Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

akitkaa

ale mnie trafiło, jestem w szoku

Polecane posty

akitko...> przez chwilkę chyba mi się udalo oderwać myślami, ale to chyba tylo pozory...tęsknie za obydwoma...

Gość akitko
tzn. za czym dokładnie? za rozmową, za dotykiem, za pieszczotą, za seksem? czy pomiędzy Tobą a chłopakiem padły jakieś głębsze deklaracjie, robiliście wspolnie plany na przyszłość? czy tak jesteście bo jesteście, z dnia na dzień się toczy, jakoś?

tęsknie chyba za tym wszystkim.., Widzisza akitko, z nami jest, tak że jesteśmy prawie 3 lata razem, ale poważnych deklaracji nie ma. Wiesz od pewno czasu, myślę że od pół roku czuję, że stoimy w miejscu, spotkanka, miłe spędzanie czasu już mi nie wystarcza, to chyba naturalne, także to w sumie nie jest, tak że nagle pojawił się ten drugi i wstrząsnął mną totalnie, podświadomie szukałam czegoś więcej niż może mi dać chłopak, niż może teraz potrafi

Gość akitko
to naturalne, sie yrestuje yamienia mi literki Ł= , o je co ja wcislam! chzba ye ktos yna sposob na odwrocenie procesu yamianz, no nie da sie tak pracowac, nie odchodx akitkaa Ł= )to uđmiech wg mojej klawiaturz

wiesz akitko, że dopiero po prawie roku związku powiedzieliśmy sobie kocham Cię...

Gość akitko
oo, teraz lepiej, nie chciałabyś przejsc na gg lub tlen? męczy mnie to otwieranie stron, a i prywatnosc jakos tak mi niezrecznie wywlekac z Ciebie i z siebie :) masz tlenowe konto czy am sobie gg zainstalować?

Gość akitko
ok, podam Ci za chwilkę

Gość akitko
lookingback@tlen.pl

Gość akitko
oto jest :)

Gość akitko
dziewczyny (juffie pewnie słodko śpi) :) jakby co to i konferencję możemy sobie teraz zrobić :)

ano, bardzo fajnie by było :). ale juffie chyba rzeczywiście już śpi :)

Gość bvcbvbvv
tak wracam..........ale...eh:( smutno mi bez niego :( tego drugiego :/

witam bardzo przepraszam :) nawalilam wczoraj Kiedy wrocilam pozno z pracy to nic mi sie nie chcialo. Dopadlo mnie jakies takie przesilenie wiosenne, smutny nastroj mialam, plakac mi sie chcialo... tak ni z tego ni z owego :( obce mi sa takie nastroje, bo zawsze jestem usmiechnieta i pogodna, a tu nagle taki dol :( poszlam spac, bo czas to chyba w takiej chwili najlepsze lekarstwo :)przynajmniej sie wsypalam sie, tyle ze mam tu z wami moje drogie zaleglosci :) jeszcze raz witam serdecznie

Witak juffie :) ja miałam bardzo podobny nastrój wczoraj, jak Ty. ale zaczęłyśmy z akitko gadać na tlenie i tak nam zeszło do 2 w nocy :), co własny Anioł stóż, to własny :) a jak dziś forma?

może dziś zrobimy sobie we 3 konferencje na tlenie? :) wczoraj ten pomysł akitko rzuciła :), tak około 21 może by się udało

ale ja mam tylko gg, moze byc tak??? tyle ze dzis o 19 ide na babski wieczor i nie wiem o ktorej wroce, ale jak bedziecie siedzialy tak dlugo jak wczoraj to na pewno sie zalapie :)

pewnie że może być na GG. myślę że około 22, 23 też będę :) a akitko może też. a z jakiej okazji masz wieczorek? :) ja jutro mam impreze służbą, tylko że z prezesami, ale pewnie drinki będą dobre :D

mam super ludzi w pracy i bardzo czesto umawiamy sie poza nia, pogadac, poplotkowac, posmiac sie :) czesto urzadzamy sobie tez takie imprezy z podzialem na plec :) nie ma wtedy tematow samochodow, motorow i daleszego walkowania tematu: praca. jest o uczuciach, zakupach, gotowaniu, naszych malych smutkach i radosciach. No i dzisiaj wlasnie taki wieczor nastal, nasz, tylko i wylacznie babski. Jak mamy taki impuls to zgadujemy sie na okreslona godzine i wcinamy jedzienie meksykanskie :) po wszysktim chetnie poplotkuje jeszcze z wami :) a ty jutro tez bedziesz miala wesolo, z tego co widze:P

o to fajnie masz :) no wesoło ;), a jeszcze jutro rano na śniadanie prasowe, także się rozerwę, nie będę w redakcji siedzieć ;)

w redakcji jak w redakcji.. ale z nami tutaj nie bedziesz siedziala :(????

będę będę na pewno jutro też w redakcji :), tylko wieczorkiem już mnie nie będzie, bo na tą imprezę idę...

no to mnie uspokolilas :) bo juz troche przywyklam, ze ta nasza pisanina tutaj to jest taki element mojej pracy :P gdyby tylko moj szef wiedzial za co mi placi :P

jakby co to zwal na mnie :) dziś humorek masz chyba ok? ja też dziś dobrze, choć mało śpie ostatnio, bo z tych emocji nie mogę...

tak, dzisiaj juz wszystko ze mna ok :) za 6 dni mam rocznice z moim M. i bardzo bardzo sie ciesze :) nie wierze, ze to juz prawie rok od momentu, w ktorym wszystko stalo sie takie proste :)

spoko :) fajnie że Cię układa, mam nadzieje, że mi też zacznie się układać :)