Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manila

pytanie do panów co sądzicie o seksie z filigranową kobietą?

Polecane posty

Gość znowu ty
o tym samym?:O

manila wejdź na moje forum pt. CZY NISKIE SĄ SEKSI, tam jest wiele wpisów więc poczytaj!papa

Zależy jak bardzo filigranową. Drobne... Sprawiają wrażenie delikatności... I taki lęk, przed skrzywdzeniem...

Ehh Uważam że to cuuuuudowne :) miałem kiedyś niską partnerkę przez dość długi okres. było super

@ KWS89 to źle czy dobrze ze spraiwją takie wrażenie. jestem raczej mocno filigranowa - mam 161cm, waże 46kg, biust 70B, w pasie 58cm, w biodrach około 85cm.

Gość musztarda z erotycznego
a ty co znowu chcesz sie dowartosciowa :O

musztardo to nie jest mój temat, tylko następnej ciekawej filigranowej!bądź wyrozumiała:)

@Homogenic- moja była Pani była podobna. Taka zabaweczka, nic tylko ją kochać... Taka milutka była:) Ciągle mam sentyment do tych chwil spędzonych razem:) Ale miłość z nią... Była problemem... Może to kwestia indywidualna, ale jak już nadmieniałem w jednym z tematów... Mieliśmy problemy ze zgraniem się...

@Homogenic- nie nie. Ale tak. Wystarczy zrezygnować, a przynajmniej przystopować, i problemów nie było już takich:) W końcu- za dużo to nigdy za mało. Pozatym, to też była kwestia przygotowania... Pozatym- mogę być szczególnym przypadkiem.

@ KWS89 dobra. nie wysilaj się. wiem jak jest. mężczyźni raczej nie zwracaja na mnie uwagi. niby jestyem ładna, niby zgrabna i cały czas sama. nie ważne. dzięki za szczerą wypowiedź.

@ Manila. Nie martw się- ja się nie wysilam... Mówię co myślę. Wiesz, niektórzy dążą tylko za fizycznością... A inni- szukają wnętrza... Pozatym- jak można oceniać ksiażke po okładce... Nadejdzie czas, ze i Ty, i ja znajdziemy swoje miłości. I nie będziemy wierzyć że coś takiego pisaliśmy...

no dobra...ale mężczyźni nie kupują książki jeśli nie ma fajnej okładki - jeżeli juz mamy sprowadzac człowieka do książki.

Od tego zacznijmy że rzadko który mężczyzna w ogóle kupuje książki... Ale Ty masz \"fajną okładkę\"- więc w czym problem?

Gość male jest piekne

Gość przestań się nad sobą użalac
to żałosne:(

@ KWS89 nie wiem czy mam fajna okładkę. to ze jestem ładna zazwyczaj słyszę od kobiet, a nie od mężczyzn. sama jak obiektywnie siebie oceniam to cuż...plastyka nosa by sie przydała, chocia.z to podobno tylko moje zdanie. tak czy inaczej powodzenia raczej nie mam wśród wysokich mężczyzn a takich wolę. nie wiem czemu. moja przyjaciółka która jest ode mnie wyższa i ładniejsza stwierdziła kiiedys ze wysocy mężczyźni jej po prostu nie pociagają, a mnie na odwrót - mnie właśnie głównie tacy pociągają. wygibasy i rózne pozycje na rękach, kiedy on moze wykorzystać tą fizyczna przewgę. mam ciężki charakter i raczej nie jestem uległa, ale w tej jednej kwesti chciałbym ulec mężczyźnie w 99% ;)

@Manila- Ja mam całe 175cm wzrostu. Więc do wysokich nie należę... Niestety odpadam w przedbiegach;) Ciężki charakter tzn;>?

Gość katjeniusza
manila, nie obawiasz się, że złamiesz jej kości albo, co gorsza, sam się o nie poobijsz ????

@ KWS89 zaskoczyłes mnie. i Ty piszesz, no może nie piszesz, ale sugerujesz ze seks z filigranowymi kobietami nie jest raczej udany (?). cięzki charakter...ktos kiedyś powiedział ze jestem chimeryczna. jestem idealistką, mam tendencje do czucia sie gorszą od innych i do depresji które ze tym idą, staram się być autonomiczna, chociaż nie wiem czy do końca tego chcę.

Udany jest- o ile ktoś nie ma 22cm/14cm... Chyba że potrafi zrezygnować częściowo z własnej przyjemnosci na korzyść partnerki. Hm, ciekawie. Pozwoilisz że jutro popołudniu dokończymy dyskusję? Ja muszę iść spać bo o 5tej mam pociąg... Będę po 15. Miłego wieczoru życzę;*

Gość małe sa zwinne i pojemne
wysokie wręcz przecienie!!! :O ale maja inne zalety!!! ;) :D

manila, moze nie jestem panem, ale mam podobna figure do Ciebie , z wyjatkiem biustu moj to75DD i waga 50 kg i przyznam, ze nigdy nie mialam problemu z partnerem, a zwolennikow na filigranowe jest sporo i to wlasnie wysokich. Tylko dziewczyno nie wpadaj w takie doly i nie mysl o Sobie jestem sama, bo Twoje mysli sa dominujace i staja sie Twoja rzeczywistoscia:( (moze chwilowo Jestes sama, ale to sie napewno zmieni bo w zyciu jest tak, ze kazda potwora znajdzie swojego amatora) Ja nie moge odpedzic od siebie adoratorow tylu ich sie zawsze kreci kolo mnie, ale pamietaj szanuj siebie i glowa do gory jutro tez jest dzien:D:D:D

Gość ostra jesteś
i to DD przy 50kg ??? :O :P :D