzo mało czy prawie wcale - normalnie nie czułam głodu. Dlatego to co jem dla niektórych pewnie wydaje sie dużo, ale... ja mam jeść ZDROWO, nie mało ;-) A co do kompleksów mam ich mnóstwo, ale nigdy nei miałam ich w sytuacjach intymnych z mężem, po prostu nie... Zresztą on zawsze mnie obsypywał uwielbieniem co do mojego ciała ;-) Acha i jutro Wam podam jeszcze raz moje wymiary bo tamte są dosyc stare i może nieaktulane - choc ja raczej nie mam wachań wagi, w ciągu ostatnich 12 lat przytyłam niespełna 3 kg...

Gość miter
żem napisała: oczywiscie tylko buraki są ugotowane a nie jabłko :)

Fajne dania Miter ! :D te buraczki, jabłko.... oliwa :P sok z cytryny ! nieźle, nieźle :)

Gość miter
no w sumie niezłe to był ;-) Ja jestem w troche innej sytuacji niż Wy bo sama sobie gotuję, moja mama jakby usłyszała o jakiejkolwiek diecie, jakolwiek bym to nazwała to zaraz by panikę siała - prawo matki w końcu. Ale po co mam ją denerwować ;-)

Ja jadam w szkole więc jeszcze inaczej. Obiady na stołówce sa bardzo smaczne, zdrowe i że tak powiem \"ładne\" hihi :) Dlatego gdy wypisuje co jadłam na obiad (poza weekendami) to zawsze megawypasione te menu są :P tu jakieś mięsko, tu ziemniaki... za to zupki mało sobie leje na talerzyk i w domu jem mało... ale dziś to dowaliłam z tym chlebem - gdyż nie mogłam się oprzeć serkowi naturalnemu ostrowia z kromeczką no :P

:) Daję jeszcze radę i to nawet nieżle mi idzie - Protosko możesz być ze mnie dumna :) Rano pomarańczka potem dużo zielobnej sałaty z pomidoremi i pietruszką zieloną (natką) miałam w pracy w pudełeczku ;) 2 kiwiki, 2 jabłuszka, 2 miski kapuśniaku - jeszcze pychotka :) No ale nie jeźdizłam jeszcze na rowerze więc biegnę czym prędzej :) A jutro oprócz zupki bananowy dzień ;)

Gość miter
ja nie przepadam za mięsem - jedynie indyka lubię, nie często robię drugie danie, bo uwielbiam zupy. Mogłabym się z chęcią na ryby przerzucić tylko musze wynaleźć porządny rybny w pobliżu, mieszkam w takiej okolicy że pewnie gdzieś znajdę, może ciut dalej od domu tylko, ale to nie ryba z marketu, nie ;-)

Gość miter
Lenia29 super menu, trzymaj się... zazdroszcze ropwerku. ja postasnowiłam kupić karnet na basen 3miesieczny, tylko teraz nie wiem na ile dni w tygodniu. Myślałam o 3 ale czy dam radę?? Bez kondycji jestem raczej... Basen mam bardzo blisko od domu, choc to basen szkolny, ale dzieki temu jest tanio. Poza tym jutro kupuje hulahop ;-)

Gość miter
dobra spadam... miłego wieczoru i nocy. Trzymajcie się dziewczyny!

Hej, hej, hej :) Lenia, super Kotku Ty mój :D !! same witaminki no :) bomba ja jutro chyba na jabłkach będę :P zakupiłam dziś dwa kilo takich małych pysznych jabłuszek - uwielbiam je :D Ja równiez uwielbiam zupki jak Ty Miter - zwłaszcza mojej babci :P hrhrhr...

Miter, koniecznie z tym basenem :D ja jutro znowu idę na 6.00 - Jak już wspominałam jest czas na to gdyż mam rekolekcje :) Martwie sie tylko, żeby mi uda za bardzo się nie umięśniły... powinnam stosować jakieś ćwiczenia na nogi ? jakie ? nie wiem :P

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
podam wymiaru ale jutro badz we wtorek:)zjadlam jeszcze pomarnacze i wypilam herbatke Musze znowu ograniczyc jedzonko Pozdrawiam:)

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
hhehehe na pewno nie:(kurde przez ta pogode nie mogw biegac a tak dobrze juz mi szlo Ale jak tylko zrobi sie cieplo bede biegac sysmtematycznie....podam jutro:)

No co zrobisz... u mnie strasznie dziś wieje i tak jakoś niemiło jest :o jak najbardziej z tym bieganiem, super robi na sylwetke - ja bardzo nie lubie biegać, strasznie szybko się męczę :D w ogóle nie lubie ćwiczyć... jak już jakiś sport to tylko z jakimś sprzętem, że tak powiem... mogłabym chodzić na jakiś aerobic też, na rowerku stacjonarnym mogłabym jeździć, na bieżni mogłabym biegać :D już wole pograć w piłke nożna... no i ten mój basen, moje rolki i mój rower ! :D to jest to :P

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
no ja tez nie lubie cwiczyc:( w liceum na wf prawie wcale nie cwiczylam,nie chodzilam na lekcje,o malo co bym byla nie klasyfikowana heheh ale rowerek jak najbardziej:)ale biegac to bede,dobrze dziala,wiec sie poswiece:) czego sie nie robi zeby byc piekniejsza hehe:)

Jeśli chodzi o w-f to chodziłam chodziłam, nigdy nie opuszczałam w-f :D z wyjątkami tam jakimiś :) Ty masz bieganie, ja mam basen... dokładnie ! czego się nie robi by być piękniejszą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Gadałas z Kamillo ?:D

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
teraz rozmawiamy:) codziennie gadamy,piszemy esy itd takze kontakt jest caly czas:) na szczescie;) kurde jemu bardzo zalezy,super:)

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
niom ja jeszcze bardziej heheh

Fajne uczucie :) jeju... Jakbym tak chciała porozmawiac dłużej ze Skośnookim..... Zadzownie do Niego jutro :) usłysze ten mega męski podniecający głos !!! Tak bardzo Go lubię ! :D

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
a co to za koles??opowiadaj;P

Mój kumpel :) Mój i mojego brata... znamy się od dłuższego czasu. Szkoda, że widujemy się raz do roku albo dwa w wakacje... Nie mogę się doczekać własnie wakacji, jak przyjedzie z drugim moim kumplem na kilka dni !! :) Podoba mi się, ja Jemu... mieszkamy daleko od siebie. Rozmawiamy sobie po prostu... ale jest pociąg fizyczny i duchowy również. Potrzebuje z Nim rozmawiac, On jest moją bratnią duszą - naprawde :) Czasem, jak mnie nikt nie rozumie to pisze właśnie do Niego - On zawsze coś wskóra :)