Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koneserd

Czy naprawdę każda kobieta pragnie...

Polecane posty

Kiedyś spotkałem się z opinią, że każda kobieta pragnie choć raz w życiu pokazać piersi obcemu mężczyźnie. Myślałem, że to jakiś idiotyzm. Ale jako amator-badacz natury ludzkiej, zwłaszcza kobiecej, przeżyłem 2 sytuacje, których w żaden sposób nie potrafię racjonalnie wytłumaczyć zachowania kobiet a to zdanie pasuje do nich jak ulał. Niebawem, jak będe miał chwilę czasu opiszę te sytuacje. Proszę o Wasze opinie.

Gość no chyba ci gorzej zboczku
:O

Sytuacja 1: Jestem na włoskim wybrzeżu. Na plaży, jedynej bezpłatnej w tej okolicy, przeważnie Polacy. Kilka pań opala się topless, jednak większość w kostiumach. Na kocu obok plażuje rodzina, sądząc z akcentu, ze Śląska. Ojciec z dziećmi idzie na dłuższy spacer; zostaje pani ok. 40-letnia w kostiumie bikini. Po plaży krąży murzyn sprzedajacy z walizki jakieś artykuły. Gdy zbliża sie do nas pani nieoczekiwanie zdejmuje górę od kostiumu prezentując śnieżnibiałe piersi (reszta ciała opalona). Dłuższy czas rozmawia z murzynem, przebiera w jego towarze, w końcu wyciąga pieniądze i kupuje jakiś drobiazg. Murzyn idzie dalej a pani po chwili znów zakłada stanik. Rozumiecie coś z tego? Bo ja nie.

Gość za to dostała rabat...

Sytuacja 2: Odwiedzam w szpitalu bliską mi osobę (sala kobieca). podczas rozmowy zauważam, że kobieta na łóżku obok, ok. 60-letnia, leży z odkrytymi piersiami. Taktownie odwracam wzrok i siadam tak żeby na to nie patrzeć. Wchodzi pielęgniarka czy salowa i krzyczy na kobietę: \"Co się pani tak rozwala! Niech się pani przykryje!\" Przykrywa kobietę i wychodzi. Po chwili jednak widzę kątem oka, że biust znów na wierzchu. Co jest grane? Osoba, którą odwiedzam musi wyjść na chwilę z sali. Wtedy idę na całość. Przez jakiś czas gapię się bezczelnie na piersi kobiety a ona spokojnie patrzy na mnie. Muszę przyznać, że chociaż pani jest stara i nieatrakcyjna, jej piersi prezentują się znacznie korzystniej, jakby były o połowę młodsze od ich właścicielki. Gdy wychodzę rzucam ogólne \"do widzenia\" a kobieta (cały czas z biustem na wierzchu) ciepło się do mnie uśmiecha. Czy ktoś potrafi to wyjaśnić?

Gość wymyśliłeś to sobie
nie wierzę :P

Słowo daję, że obie sytuacje są w 100% prawdziwe. Choć przyznaję, że brzmią niewiarygodnie.

Gość a ja wierze
u mnie w domu na malej imprezce pani 60-letnia podniosla bluzke do gory przed rowiesnikiem na oczach jego zony.... tez nie wiem o co chodzi... zwrocenie uwagi na siebie? epatowanie seksem?szokowanie?

Gość rrrrttt
No wiec jest to typowe zachowanie babek, ktore sa chetne na sex albo szukaja podziwu w oczach faceta. Pod 40 babki zaczynaja zdawac sobie sprawe, ze konczy sie ich data waznosci i sa chetne na facetow, ktorzyu im sie podobaja. Wiec te odkryte piersi to jest taki seksualny znak: czy Cie pociagam?

Gość rrrrttt
ja wiem to po sobie, bo jak mialam 16 lat i bylam atrakcyjna, to to bylam niedostepna. Potem kolo 23 laskawie wybralam jednego chlopaka, ale musial byc jeden jedyny. Potem przyszlo malzenstwo, nuda w lozku, ja zaczynam sobie zdawac sprawe, ze nie jestem juz taka mloda. Kolo 30stki zaczelam troche panikowac, o Boze starzeje sie, zawezaja mi sie szanse u facetow. I juz jestem bardziej chetna i dostepna. A po 40 to sama bede cyckami zachecac chyba. Taka frustracja niezaspokojonych kobiet.

Gość rrrrttt
;) buziak Bongo! :)

To zastanawiące co piszesz... Bardzo Ci dziękuje za odpowiedź. A swoją drogą - jeśli wolno mi coś zasugerować - może spróbuj trochę powalczyć z nudą w małżeńskim łóżku. Pozdrawiam!

Gość rrrrttt
Konserd, tez pozdrawiam Ciebie :) . A z nuda probowalam walczyc 2 lata, ale moj maz jest niereformowalny, wiec dalam sobie spokoj. On ma wybiorcza uwage, mozna mu mowic miesiacami czego che w lozku, a on jednym uchem wpuszcza drugim wypuszcza. Po prostu nasze zycie erotyczne umiera smiercia naturalna, zreszta nigdy nie bylo za dobre :O

rttttt------> Widzę, że masz poważny problem. Sorry, ale nie mam już dziś czasu, żeby coś napisać. Spróbuję jutro. Zajrzyj na topik \"sex z 50latkiem\"- link poniżej- nie zrażaj sie tytułem. Tam rozmawiałem (pod nickiem 50latek bo nie miałem jeszcze czarnego) z dziewczyną o nicku Pierzak, która miała podobny problem jak Ty. Kilkoro uczesników nadesłało b.ciekawe posty, zwłaszcza macocha. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3420651&s tart=150