Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomorzanka1

Chłopak Pakistańczyk

Polecane posty

Gość jogurty joble
moj ta pizame nosil tylko od swieta,a tak normalnie dzinsy koszulki itp. nawet zbytnio religijny nie byl,jak sie modlil to gora raz na dzien,przed spaniem,a nawet czesto i ten jeden raz mu sie nie chcialo pomodlic,taki z niego Muslim he he :D pic nie pil nigdy,ale palil. w ogole wydawal sie normalny taki jak europejczyk i nigdy nie przylapalam go na rozmowie czy czyms co mogloby mi dac do zrozumienia ze ma u siebie ta zone....ale ta niepewnosc nie dawala mi spokoju,zreszta dalej nie daje...

Gość Farzana
Shabir pije. A niech pije. Wole, żeby pił, niż latał w piżamie. Nie widziałam nigdy, żeby się modlił. Nie pytałam też, bo to delikatny temat, obchodził eid niedawno, więc w jakiś sposób świętuje. Żony nie ma, do pakistanu nie jeździ, bo nie ma po co. Ma przyjechać o 20. Już się nie mogę doczekać :) Ale ze mnie łajza. Poszłam z psem i wywinęłam orła ze schodów takiego, że masakra. Ślisko. Boli mnie ramię i biodro. Ułłaaa :(

Gość jogurty joble
Zycze Wam szczescia i mam nadzieje ze nie bedziesz potem przez niego tak cierpiec jak ja...Ja do tej pory jeszcze biore tabletki,nawet nie pamietam kiedy ostatnio sie porzadnie wyspalam,on mi sie ciagle sni po nocach i boje sie co bedzie jesli on tu wroci i nie da mi spokoju...

Gość Biała flaga -
Ja nie życzę szczęścia nikomu, kto się wdał w związek z muzułmaninem. Życzę szybkiej ucieczki od takiego człowieka! Czy wy w ogóle wiecie co oznacza być muzułmaninem? Islam = dżihad i tyle.

Gość thxman
widze ze ktos tam wyzej przytoczyl kilka zdan z ich bibli porabanej ja az tak daleko nie doszlem po paru zdaniach zrezygnowalem,co zauwaylem to tylko to ze dla wielu jest to obrzydliwe ale sa i tacy jakby niczego nie zauwazyli i wciaz ciesza sie z zwiazkow z nimi ....jakby wogole nie czytaly o czym tu sie pisze ...mile panie zredagujcie temat i zorientujcie sie dokladnie czy napweno o tym samym mowimu czy wasi egzotyczni panowi aby napweno sa muzulmanami a nie hindusami mowie tu do tych co copuluja z tymi jak to nazywaja "INNYMI" tymi lepszymi.Jesli nawet pija i sie bawie a knajpach to tylko dlatego ze urodzili sie juz w europie i tak na 100% nie moga byc w pelni islamistami ale ich rodziny ci starsi szczegolnie ci co z pokolenia na pokolenia wtlaczaja olive napeano was nie pokochaja zas ich synek jak pojdzie za toba to bedzie musial sie nimi pozegnac a to w 99% jest niemozliwe....wracajc do poczatku mojego watku chce wspomniec jeszcze ze w tej wspanialej ksiazeczce jest gdzies tam napisane ze moga pic.palic i nawet udawac ze wyzekli sie wiary aby sprzymiezyc sie z wrogiem 'czyli wbic w tlum "dla wygranej w imie allaha ...fakt jest tez taki ze zdaja sobie sprawe o tym ze nie sa nigdzie mile widziani wiec nie dziwi mnie to ze jakis tam znikomy procent udaje przynajmniej ze nie jest jednym z nich lub gdzies tam w swiadomosci chcialby uciec od tego poniekad...ale w momencie wielkiego kryzusu lub zgroznienia dla nich wtedy dopiero sie prekonacie jak bardzo ci "inni" sie zmienili czy nadal bedziecie takie adorowane ....oby wam allah jak najwiecej dzieci splodzil wtedy juz nie bedziecie mialy wyjscia i ze strachu oraz ochrony wlasnych dzieci same przejdziecie na ich wiare a potem to juz pojdzie samo.....w markecie na zakupach widzialem juz polke w pizamie rozmawiajaca do corki w jezyku polskim ...Juz mnie nic nie zdziwi....lubicie czarne lub brazowe olki no to juz tak bedzie....ktos wspoamnial wyzej ze to wsyd dla nas ale hmmmm plun swini w oczy a ona powie ...............

