Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikro

Jakie głupie teksty słyszeliście podczas seksu???!

Polecane posty

Gość panienkaZokienka
a jak chce go troche zdenerwować to mówie-dlaczego ze mna nie rozmawiasz??:)no chodz pogadamy o czymś:)to o czym bedziemy rozmawiac: :D

Gość czujesz mojego sisiorka
:)

Gość i poseksie
moj wlasnie przed chwila....juz nie mogę...i usnał biedak

Gość TORA TORA TORA

Gość anja.s
Podczas stosunku ja i mój były mąż ja - kochasz mnie? on- ale sobie moment znalazłaś!!!

Gość Torgal12
1 ex: "kończ waść wstydu oszczędź" 2 ex: "ruszaj się czarnuchu" 3 ex: "Kocham Cię Marcin" (dodam że mam inaczej na imię)

Gość ihaha
"chcialbym z twoja matka..."

Gość to było straszne
"maleńka złap mnie za jaja"

Gość antekkk
dziewczyny, z kim wy śpicie :(

Gość ja tam nic swojej malenkiej
nie mówię ... co najwyżej ją posmyram po główce

Gość xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
POdnosze tematxd

Gość niezłe teksty..:):)
u mnie to było tak ze facet byl strasznie cienki w tych spawach..kiedy jeczalam zakrywal mi dlonia usta i mowil zebym przestala bo go to rozprasza,a kiedy mial lepszy dzien to mowil do mnie :lubisz sie rznac ty mokra dzi**wko albo wypieprze cie ty korniszonku..i spuszczal sie po 3 minutach a kiedy chcialam mu loda zrobic to twierdzil ze jestem stuknieta i nigdy mi go nie da do buzi:):)

Gość po nieudanym seksie
"miły z ciebie pedałek..."

Gość 4356edfdgfdgh
Przedostatni facet: Powiedzialam mu, że jestem bardzo senna i za chwilkę zasnę, on na to "T ty sobie spij a ja po cichutku bede cię pukał" (i tak zrobił!) Ostatni facet podczas seksu w pozycji na pieska: "Czujesz się dziwką? Czujesz sie dziwką??!"

Gość klara555
Wielkie brawa dla założyciela topiku. Uśmiałam sie tak że...... :D

Gość tu życie jest weselsze
ona ; co robisz? ....on; szukam cycków?ona; na plecach? on; tak.bo sprzodu już szukałem....

Gość a ja sobie tak...
akurat byłam ciasna i sucha i tak mnie trochę obcierało i zaczęłam jęczeć "ał...kur... ał ... kur... ałłłłłłł... kur...ałłł... itd" bardzo rytmicznie że jak mój mąż doszedł to ucieszony stwierdził, że ta piosenka go bardzo podnieciła...

Gość tez kiedys miałam podobnie...
...facet stukal mnie 4 godziny bez przerwy, po 20 minutach przestalo mi sie to podobac ale nie cchialam robic mu przykrosci wiec udawalam jak umialam najlepiej:)...pozniej powiedzialam ze mam dosc i ide spac, prawie zasypialam kiedy poczulam ze facet znowu robi mi to od tylu, kiedy na niego popatzralam powiedzial ze chcial mi zrobic mala niespodzianke,bo "tak mu sie spodobal ten bobas kolegi ze tez takie chhcialby miec"...zdzielilam go w twarz,ubralam sie i od tamtego czsu nie jestesmy razem:)

Gość tu życie jest weselsze
a kiedyś to ja walnełam gafe,,,,,podczas pierwszego wspólnego razu gdy go rozbierałam spojrzałam na niego mówiąc ; o kurwa i TO ma we mnie wejść?!;

Gość to ja jeszcze
kiedys przy moim pierwszym razie powiedzxialam facetowi ze mu nie dam dopoki nie wlozy dwoch prezerwatyw i nie obieca mi ze "wyjdzie wczesniej":):) oczywiscie wysmial mnie i pozniej opowiadal to wszystkim kolega

Gość to ja jeszcze
kiedys przy moim pierwszym razie powiedzxialam facetowi ze mu nie dam dopoki nie wlozy dwoch prezerwatyw i nie obieca mi ze "wyjdzie wczesniej":):) oczywiscie wysmial mnie i pozniej opowiadal to wszystkim kolega

Gość nick z chooinki
ty sobie spii ,ha ha ha

Gość Ridi
w trakcie, robi się przyjemnie, odpływam a mój na szczęście już były rzecze: -jak mi szkoda ciebie -czemu? -bo jak się rozstaniemy to nie znajdziesz tak wspaniałego kochanka jak ja! i co najśmieszniejsze on mówił to poważnie..

Gość Ridi
w trakcie, robi się przyjemnie, odpływam a mój na szczęście już były rzecze: -jak mi szkoda ciebie -czemu? -bo jak się rozstaniemy to nie znajdziesz tak wspaniałego kochanka jak ja! i co najśmieszniejsze on mówił to poważnie..

Gość hehehihihejzehola
moj kochanek podczas hardkorowego pieprzenia mnie w dupe na Zakrzówku w samochodzie... -Ty kurwo, suko jebana, ale cie, kurwa pierdole w dupsko, uwielbiasz to!!!! ludzie za krzakami na sciezce mało szczek nie pogubili........ całkiem stracil panowanie nad soba przy spuszczaniu........ to bylo boskie ;)

Gość hehehihihejzehola
aa no i piekne ruchanie klasyczne, ja juz prawie dochodze, skupiam sie masakrycznie(bo mam z tym problem i on o tym wie) a ten napalony... -moze bedziemy miec rownoczesnie orgazm???? opadło wszystko :) obciagam mu w lesie: napalil sie straszliwie, patrze mu w oczy a on z pełna powaga: ssij, suko!!! nie skonczyl, bo peklismy ze smiechu nie damy rady powaznie sie bawic w dominacje bo sie nie da...:)

Gość gwiazdeczka_
"a spróbuj wziąć ze mną rozwód!" "pomóż mi, bo mój pędraczek nie jest wygimnastykowany" "pomóż mu, bo nie uprzedziłem go, że przyjdziesz..." - chodziło o penisa "potrzebne smarowanie, masz jakiś smalec?"