Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

*** K U P I E---SPRZEDAM--ODDAM *** Rzeczy używane i nowe dla dziecka

Polecane posty

Gość kupie tanio uzywana spacerowke

Gość ciekawytematbardzo

Gość fajny wózek

Gość fajny wózek
mam też pajacyka z jeansu dla dziewczynki na 6-9 m-cy i bluzeczkę w kolorze zielonym zapinaną z tyłu na guziczki rozm.na metce 62 jeśli ktoś będzie zainteresowany pajacykiem i bluzeczką wtedy wkleję fotki

Gość stelka daj sobie spokoj z ta
sukienka badziewie i tyle z nog czy bez

Gość agaiasia...zajrzyj...dublin
ZAPRASZAM !!! SERDECZNIE NA MOJE AUKCJE http://www.allegro.pl/item625774454_next_sukienka_tunika_swietna_rozm_12_18m_86_cm.html zajrzyj na pozostale aukcje :D Moze szukasz czegos innego mam dojescie do slicznych ciuszkow, bucikow w kazdym rozmiarze !Napisz na e-maila agnieszka.styl@interia.pl Zawsze odpowiem ! Pozdrawiam :P

Gość dooooo...ddooo
do podnosimy te bluzeczki okropne agaiasia... sliczne ciuszki napisze do ciebie napewno e-maila moze sie dogadamy :D

Gość jędzora sie odezwała
:D 5-10-15 takie produkuje a najlepiej sie ukrywac pod pomaranczowym nickiem :P

Gość jędzora sie odezwała
agaisia-cos corci wybiore -fajne

Gość hehehe-na chlopca sa koszule a
a nie bluzeczki ja mysle ze o chodzi o zrobienie fotki

Gość hehehe-na chlopca sa koszule a
a wyzej to ta sama jedzora co sukienke stelki krytykuje widocznie ktos chce sobie temat podniesc lub jest tak zlosliwy..

Gość zaraz tam jedzora
przeciez kazdy ma prawo do opinii, prawda :P zreszta kazdy kupi to co mu sie podoba

Gość 20 ło matko to za duzo
i o to wlasnie chodzi!!!!!!

Gość kupie tanio uzywana spacerowke

Gość zalezy dla kogo za duzo
wedlug mnie ok

Gość tanioszek
Witam. Prowadze firmę zajmującą sie sprzedażą dziecięcej odzieży używanej. Odzież jest tylko I gatunku w bardzo dobrym i idealnym stanie. Ciuszki są znanych i renomwanych firm takich jak: NEXT, CHEEROKE, UMBRO, NIKE, ADIDAS, GAP, DISNEY, H&M, itp. Każdą rzecz dobieram osobiście. Sprzedaje w pakietach minimum 60 szt. w rozmiarach: 0-2 lat 2-4 lat 4-6 lat Ceny powyższych rozmiarów: 60 szt-499 zł, 120 szt-799 zł + koszty wysyłki (60 szt-23 zł, 120 szt-30 zł) Natomiast rozmiar: 6-8 lat to: 60 szt-650 zł, 120 szt-899 zł + koszty wysłki (60 szt-28 zł, 120 szt-36 zł) oczywiście jeżeli ktoś chce przykladowe fotki to wysyłam. sprzedaje rowniez nowa odziez z metkami : 0-4 lat ceny; 30 sztuk 499zl / 16 zl za sztuke rowniez same firmowki w nowej odziezy. Zainteresowanych prosze o kontakt: elemelek19@yahoo.com gg: 13461454 ZAPRASZAM I POZDRAWIAM!

Gość tanioszek a to handelek poza
allegro? to ryzyko -bo zaplace kase i zonk

Gość tanioszek
zaden zonk... prowadze firme wiec nie ma tutaj mowy o nie wyslaniu towaru... Jezeli Jest Pan/i zainteresowana prosze na gg napisac ;)

