Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolona do końca

czy to może miec jaki związek bo już sama nie wiem...

Polecane posty

Kiedy niedawno kochałam sie ze swiom chłppkaiem, trwało to dosyć długo, aż pojawił sie pewnie ból spowodowany otarciem. Mnie troche pobolało i mi przeszło, natomiast jemu starło sie kawałek skórki. Parę dni temu kiedy sie kochalismy on nagle skonczył i powiedział, ze nic nie poczuł.. następnego dnia było tak samo, powiedział, że odczuwa straszny ból, przez to otarcie. :( Czy to może miec związek z tym że tak szybko skonczył i nawet nie czuł zadnej przyjemności z tego seksu??? :O

Gość niniana
Powinnaś usunąć z pochwy wszystkie ostre przedmioty i następnym razem masturbować się tylko przedmiotami do tego przeznaczonymi :classic_cool:

zajebisty jestes...

Gość niop niop
moze miec zwiazek, czasem pe**s tak reaguje

jestem deską przegrałam życie ---> piszesz wszedzie ze nie masz doswiadczenia, wiec chyba sama nie wiesz jak to jest kiedy nagle przychodzi ochota..

hardXxX - to jego boli a nie mnie.. wiec Twoj pomysł nic nie pomoże.. a poza tym chyba nigdy sie na to nie zgodze.. :(

Gość wedel leczy rany

No nie:O Wycenzurowali panisa?????:O Załamka. To jest właśnie moherowa rewolucja kulturalna:o A ja radzę jeszcze raz- nic mu nie użyczaj, tylko się wyleczcie:O Bo potem dołączysz do rzeszy zagrzybiałych kobit, które mają grzybicę pochwy od lat i sa z tego dumne. Bo po co się wyleczyć, skoro fajnie jest kopulować z grzybem w pochwie?:o

to poczekajcie az otarcie sie zagoi i na przyszlosc uzywajcie moze jakiegos lubrykatu :>

Deska ma rację musicie poczekać, następnym razem może używajcie jednak lubrykantów, skoro kochacie się \"na sucho\"

Nie no, wiesz, mnie tez czasem nachodzi ochota. Tyle, ze jak ktos jest chory, ma jakiś problem, to hcyba świat mu się na głowę nie zawali, jak nie pobzyka tydzień czy dwa?:O Nie róbcie już takiej tragediozy:O Jak ktos jest chory, albo cos mu dolega, to musi się wyleczyć. Chyba, ze masz w dupie jego i swoje zdrowie, to rób, co chcesz🖐️