Gość Farzana
Ja zaś się nie zgadzam z txmanem. Dlaczego? Bo to nie jego sprawa! Nikt, ale to nikt nie ma prawa mi mówić co powinnam, a czego nie powinnam robić. Bóg dał nam wolną wolę, a ja chcę się uczyć na własnych błędach. Dlatego postanowiłam się zaangażować w ten związek. Jeśli coś będzie nie tak, to się pożegnamy. Nie żyję w szafie, żyję między nimi od 5 lat, bo w moim mieście 99% ludności to Azjaci. Oglądam tv, rzygać mi się chce na terrorystów. Ale przypomnę, że katole też zabijały w imię boga. Celowo nie piszę z dużej litery słowa Bóg. Ja nie jestem katoliczką, jestem chrześcijanką i potępiam zarówno katolickie inkwizycje, jak i muzułmańskie dżichady. Niczym się od siebie nie różnimy w wielu kwestiach. Jak się przejadę na tym, to wam napiszę. Dodam tylko, że wg Islamu muzułmanin może poślubić "niewierną" (hehe), nie może jej nakazać zmiany wiary, nie może zabronić chodzenia do kościoła. W domu natomiast ma ona o tym nie rozmawiać, nie może posiadać symboli religijnych, żeby nie siać zgorszenia w rodzinie. Nie- muzułmanka nie dziedziczy też nic po swoim mężu. I tyle. Mnie się do ślubu i dzieci nie spieszy jeszcze, bo za krótko się znamy. Mimo, że Shabir powtarza, że nie ma innych polskich przyjaciół i "we could be more". Jestem otwarta na ich kulturę, jak jednak wspomniałam wcześniej, wiele rzeczy jest dla mnie nie do przeskoczenia. Na razie jednak się nad tym nie będę rozwodzić. Będę się martwić dopiero, jak sprawy zajdą dalej. O ile zajdą.

Gość żona pakistańczyka
Farzana, niestety muszę Cię zmarwtić "Jeżeli chodzi o małżeństwo z kuffaar (niewiernymi), jeżeli nie należą do Ludu Księgi, tak jak żydzi i chrześcijanie, to według jasnych dowodów z Księgi, i zgody Uczonych, małżeństwo takie jest zabronione." ale tak się składa że my katolicy należymy do Ludu Księgi , więc nie ma przeciwskazań.

Gość Będę powtarzać w kółko
Jeśli ktoś jest muzułmaninem, to dla niego sprawa nr 1 to dżihad. Inaczej po śmierci będzie potępiony na wieki. Nie rozumiecie tej prostej sprawy? Cytaty z Koranu na poprzedniej stronie, zapraszam do poczytania. W środowisku muzułmanów gdy jakiś krewny zaczyna oddalać się od wiary to jest on przez rodzinę tępiony, a w skrajnych przypadkach zabijany. Nie trzeba aż jechać do krajów arabskich, żeby poznać muzułmanów, wystarczy wycieczka do Francji do dzielnicy muzułmańskiej - tam obowiązuje SZARIAT. Szariat czyli prawo muzułmańskie, zamiast prawa europejskiego, francuskiego. Tam policja rzadko kiedy interweniuje. Farzana, jesteś głupia jak but. Nam chodzi o muzułmaństwo, a nie chrześcijaństwo, nie zbaczaj z tematu. Ty po prostu nie rozumiesz co się na świecie dzieje. Zapraszam do Pakistanu, do dzielnicy nieprzeznaczonej dla turystów - zobaczysz tam biedę jakiej nie znasz. Mówisz, że jesteś chrześcijanką, ale nie katoliczką. To kim? Prawosławną? To załóż jakiś chrześcijański symbol w dzielnicy muzułmańskiej, a przekonasz się kim są muzułmanie.

Gość Będę powtarzać w kółko
Niestety za sprawą m.in. Polek muzułmanie wlewają się do Europy, prowadzą swoją świętą wojnę jakby potajemnie. Oni to robią tylko po to, by organizować "bazy" w Europie, by po kolei przejmować dzielnice w miastach, aż w końcu będą stanowili większość i narzucą swoje muzułmańskie prawo, szariat (zrobią to, bo się rozmnażają 5x więcej od Europejczyków, bo Europa nawołuje do "tolerancji", gościnności, potępia "rasizm", stwarza korzystne prawa dla islamistów). Meczety to dla nich koszary, prezydenci ich kraju (Turcji, Arabii Saudyjskiej) mówią wprost o dżihadzie. Chyba muszę poszukać dla was ich wypowiedzi. Muzułmanie mają nakaz zbroić się w każdy rodzaj pistoletów, karabinów, broni białej. Muzułmanki chodzą w tych chustach dla odróżnienia od nie-muzułmanek. NIC NIE CZAICIE O CO CHODZI W ŚWIECIE, ale nic dziwnego, skąd niby macie to wiedzieć. Aby się orientować trzeba się orientować w sprawach polityki i religii.

Gość Farzana
Głupia jak but? Niech ci będzie. Pewnie jesteś katolikiem, oni tak lubią ludziom ubliżać, nieznajomość Słowa Bożego, które mówi, że nikt nie zasługuje na to, żeby go nazwać głupim. Ale czego się można było spodziewać... Jestem chrześcijanką, protestantką, pentecostal church.

