Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezenterka

Czy związałybyście się z facetem który chodził do agencji?

Polecane posty

Gość prezenterka

Masa facetow mowi ze nigdy w zyciu nie zwiazaliby sie z kobieta ktora pracowala w agencji. Jest pewnie wsrod nich wielu co chodzili do agencji i placili za uslugi. Klienci agencji to wedlug mnie najgorsi szmaciarze, traktujacy kobiety jak przedmioty i dlatego zwiazek z nimi to duze ryzyko bo to z nich wyjdzie.

ja się z Tobą zgodzę ... Nie wiadomo co od takiego leszcza można złapać :O choróbska potem roznosi

Gość popieram
nigdy nie myslalam zle o tych kobietach. Chca tak zarabiac badz musza... ich sprawa:( Ale facet ktory musi placic za sex przegral zycie:O

Gość hahahah to mnie teraz
rozbawilyscie panie, hahahahah, a od was to niby nic nie mozna zalapac hahahaha a kto chapal sie na dzide simona ? hahahaha

Gość hjjkkklkk
NIGDY

Gość kto chapał ten chapał
a mnei się czarni w ogle nei podobają, no może zrobiłabym wyjątek dla Lennego Kravitza gdy miał te zajebiste długie dredy.....

Gość kijem bym takiego
nie dotknęła. Brzydziłabym się. A poza tym, oni nie tylko moga mieć wszelkie syfy świata, ale mają zasyfiałą psychikę a to jeszcze gorszy problem.

Gość fakt że
to prawda, psychika.. zrujnowana..

Gość zgadzam sie trypli nie tykamy
Mnie najzwyczajniej brzydzi taki smiec co wtyka malego w byle syf. Nie szanuje takich a tym bardziej nie dotknela bym takiego. Brudasy zawsze mnie brzydzily, to taka meska prostytuta ale racja jest jeszcze gorszy bo nie dosc ze szmata to jeszcze frajerska szmata bo to on buli buehehehehehehehehe. Dziwka to dziwka ale przynajmniej zarobiona a ten nie dosc ze szmata to jeszcze wydymana na hajs buehehehehe.

a ja jestem facetem i szczerze sie przyznaje że NIGDY do agencji nie poszedłbym. płacić mam za seks??? toż to kpina by była totalna:O

Gość fgde
zaden facet nie powiedzialby ze był w agencji. To pytanie jest dziwne . A czy poszedlby do agencji ? JAkbym nie mial dziewczyny to moze .

Gość fgde do ciebie
No widac ze masz zadatki na szmate, szkoda ze nie rozumiesz ze wtedy bedziesz tez prostytutka ale wydyaman na hajs buehehehehehehe. Lepiej znajdz sobie odrazu jakas qurwe i nie zawracaj glowy normalnym kobietom, qurwy powinny trzymac z qyrwami. Wypad na odloty tam znjdziesz odpowiednie towarzystwo dla takich jak ty. Wielu chodzi do agentur a jescze wiecej sie tego brzydzi ot i co. Wiec jeden smieciuch mniej nikogo nie zbawi. jest wielu super fajnych facetow ze naprawde nie trzeba zawracac sobie glowy jakimis wkladakami czy brudasami korzystajacymi z islug innych brudasoww. Dziewczyny nie tykajcie takich gowien bo sie mozna tylko takim zabrudzic i smierdziec. jest tylu fajnych facetow ze naprawde nie trzeba tracic czasu na frajerow...

Gość agencjanin
a ja choze do agencji mimo iz mam dziewczyne. mam wiekszy temperament od niej i musze gdzies spuscic z krzyza

Wiesz malo nas interesuja wywody jakiego fagasa z poziomu mopa do podlogi. Jestes mop i tyle i szukaj sobie mopa a nie kobiety. Ja mam podobne zdanie. Nie intersuja mnie mezczyzni z poziomu mopa do podlogi. Nie dosc ze brzydze sie fizycznie takich brudasow to jeszcze psychicznie nie odpowiadaja mi osoby ktore tak sie nie szanuja. Mnie mezczyzna musi intrygowac, czyms mi imponowaca a niestety poziom mopa to moze mi co najwyzej podloge wyczyscic. A do tego nie lubie brudu i nigdy nie wiadom,o co taki zalapal lub co zalapie. Ot i tyle.

Gość agencjanin
hahaha "piekna", "najpiekniejsza" nie bede nawet komentowac tych twoich bzdur :) poczynajac od twojego nicka :) brudas? psychicznie? twoj sposob postrzegania swiata ogranicza sie do antycznych stereotypow ot co. jestem pewien, ze jestes bardzo ograniczona, pusta dziecina i tyle

Gość dla mnie to jest obrzydliwe
i w zyciu nie związałabym się z takim facetem, a tym bardfziej jakby mój mąż jeźdzł w trasy (chodz do tego nie trzeba jeździć w trasy) i zatrzymywałby się na seks z prostyttka. Od razu rozwód i nie odezwałabym się do niegoi ani słowem już nigdy. Oczywiście badania i takie tam. To jest obrzydliwe.

