jolunia85 0 Napisano Marzec 11, 2007 antykoncepcyjnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka---900 0 Napisano Marzec 11, 2007 Herbatka z dziurawca pita codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po co ci więcej odpowiedzi Napisano Marzec 11, 2007 niezłe - dziurawiec to akurat właśnie osłabia działanie tabletek anty. Piszą o tym w każdej ulotce. Szklanka ciepłego mleka przed snem, wywietrzony pokój i brak stresu o ile to możliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolunia85 0 Napisano Marzec 11, 2007 no wlasnie, prawie wszedzie jest ten dziurawiec:( a ja juz sama sobie naprawde nie potrafie poradzic, a niechce isc do lekarza po jakies psychotropy, po prostu chcialabym cos co lekko by mnie \"uciszylo\" przy okazji pozwolilo w miare szybko zasnac, ale zeby nie oslabilo dzialania tabletek anty chyba sobie zrobie dzisiaj cieple mleko z miodem przed snem, tylko jak tu nie myslec o niektorych sprawach:( jak sie wyciszyc?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matko jedyna Napisano Marzec 11, 2007 powiedzieć sobie, żeby nie przejmować się sprawami, których rezultat nie zależy od ciebie. Bo jeśli nie zależy, to czy będziesz się przejmować czy nie to i tak niczego nie zmienisz a tylko zaszkodzisz sobie. Po prostu zdać się na czas i rozwój wypadków. Jeśli coś ma być to będzie, a jeśli nie, to chocbyś na rzęsach stawała, to i tak nic z tego nie wyjdzie. A więc mleczko, spacerek przed snem i spoko :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka---900 0 Napisano Marzec 11, 2007 Przepraszam, źle zinterpretowałam pytanie. ale to właśnie osłabia. Jeżeli chcesz coś na spanie to mpże spróbuj pić melise albo szałwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolunia85 0 Napisano Marzec 11, 2007 a znacie jakies sposoby jak sie czyms nie przejmowac, nie dreczyc? nie plakac? matko jedyna- masz racje, ja akurat nic nie moge zrobic ale dlaczego ten czas musi sie tak dluzyc?:( po melisie serce mnie boli, kiedys pilam i po jakims tygodniu pomogla mi, ale z czasem serduszko zaczelo bolec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach