Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikro

Jakie głupie teksty słyszeliście podczas seksu???!

Polecane posty

Gość jakis czas temu...
...spotkalam sie z dawno niewidzianym znajomym,pojechalismy nad jezioro tam rozlozylismy kocyk i dlugo siedzielismy opowiadajac sobie rozne rzezcy nawzajem,kiedy sie sciemnilo zaczelismy sie bzykac..przekonani ze nikogo nie ma w poblizu,bylo mi dobrze jak nigdy wczesniej,juz prawie dochodzilam, a wtedy jakis koles,ktory kolo nas przechodzil zawolal: sorry(tutaj splunal) ku**rwa gołabeczki..macie ognia????

Gość Cipecka ;)
To ja wczoraj "biłam się" z moim przed seksem, gdy coś mnie zabolało udałam, że nie żyję... To on ściągając moje majtki: "Skorzystam póki jeszcze ciepła.." :D :D :D

Gość RWWRWRWR
Ja kiedyś usłyszałem coś takiego: "Mamo to mój nowy chłopak Tomek możesz nas jeszcze na chwile zostawić"

Gość mexes
pośmiać się idzie :) dobre teksty,naprawde :)

Gość świnka piggy
a ja nie przypominam sobie żadnych głupich słów, ale kiedyś koleś zakrył mi usta dłonią,bo za mocno krzyczałam :O

Gość PannaMigotka123
pierwszy raz z moim facetem, napaleni strasznie, za drzwiami babcia, czy ktoś z rodziny, wylądowalismy na podłodze, ja gotowa na wszytsko, a on wypala 'lubisz minetke?' rece i skarpetki opadły, no ale brnę dalej, po trzech ruchach języka wszedł we mnie, po 30 sekundach wypalił "bo ja mam juz koniec", i potem: "doszłaś?" myślałam, ze go trzasnę:p

Gość 12309845687
innym razem: kochamy się, ja jestem na górze, ale jego penis ciągle 'wyskakiwał', wymsknęło mi się "no co jest?", a on na to "środa". Myślałam, że umrę ze śmiechu :p

Kiedy rozmawialiśmy i powiedziałam mu, że mam ochotę na sex, a on na to: - przetrzepię Ci sakiewkę, że nawet grosik nie zostanie:)

Powiedziałam chłopakowi, że mam ochotę na ostry sex, a on na to: - przetrzepię Ci sakiewkę, że nawet grosik nie zostanie")

Gość jkadj
Pierwszy raz z moim chłopakiem. on: I jak? Ja: Ale co? Nawet nie poczułam kiedy we mnie wszedł

Gość Maaaja na imie mam
:D Kilka dni temu..kocham się z moim facetem pod prysznicem, w pewnym momencie zaczęłam głośniej pojękiwać bo mnie zaczęło boleć.. a on nagle śpiewa : Jesteś szalonaa mówie Ci.! :D nie wytrzymalismy i zaczeslimy sie śmiać :) a oprócz tego to kiedyś: " Maaja no weśś..bedzie fajnie, przeczyszcze Ci myszeczke że nawet nie poczujesz" albo dochodzę, a on tak nagle do mnie " boże jutro mam na 8 do pracy" :D lol

Gość mąż swojej żony
posuwam swoją żonę, ona się uśmiecha i mówi: -ale fajnie:) to ja jeszcze bardziej się staram a oda dodaje: -ale fajne.....ja sobie tu leżę a zmywarka sama zmywa naczynia.. i odechciało mi się ją posuwać

Gość 16teews00
rano po zajebistym seksie, kiedy facet zobaczyl malinke na szyi : Kur**wa!! Moja stara mnie zabije!!!

Gość 12qwerty12
Gdy zadowalała mnie ustami- na moment się oderwała po czym usłyszałem- "muszę zadzwonić do babci"- i kontynuowała .... Zgłupiałem... Innym razem podczas figo-fago- zadzwonił mój szef, musiałem się oderwać i odebrać. Żeby mi przypadkiem "nie minęło"- co jakiś czas pomagałem sobie ręką. Skończyłem rozmawiać- ona się chce się udusić ze śmiechu... Skapowałem że właśnie waliłem konia rozmawiając z szefem.... :D

Gość bobobobo
usłyszałem po: "teraz jestem rozyebana jak popiełuszko w bagażniku" :D:D:D

Gość Encie
dobry temat. ja raz uslyszalam od kolesia- "muszę zlozyc koszulę.." i to takim desperackim glosem.haha rozwalilo mnie to. bo zaczęlismy się kochać-wiadomo, szybko akcja się potoczyła zrzucilismy ubrania a on nagle się rzuca na podlogę podnosić koszulę...odrazu mi się odechcialo.

Gość Anieeeta
"Chodz do tatusia" i "Co tak jeczysz? Cichutko..."

Gość upupupup
Up up

Gość Juliano
"Kochanie, stanie ci czy ci nie stanie?"

Gość upupupup
upup

Gość Piesnababy
Kiedyś zapinałem fajną dziewczynę po wiejskiej zabawie. Podpity rozanielony zbliżam się do finału. I coś mi strzeliło do łba i pytam Ją " gdzie ci się spuścić skarbie" a ona takim dziwnym grubym głosem " WAL NA BĘBEN" i poklepała się po brzuszku :)

Gość lola1234321
Dobre :D

Gość tu życie jest weselsze
uwielbiam to czytać

Gość tereferekukui
Uprawiajac sex z goosciem, ktory nie byl polakiem , czesto slyszalam: you want sausage ???what's my name???

Gość uuuuuupppppppu

Gość miłłośniczka
up

Gość a wy jak mowicie.........
klękaj, tak o taaak bierz do buziiii..mmmm

Gość to znowu ta --bananowaaa!!!
moja Kurewko, moja zjebista suko, ale jestes mokra i slodka, ruszasz sie jak dziweczka....pieknie wygladasz w tym.. , pluć ci na cipke?

Gość Wombat Andrzej
Ostatnio podczas sexu na chwilę wyjąłem kutasa z jej cipki i dałem nurka w kakao. Kiedy spytała się co robie od razu wypaliłem 'jestem chardkorem" ... i na tym się skończyło.

Gość netgirl00
Najczęściej mówię do mojego faceta "Ty dziwko, wyrucham Cię na maxa" oczywiście w pozycji na jeźdźca. On to lubi :)