Gość agencjanin fuj i slizgasz sie
po tylu frajerach, jestes dla tej dziewczyny niczym, smieciem, latwym zarobkiem, nie wiadomo jakbys sie staral ona i tak marzy tylko o tym zebys skonczyl. jak lubisz sie tak bawic to powodzenia. dla mnie jestes smieciem. zycze ci zeby dziewczyna cie rzucila jak najszybciej

Gość agencjanin
no tak, ja jestem dla niej latwym zarobkiem, a ona dla mnie slicznym schabikiem do pobzykania. jasny i klarowny interes, ktory pasuje obu stronom :) wole isc do agencji i z czystym sumieniem wracac do mojej ukochanej niz bzykac "normalne" laski, bo to uwazam za zdrade. agencja z ktorej uslug korzystam nosi miano "ekskluzywnej", ale mam swiadomosc, ze takich "ekskluzywnych" klientow tez troche jest, dlatego nosze sie z zamiarem zasponsorowania studiow jakiejs slicznej i spragnionej (nie tylko kasy) studentce

Gość cóż za pytanie
oczywiście, że nie

heheheheeeeeee...... w końcu ktoś pojechał po pięknej.. Piekna twoje słownictwo ogranicza się tylko do mopa? proponuje zakupić slownik wyrazow bliskoznacznych..

hahaha "piekna", "najpiekniejsza" nie bede nawet komentowac tych twoich bzdur poczynajac od twojego nicka brudas? psychicznie? twoj sposob postrzegania swiata ogranicza sie do antycznych stereotypow ot co. jestem pewien, ze jestes bardzo ograniczona, pusta dziecina i tyle taka sciera jak ty to moze mnie najwyzej cmoknac i to przez szybe w dupe bo inaczej moglbys mi cos zostawic:) Moj sposob postrzegania he he dobry tlumok z ciebie jak nie rozumiesz prostych kwestii. No coz ale na trasach nie ucza takich rzeczy. A mieneralna wozisz ze soba zeby dama na trasie mogla sie umyc zanim wlozysz tego malego ciapciaka ? he he ty prostaku napisz sobie na czole co z ciebie z a typ zeby przypadkiem ktos normalny nie musial obcowac z czyms takim. Miejsce mopa jest w wiadrze z pomyjami wiec nie wiem co tu robisz jeszcze:) Proponuje tez wyleczyc te syfy bo czuje ze cos sie po forum niesie....

Purpura hmmm ktos bliski twemu sercu sie tu zjawil??? Nie nie wierze zeby zainteresowal cie byle mop z forum? Hmmm no na ciebie juz tak nie powiem bo juz wiem ze wszystko co robisz lub robilas to bylo i jest smazenie kotletow. I tworcze malowanie bzdur na forum. Ot i cala purpura... A brudasow to ty zostaw bo sie mozsz pobbrudzic:)

Gość looolek i boolek
to już jeden temat wam nie wystarczy do obrzucania sie miesem tempe cipy raszple stare :O

Gość fgde
, a ten ktory chodz na dziwki ma prawo robic z pieniedzmi swoimi co chce . Wy wydajecie pieniadze na pierdoly typu szminki , samochody i inne zbedne rzeczy niepotrzebne do przetrwania jak wycieczki to dlaczego facet nie moze isc na dziwki ? kto kto wydaje pieniadze na przyklad na wycieczke do grecji tez jest kurwą , bo dzieci w Afryce umieraja a on sobie zabawe urządza . Wiec nie udawajcie swietych szmaty jedne .

Gość fgde
a pieniadze uczciwie zarobione , a nie ukradzione tak jak poslowie nasi kradna . Moge wiec isc na dziwki . Wy tez nie wydajecie swojej forsy na cele dobroczynne wiec czemu udajecie dziewice i cnotki ?

Boshe ci amatorzy taniej jadki to straszne tluki sa ktore nie rozumieja najprostrzychspraw. A wiec nikogo nie obchodzi kto na co i ile wydaje pieniadze bo nie o pieniadze tu chodzi. Jakim trzeba byc polmozgiem zeby porownywac zakup szmnki do robienia z siebie mopa? O fuck co za tluki, ale co sie dziwic...wszystko na co ich stac w zyciu to powtykanie malego takiej ktoprej wszyscy moga wetknac. Coz dla niektorych to juz jest duzo bo sie czuja macho buehehehehehehe. Takich macho to sie w wiadrze z pomyjami trzyma i brudy czysci. Takie to macho z nich. A ze tluki to nawet ne rozumieja ze normalni ludzie tak sie nie zachowuja, ale mierza swoja mira i jeszcze porownuja to do zakupow kosmetykow buehehehehehe O ja pitole co za pokemony tu siedza:)

Gość Lejdi Kaja
A nigdy w życiu. Obrzydzenie i wstręt, jakbym pomyślała, że był z prostytutką...

Gość agencjanin
"piekna" inaczej twoj kodeks etyczny jest tak samo zaklamany jak twoja brzydka, pryszczata, cellullitowa, leniwa dupa. gdyby cie bylo stac na kolesia pierwsza stalabys w kolejce do agencji, bo bez tego nikt nie chce cie nawet kijem zdzielic po dupsku :) haha z koniecznosci swietojebliwa nadajesz sens swojej brzydocie i uposledzeniu intelektualnemu. nie powiem jakie rzeczy widzialem na spotkaniach biznesowych w nowym jorku, bo chyba bys z wrazenia klawiature polknela, a nie chce ci odbierac mozliwosci egzaltacji ostatniej formy egzystencji jaka ci zostala - tj. przesiadywania na kafe z innymi leniwymi dupskami i pocieszania sie, ze kasy nawet na "agenta" nie ma :) kocham moja kobiete, lubie bzykac moja panienke z agencji i juz. a takim tepym strzalom jak wy dostep do mojego krocza zabroniony :)