Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet 23..

Do dziewczyn,co sądzicie o wydepilowanych mężczyznach?

Polecane posty

Gość Facet 23..

dla mnie to niemęskie,blee. Facet powinien mieć włosy tu i tam. A teraz cytat z życia, moja siostra do swojego faceta po tym jak on wydepilował pachy: \"Jaaa, fajnie masz. Jak ja się wydepiluje to nigdy nie mam takiej gładkiej skory\". Sorry, to ma byc mój facet czy koleżanka??

straszny_kocur nie zgodze sie. sama niedawno namowilam swojego do wydepilowania pach i obydwoje sie cieszymy. nie poci sie tak intenywanie a nawet jesli mu sie zdarzy to nie smierdzi a wczesniej tak bylo. co z tego ze nie ma tam wlosow pod wzgledem estetycznym? nie zwracalam uwagi na to ze tam sa a teraz nie widze(ale czuje) roznice ze ich tam nie ma. i nie uderzajcie ze sie nie myl czy nie uzywal dezodorantu bo robil to wszystko...

dobrze to ciesz sie ze twoj nie smierdzi nie kazdy ma takie szczescie. twoja opinia ale nie generalizuj bo mozesz kogos urazic.

takie jest moje zdanie. Poprostu zauważyłam, że ostatnio faceci robią się coraz bardziej kobiecy. Są takimi naszymi przyjaciółkami: wspólne wypady do solarium, wspólna depilacja, maseczki....Ja w to nie wchodzę.

no nie wiem w jakim gornie mezczyzn sie obracasz ale u mnie zdecydowanie tak nie jest. moj chodzi ze mna na solarium tylko po to zebym po drodze nie zemdlala bo czesto tak mam po solarium. a to ze goli sie pod pachami nie swiadczy o nim zle. takie moje zdanie,pozdrawiam:)

że są mało męscy :o mojemu zabroniłam jakiegokolwiek ingerowania w swoje owłosienie poza tym na głowie :D

Gość super sa

wystarczy, że wydepiluje sobie łono i pachy, to choćby miał na głowie włosy do pasa i długą brodę, będzie wyglądał okropnie i ..... śmiesznie :D

Gość .a.
Ja zrobiłam to samo co mikifiki. Gładka i delikatna skórę mam mieć ja, a nie on! Owłosienie jest bardzo męskie i takie podniecające, mmm...