Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosenne sloneczko

wiosenne OPALANIE-kto zaczyna ze mna?

Polecane posty

Gość wiosenne sloneczko

ja dzis wystawiam twarzyczke na slonce, latem w upal nie potrafie lezec plackiem kto ze mna sie wiosennie opala?

Gość to chyba najglupszy topik
na caffe i co moze mamy wszysyc nagle wsykoczyc na balkonu, ogrodki itp i siedziec i opalac z TOBA twarzyczke.? masakra !!

Gość wiosenne sloneczko
tak macie bo ja tak kaze wyluzuj laska

Gość wiosenne sloneczko
a tak swoja droga chyba przydaloby ci sie troche slonca bo albo wstalas lewa noga albo bardzo nieszczesliwa jestes

Gość to chyba najglupszy topik
ja jestem mega szczesliwa. I dlatego nie mam zamiaru tracic czasu i lezec plaskiem w taka piekna pogode, kiedy mozna tyle cudnych rzeczy zrobic, a twarzyczka sie opali przy okazji !! A dla Ciebie chyba tylko wyglad sie liczy:0 skoro juz twarzyczke opalasz;) to zycze duzo slonca !!

Gość powiem Ci coś
wiosenne opalanie= jesienne przebarwienia, sucha pomarszczona skóra, łojotok (czasem pryszcze) powodzenia!! Wiem to, bo moja mama jest dermatologiem i nie raz mi mówi, jak na początku jesienie codziennie przychodzi do gabinetu po kilka takich dziewczyn, które skarżą się właśnie na te problemy. A co moja mama ma im poradzić??? Już za późno! Jak nie słuchają, żeby się nie opalać, to ich problem. :o Filtry, filtry i jeszcze raz filtry, to powtarza moja mam, ale one przecież wiedzą lepiej :p

Gość do powiem Ci cos
jestem tego samego zdania, a ja na dodatek jestem jeszcze uczulona na sloneczka. mozesz napisac jakie stosujesz filtry?

Gość ///
co sie tak uczepiłyscie???jak Wam sie nie podoba to ok to wasze zdanie ale trzeba od razu tak najerzdzac na ta dziewczyne???Brak kultury normalnie!!! Do 'to chyba najglupszy topik'-a twoja wypowiedz jst najglupsza na tym topiku!!!

Gość powiem Ci coś
NArazie mam krem Iwostin krem nawilżający o przedłużonym działaniu spf 20, bo jeszcze nie ma takiego wielkiego słońca i mi wystarcza. Ale już niedługo mam zamiar zmienić na Iwostin emulsję spf 40.

Gość powiem Ci coś
Ta emulsja spf 40 jest z serii Solecrin

A jak dla mnie to jeszcze za zimno na opalanie i wiaterek:( trzeba poczekać...

Gość do powiem Ci cos
dziekuje za odpowiedz:)

Gość wiosenne opalanie
no dziewczyny chyba o filtrach wie kazdy, sadze ze nawet nie trzeba o tym wspominac a co do tego najezdzania na mnie-z kazdym dniem przekonuje sie ze polacy to jednak jest bardzo zlosliwy narod, a szkoda... jesli ktos nie ma ochoty na opalanie albo ten topik tak strasznie mu przeszkadza to niech go omija szerokim lukiem i tyle

Chętnie skożystam z tego topiku,masz racje jeśli komuś on przeszkadza to po co do niego zagląda!polacy to naród niewychowany oczywiści nie wszyscy!!!ja się z chęcią poopalam trzeba zadbać o ładny kolor skóry!!!Pozdrawiam Serdecznie!!!

Gość powiem Ci coś
do wiosenne opalanie--> słuchaj, być może większość dziewczyn wie o filtrach i je stosuje, ale takie najwyżej spf 15. A ja tutaj mówię o ultrawysokiej ochronie UV czyli od spf 20 w zwyż!! Tylko takie filtry naprawdę chronią skórę przed niebezpieczeństwem. Te panienki co przychodzą do gabinetu mojej mamy jak słyszą o filtrach, to mówią: "Ale ja się smarowałam". A jak moja mama spyta jakim faktorem, to mówią, że 5 czy 8!!! No to rzeczywiście ochrona niesamowita! Szczególnie jak się ma z natury bardzo jasną karnację :P

Gość wiosenne opalanie
wiesz domyslam sie ze te panienki pieka sie na naprawde ostrym sloncu cale lato ja jak juz pisalam opalam sie wiosna bo altem jest dla mnie za goraco

Gość gugu gaga
Do ''powiem Ci cos''-ty to musisz byc strasznie blada-fuuuu

Gość A ja juz
zaczelam, na razie na solarium raz w tygodniu, bo jak przyjda cieplejsze dni to akurat bedzie fajnie troche cialka pokazac!

Gość dzis niebo bez chmur
mozna buzie wystawic

Gość wiosenne sloneczko
to chyba juz naprawde wiosna! i gdyby nie ten wiatr to wystawilabym sie na slonce