Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sss....

Odpowiem na pytania zwiazane z mezczyznami, bo..

Polecane posty

Gość sss....
Ach....jaka jestem sexi

Gość juliette4
to byc moze teraz sie znudzilas temu chlopakowi... ehh tak jak mowilam wczesniej, mezczyznom nudza sie kobiety..

Gość sss....
juliett 4 pisałam,ze jestem seksi?

Gość juliette4
lool

Gość Adriannowa
Moniamumia ma racje, u mnie tez taka sytuacja jest! tez mysle ze jest pedalem. Inni by sie cieszyli ze namietna laske maja na chacie,

Gość juliette4
to macie problem, ale wiecie... byc moze nie dajecie im to , czego szczerze pragna

Gość Adriannowa
Ja tam daje z siebie max :P

Gość taka znawczyni a nie wie ze
dla nie ktorych facetow kobieta nie jest poprostu priorytetem, jest to dobrze nie ma/nie bedzie jeszcze lepiej :P

Gość nierozumiemnic
dlaczego lata za mna pare miesiecy jak pies za kielbasa a jak ja wreszcie cos do niego czuje on sie wycofuje i mowi ze nie potrafi sie zwiazac i ze to chodzi o niego a nie o mnie.czemu nie mogl mi powiedziec tego wczesniej tylko zwodzil 3 miesiace dajac do zrozumienia ze mu bardzo zalezy?czy moglo mu sie odwidziec tak po prostu jesli 3 dni wczesniej mowil mi jaka jestem cudowna i wspaniala?a na nastepny dzien caluje sie z inna dziewczyna w klubie?i donosza mi o tym koledzy ?

Gość juliette4
coraz zesciej odpowiadam na takie pytania, to nie jest wcale takie proste, to kobieciarz i bawidamek i nie powinnas zapratac sobie nim glowy... tak prawda...

Gość nierozumiemnic
naprawde tak uwazasz? on mi to tlumaczy tym ze nie potrafi sie zakochac.ze mialo miejsce w przeszlosci jakies wydarzenie ,bardzo dramatyczne i znamienne w skutkach i od tamtego czasu nie potrafi i juz.mowi ze moglibysmy sie umawiac miesiac a potem on juz nie bedzie potrafil,ze ma blokade i bede miec do neigo zal.mowi ze w tym wsyztkim mysli tylko o mnie .bo boi sie zrobic mi krzywde.czyli wszystko to bylo klamstwem ? kazde jego slowo ? troche go znam i naprawde nie myslalam ze to typ podrywacza.wydawal mi sie taki ulozony.nie wiem czy ja jestem taka glupia czy on taki sprytny.wydawalo mi sie ze jesli przez rok czasu tak mu na mnie zalezalo to od razu wykorzysta fakt ze sie zdecydowalam.czy to jest beznadziejny przpadek czy da sie jeszcze z tym cos zrobic ?mi naprawde na nim zalezy.bardziej niz myslalam:)pozdrawiam i slicznie dziekuje za pomoc

Gość juliette4
moze nie wszytskie slowa byly klamstwem, ale czesc na pewno. moja rada: nie zadawaj sie z nim, zalezy Ci na nim, ale jemu na Tobie nie.. mimo ze juz troche sie poznaliscie.. mozna powiedziec ze manipulowal toba i to nie jest takie fajne.. moze niech sie teraz role odwrócą? moze teraz Ty go poolewaj, i badz obojetna a jeszcze bedzie jadl Ci z reki! na facetów najbardziej działa - obojetnosc jesli taka bedziesz to albo bedzie on ubiegal o Ciebie, albo.... niestety nic nie zrobi.. ale bedziesz wiedziala na czym stoisz przynajmniej :)