Gość ale o juz bylooo i nie
16:06 tanioszek (elemelek19@yahoo.com) itam. Prowadze firmę zajmującą sie sprzedażą dziecięcej odzieży używanej jak i rowniez nowej !! Odzież jest tylko I gatunku w bardzo dobrym i idealnym stanie. Ciuszki są znanych i renomwanych firm takich jak: NEXT, CHEEROKE, UMBRO, NIKE, ADIDAS, GAP, DISNEY, H&M, itp. Każdą rzecz dobieram osobiście. Sprzedaje w pakietach minimum 60 szt. w rozmiarach: 0-2 lat 2-4 lat 4-6 lat Ceny powyższych rozmiarów: 60 szt-499 zł, 120 szt-799 zł + koszty wysyłki (60 szt-23 zł, 120 szt-30 zł) Natomiast rozmiar 6-8 lat to: 60 szt-650 zł, 120 szt-899 zł + koszty wysłki (60 szt-28 zł, 120 szt-36 zł) oczywiście jeżeli ktoś chce fotki to wysyłam. sprzedaje rowniez nowa odziez z metkami : 0-4 lat ceny; 30 sztuk 499zl / 16,50 za sztuke Zainteresowanych prosze o kontakt: elemelek19@yahoo.com gg: 13461454 ZAPRASZAM I POZDRAWIAM! 16:07 [zgłoś do usunięcia] tanioszek a to handelek poza poza allegro? jak to wyglada? 16:16 [zgłoś do usunięcia] ja pindole jakie ceny i to za uzywane!!!!!!!!!!!!!! 16:22 [zgłoś do usunięcia] tanioszek (elemelek19@yahoo.com) chyba sie Pan/ Pani nie zna na ciuszkach to sa oryginalne ciuszki firmowe a nie chinskie podrobki !! 16:24 [zgłoś do usunięcia] teraz wszysko jest made in china sprawdzilam na ubrankach ORGINALNYCH I FIRMOWYCH wyprodukowano w chinach 16:24 [zgłoś do usunięcia] teraz wszysko jest prosze fotke pierwszej z brzegu rzeczy z producentem 16:26 [zgłoś do usunięcia] bardzo drogo 16:27 [zgłoś do usunięcia] teraz wszysko jest i to za nie wiadomo co 16:27 [zgłoś do usunięcia] to wklej tu pare fotek co?zobaczymy co to za cuda! 16:30 [zgłoś do usunięcia] tanioszek (elemelek19@yahoo.com) tak made in china ale nie adidos, cze neext.. tylko angielskie znane i renomowane firmy... drogo ? moze i drogo tylko ze te ciuszki sa jak nowe bez plam dziur itp... nie tak jak inne szmatki... ktore sa po 6zl /zg musza sie nazywac uzywane bo nie maja metki z cena.. a tak niczym sie nie roznia od nowych.. stan ich jest idealny i bardzo dobry. 16:31 [zgłoś do usunięcia] tanioszek (elemelek19@yahoo.com) ja tu nikogo nie namawiam, kto chetny prosze pisac na maila lub gg... pozdrawiam 16:32 [zgłoś do usunięcia] teraz wszysko jest juz stracona wiarygodnosc co to za firma co sie ukrywa i zaprzecza made in china nawe nie wie co sprzedaje 16:34 [zgłoś do usunięcia] teraz wszysko jest fotka z foosika chyba nie bedzie zobowiazujaca? bo mnie ciekawi a poki co nie chce pisac na gg ineresuje mnie przedzial na dziewczynke 2-4 lata 16:35 [zgłoś do usunięcia] wklej te fotki tu na forum chociaz kilka jak ktos zobaczy to sie skusi chyba ze rzeczywiscie badziewie sprzedajesz 16:36 [zgłoś do usunięcia] teraz wszysko jest mam rozumiec ,ze jest to firma z odzieza uzywana? 16:39 [zgłoś do usunięcia] teraz wszysko jest i cisza............. 17:00 [zgłoś do usunięcia] tanioszek (elemelek19@yahoo.com) zdjecia ubranek ; http://www.tanioszek.fotosik.pl/ 17:13 [zgłoś do usunięcia] hej masz taka sama narzute na łóżko jak ja kupiles w ysku? a rzeczy nawet nawet al;e powiedz jak sie bierze 60 szt. to ile bedzie bluzek ile spodni ile podkoszulkw czapek czy to mozn ase wybrac bo widze na zdjeciach ze tam jakies rajtuzy masz to zeby nie bylo tak ze dostanie sie 10 par rajtek i 10 czapek bo wtedy by sie nie opłacało. 17:21 [zgłoś do usunięcia] tanioszek (elemelek19@yahoo.com) nie czapeczki czy rajtuzy jak sa to tylko licza sie jako 1 sztuka czyli np. 2 czapeczki i 3 pary skarpet to jest jedna sztuka, a jezeli ktos nie chce czapeczek czy rajtuz to nie bedzie mial, wystarczy powiedziec... wiec sa same ubranka typu; koszulki, spodenki, spodnie, bluzy itd...

Gość upsa

Gość marcelek 2007
Sprzedam sandalki firmy BARTEK rozmiar 21. Sandalki kupilam synkowi ale on wogole ich nie uzywal......poniewaz kupilam za maly rozmar. Sa nowe, gdyz synek mial je na nozkach raz kiedy mu je przymierzalam.Buciki sa koloru niebieskiego z dodatkami. Zainteresowanych prosze o kontakt na maila mmarz24@konto.pl Zdjecia i inne informacje dostana Panstwo na swego maila. Pozdrawiam Marzena.

Gość jhjhhjh

Gość prosze proszeprosze
mam wielką prożbę :):):):) chcę wystawić ciuszki na allegro ale nie wiem jak to zrobić żeby zdjęcia wyświetlały się tak ładnie jak wam i napisy i tło były takie kolorowe i ładne. więc bardzo bym prosiła żeby któraś z was wytłumaczyła mi krok po kroku dokładnie jak to się robi. z góry bardzo dziękuję i będę bardzo wdzięczna za pomoc :):):):):):):):):):):):):):):)

Gość hgjgg

Gość hjhjjhjh