Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapomniany85

Długość dzwięku samotności

Polecane posty

Gość zapomniany85

Pisze tutaj, bo tak naprawde nawet nie mam z kim pogadać, wielu dobrych znjomych wyjechało za granice, reszta wybrała studja w innym miejscu niż ja, od takich kur... czasów się doczekaliśmy. Po rostaniu mojim z ex, miałem wspaniałe plany że na nowo ułoże sobie życie itp. mija już prawie 3 miesiąc i nic się nie zmienia, a do tego coraz bardziej i coraz głośniej zaczyna moje serce tęsknić do ex, wiem że nie będziemy już razem, bynajmniej nie teraz, to zadaje ból, czuje jak gasne z dnia na dzień, tyle dobrze że wieczny usmiech nie znika mi z twarzy, ale coraz rzadziej się na niej pojawia. Kiedyś sprowadzałem problemy do groteski, teraz chyba jest na odwrót

chyba wiem co czujesz... :( ciezko sobie wtedy poradzic

Gość agei
zapomniany85 ty przynajmniej masz miłe wspomnienia. zawsze możesz powrócić do tamtych dobrych czasów. ja nigdy nie będę miała tyle szczęścia co ty

Gość zebraa
wiem co czujesz :( jestem w podobnej sytuacji... nie mam nawet z kim pogadac:(

agei ma racje! wspomnienia to chyba najcenniejsze co moze nam zostac bo nikt nam tego nigdy nie odbierze!

Gość zapomniany85
dobrze astic, wspomnienia są piękne, ale nie zapominaj, że wspomnienia to takrze końcówka zwiąsku, a w niej ja i ona zachowaliśmy się po kurew...u, te wspomnienia też są ciagle żywe, a do przyjemnych nie należą

tak.. ale sa rowniez te dobre chwile... a z drugiej strony zle ze sie tak zachowaliscie... to nic dobrego nie przynosi...

Gość zapomniany85
fakt że źle, ale to co ja zrobiłem równierz bylo chamskie, ale zrobiłem to z mysla o jej przyszłosci, balem sie jej przynać ze to dla jej dobra, bałem sie moze tego że sie ośmiesze, że tego nie zrozumie, na ostatniej rozmowie powiedzialem tylko że byl to rewanż

Gość Ja radzę
Wszystko minie brak przyjaciół brak osoby, której możesz się zwierzyc. Podjęta decyzja musi miec skutki to boli ja wiem, ale to minie gwarantuje!!!!!!Po jakimś czasie[trudny to czas] inaczej na to wszystko popatrzysz z dystansem i będzie Ci lżej gwarantuje.Przeszłam więc wiem nie mówię z teorii tylko z praktyki. Wydaje nam się, że więcej nie zniesiemy, ale to nie prawda więcej zniesiemy niż jesteśmy w stanie zrozumiec.