Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czupaczups

kolczyki! boskie!!!!

Polecane posty

Gość gfhghghghfg
z tych samych koralików da sie coś jeszcze zrobić. Poszukaj w necie, tego jest wszędzie pełno. Moze jeszcze warto dokupić kilka większych koralików. Na pewno coś wymyślisz:)

Jesli moge cos poradzic - postaraj sie robić bardziej \"wyrazne\" kolczyki - wiekszosc jest zrobiona z malutkich koralików, które sie po prostu gubia miedzy sobą - uzywaj tez wiekszych korali...moze jakies kamienie naturalne? a jesli chodzi o forme - czasami prosty kolczyk wyglada lepiej niz zbyt wymyslny? w kazdym razie na pewno dojdziesz do wprawy i bedzie ok:)

Gość czupaczups
JA JESTEM NIE WPRAWIONA W ROBIENIU zdjec! te kolczyki tzn koraliki sa naprawde duze! niektore sa owszem male ale niektore maja 1 cm srednicy! i przedzielam je malymi koralikami ktore sa faktycznie drobne! te kolczyki naprawde wygladaja o wiele ladniej na zywo!do tego sa w miare dlugie! pozdrawiam

Gość czupaczups
tala ... widze ze ty tez robisz bizuterie! jak robisz zdjecia? na jakim tle i czy z lampa czy bez? jesli mozesz odpowiedz mi na te pytania i doradz jak robic zdjecia by wyszlo jak najbardziej naturalnie... jesli nie... rozumiem.... w koncu ejstem twoja " konkurencja" pozdrawiam

Oj niestety robienie zdjec nie jestmoja mocna stroną...jesli chodzi o lampe to ostatnio czesto jej uzywam ze wzgledu na brak slonca..ale teraz chyba powoli juz przestane jej uzywac bo robi sie ładna pogoda:) zdjecia robie zawsze na białym tle.. no a potem takie zdjecie wrzucam do programu - ja uzywam gimpa - i robie co moge zeby to jako tako wygladało

Gość czupaczups
dziekuje ci bardzo za pomoc! :( ja jak robie zdjecia to sa albo przeswietlone albo znowu cos innego z nimi nie tak... musze pocwiczyc! pozdrawiam serdecnzie ejszcze raz

Gość lhhli
Paula 18l jak na moje oko to nie zanosi sie zeby ludzie bili sie o te twoje "cudenka"...:o troche samokrytyki...:o

Gość malajkaaa
Patrze - kolczyki! boskie!!! wchodzę i co?! i takich nie widzę...boskie to troszke na wyrost - nie sadzisz?

Gość czupaczups
ludzie maja rozne gusta... dla neiktorych sa boskie a dla innych okropne... dla mnie sa boskie wiec tak napisalam :) pozdrawiam