Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikro

Jakie głupie teksty słyszeliście podczas seksu???!

Polecane posty

Gość looollllllita
'Twoja matka j_bie sie lepiej'

Standardowo "wejdź na mnie". Było parę takich sytuacji. Np. robię mu loda a on do mnie "poczekaj muszę Ci coś powiedzieć", no to myśle super coś nabroił, a ten do mnie "majteczki Ci przeciekły" :D Bo akurat robiłam mu loda i byłam wypięta pupką do niego :D Albo kochamy sie kochamy, a ja do niego -czekaj -na co? -fajna piosenka w radiu leci spisze tytuł i wracam :D Oj sporo tego było, ale wszystko na żarty :D

Gość horor
Mam Cię;-(

Gość legi777
ostatnio przy małeej niewinnej zdradzie usłyszałam: niezłego robisz FOCHA, zdębiałam , co to choinka znaczy ??? wytłumaczył - fachowa obsługa chuja, zdebiałam, teraz mnie to dopiero bawiii........

Gość legi777
no i to - bosko kurwe udajesz, hehehee

Gość Barnaba Trawa
Staruchy w ogole nie powinny siadac za kierownice, nie mowiac o meskich k*****h pijakach, ktorzy wsiadaja po to zeby kogos zabic. Pijaki laza po drogach jak te ostatnie k***y i jeszcze ryj dra. p****y na odwykach powinni skonczyc. Policja puka sie po glowie jak sie patrzy na porzadnych kierowcow, a powinni sie postukac po glowach i pozamykac te meskie pijane k***y za kierownica i lazace po drogach zarzyganych, p************h pijakach.

Gość gość
Bzykam dziewice którą krecilem ze 3 miesiące wszyscy zazdrościli że cicha ładna z zasadami. Byłem na początku delikatny czuły, ale widzę że jakoś idzie więc mówię obroc się a ona do mnie "nie nie, tak nie lubie" strata czasu szkoda kasy aaaa w ogole kibel :/