Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

*** K U P I E---SPRZEDAM--ODDAM *** Rzeczy używane i nowe dla dziecka

Polecane posty

Gość hnjjhjj

Gość tu o tym gadali
Chętnie kupie ciuszki na chłopca i dziewczynkę ( bardziej dziewczynkę) od 6 msc do .... Jak sprzedaje ktoś to proszę o fotki, opisy i ceny na @ transfirm@o2.pl Dzięki:)

Gość lubicie ubierac dzieci
tu wszyscy sprzedaja i kupuja a co Cie interesuje szczegolnie?

Gość lubicie ubierac dzieci
tak w ogole to na allegro zasypalby Cie ubrankami wiec tylko szukac

Gość fajduli fajduli fajduli faj

Gość marlenka..
Sprzedam ciuszki dla chłopca 6-12 miesiacy w bardzo dobrym stanie ,jak kogos interesuje mam tez orginalne wiekszosc zara. Monik840@vp.pl

Gość ja kupuje tylko na allegro-

Gość pseudonim pseudonim
kupie rower Wigry 3 po kombatancie 2 wojny światowej koloru rudo-rdzawego, z dwoma sprawnymi pedałami i łańcuchem na chodzie

Gość buaharowery dwa

Gość
Sprzedam ubranka dla chlopca r. 62 , 68, 74 cm. Koszulki na krótki rękawek, bluzki na długi rękawek, kutreczki wiosenne szt 2., spodnie, buciki Polecam benan@tlen.pl

Gość tu o tym gadali
na allegro zawsze drogo sprzedają bo nie opłaca się tanio wystawić, a tak często można coś na prawde tanio wyrwać ponawiam Chętnie kupie ciuszki na chłopca i dziewczynkę ( bardziej dziewczynkę) od 6 msc do .... Jak sprzedaje ktoś to proszę o fotki, opisy i ceny na @ transfirm@o2.pl Chętnie kupie ciuszki na chłopca i dziewczynkę ( bardziej dziewczynkę) od 6 msc do .... Jak sprzedaje ktoś to proszę o fotki, opisy i ceny na @ transfirm@o2.pl Dzięki Chętnie kupie ciuszki na chłopca i dziewczynkę ( bardziej dziewczynkę) od 6 msc do .... Jak sprzedaje ktoś to proszę o fotki, opisy i ceny na @ transfirm@o2.pl Dzięki Chętnie kupie ciuszki na chłopca i dziewczynkę ( bardziej dziewczynkę) od 6 msc do .... Jak sprzedaje ktoś to proszę o fotki, opisy i ceny na @ transfirm@o2.pl Dzięki

Gość a nieprawda-bo jesli wolno
napisz ze chcesz za darmo a nie owijasz w bawełne

Gość nudno mi jeste bardzo
bo mis ie nudzi, i co mbedzie mi sie nudzilo co ja mama zrobic, nie wiem sam am zrobic, skoro i tak nudzi mi sie , ojojojo , jeste t mi nudno jesli tobie tez sie nudzi, napisz do mnie, prosze, umieram , nudzi mi sie nie wiem co mam zrobic, bo czym bym sie nie zajol to i tak mi sie nudzoi o co ja mama zrobic, skoto mi sie nudzi, nie wiem co mam zrbic no powiedz powiedz mi, co ja mam zrbic, co no co!!!! sie odezwij, bo ja juz nie moge, nudno mi , niedziela mnie wykonczy rany rany ranyyyy, nudzi nudzi mi sie jesli nie wiesz co ja czuje nigdy nie zrozumiesz mnie i ja nie moge sie skupic na niczym bo nudzi mi sie bardzo bardzo mi sie nudzi, bardzo bardzo bardzo bardzo nudzi mi sie ogromnie nie moge juz nudno mi okropnie b

Gość ładnie sobie ktos temat do gor
y podnosi

Gość nudno mi jeste bardzo
nudno mi jest bardzio ach ta niedziela, jak ki sie nudzi niw wiem ci mam robic, nudno mi jest bardzo , bardzo, nudno mi i nie wiem co mam robic:O

Gość ładnie sobie ktos temat do gor
:O zenua

Gość tu o tym gadali
Chętnie kupie ciuszki na chłopca i dziewczynkę ( bardziej dziewczynkę) od 6 msc do .... Jak sprzedaje ktoś to proszę o fotki, opisy i ceny na @ transfirm@o2.pl Dzięki

Gość mam cały worek-chetnie ci odda
m -skad jestes?

Gość mam cały worek-chetnie ci odda
z tym ze ja ma na chlopca spodnie bluzy kurtki bodziaki-nie chce mi sie bawic w allegro