Gość PozaPolską
do kobiet, które mówią że nic nam do tego... otóż jakbyście były odrobinę inteligentne to tutaj mieści się forum, forum jak sama nazwa wskazuje jest przeznaczone do dyskusji, a dziewczyna która założyła to forum pytała wprost co inni myślą o muzułmaninach- także mogę tu napisać wszystko, bo tak się składa że mamy wolność słowa od 1989 roku i takie prawo należy się każdemu. I dodam, że spotykałam się z pakolem i sama wiem jacy onie są- mówi jedno robi drugie, zmienni jak chorągiewki na wietrze a do tego zaślepieni idiotyczną religią i jeśli mówicie o kościele katolickim i świętej inkwizycji to ja dodam, że zakończyła się ona w XIIIw a dokładniej około 1225 kiedy Konrad Mazowiecki przyjął zakon krzyżacki na pomorze. Od tego czasu wraz nie było u nas turków, arabów, pakistańczyków i Europa się rozwijała- to katolicyzm, judaizm i protestantyzm budował cywilizację- tak, tak... chrześcijanie i żydzi- co z tego wynika? Że ten kościół chrześcijanski jakoś dał radę pociągnąc i może dlatego my kobiety mamy swoje równouprawnienie, ale jak ktoś zakończył edukację na podstawówce, to ma prawo tego nie wiedzieć. Nie lubię religii muzułmańskiej, a do Koranu moje drogie podchodzi się w inny sposób, trzeba czytać i analizować, ale do tego trzeba być trochę inteligentnym. I jeśli zwolenniczki mieszanych związków zaraz mi pojadą, że kieruję się tokiem myślenia rodem ze średniowiecza, to ja zapytam- czym się kieruje twój wybranek ijego 40-sto osobowa rodzina? Bo jak na moje oko i wiele przeczytanych prac naukowych na temat islamu- jest to religia, która od założenia nie przeszła ani jednej reformy- wynik analizy jest prosty - to oni kierują się zyciowa mądrością średniowiecznego pastucha który poślubił 9-cio letnią dziewczynkę- Mahometa! A pragnę wspomnieć, że kościół chrześcijański przeżył kilka reformacji, a nawet kościół katolicki przyjmuje dekrety, które mają zbliżyć go do obecnych realiów. Ale nie ma się co dziwić, bo jak ktoś sławny powiedział kilka krytyk na chrześcijaństwo i judaizm, to się po nim powtarza, bezmyślnie jak owce, ale idąc za stadem, nigdy nie wiesz czy stado podąża do rzeżni czy na pastwisko...

Gość brawobrawo12
pozapolska----no tylko moge sie przylaczyc do tego co piszesz. Jednak tych dziewczyn zaslepionych glupimi gadkami pakistanczykow itd. nie przekonasz beda musialy dostac pare razy w twarz zeby wreszcie zobaczyc jaki ich pan jest super :) a niektore to nawet moze powiedza, ze zasluzyly sobie na to i dlatego je pobil hehe pranie mozgu. Kazdy z nich robi wam praie mozgu. Oni nie mysla o was jak o wartosciowych kobietach tylko jak o "szmatach" , ktore sie puszczaja z kazdym muzulmaninem, bo kobiety z ich kraju robia to dopiero po slubie!!!i te kobiety z ich kraju sa dla nich prawdziwymi, pelnowartosciowymi kobietami, a nie wy. Wy jestescie tylko zabawkami!!przykre, ale prawdziwe!!Jestem kobieta, ktora juz 8 lat zyje za granica i widzialam , slyszalam bardzo duzo na ich temat i nigdy nie ciagnelo mnie nawet do nich. Kiedys jeden chcial zebym z nim poleciala do pakistanu, wykupi mi bilet hotel. Tylko zasmialam mu sie w twarz!!i najlepsze w tym jest to, ze wiedzial, ze mam stalego chlopaka polaka. Ja mu wprost powiedzialam, ze jakbym nawet nie miala chlopaka to za zadne skarby swiata nie zwiazalabym sie z muzulmaninem!!!od tamtej pory juz ze mna nie gadal i buntowal wszystkich na mnie hehe a taki mily byl :)

Gość bzdura na cały max
No nie tylko mahomet był pedofilem. Ilu w Polsce jest księży pedofili? Wczoraj w tv było, że 12 latka zaszła w ciążę z 14 latkiem, urodzi dziecko i rodzice pomogą wychować je w wartościach chrześcijańskich. Smiech na sali, KATOLICKIE PASTUCHY z POLSKI!!!! U innych drzazgę w oku widzicie, a u siebie belki nie!

Gość brawobrawo12
a ty co z jakims muzulmaninem jestes , ze ich tak bronisz??dziewczyno ja nigdy nie bronilam naszej religii i tego tez nie bede robic, ale nasza religia nie nakazuje potepiac innyhc ludzi za to, ze maja inne wyznanie i nie kaze ci nawracac innych na twoja religie. Dziewczyno opanuj sie!!Szkoda w ogole slow. Zobacz jak oni swoje kobiety traktuja. Kobiety to dla nich czlowiek drugiej kategorii, ktory ma stac w garach iw ychowywac dzieci, bo na nic innego ich nie stac!!

Gość bzdura na cały max
To chyba jest temat chłopak pakistańczyk, co ty jesteś ślepa, czy nienormalna? Jakoś nie stoję przy garach, jako że nie umiem gotować ich potraw.

Gość bzdura na cały max
dzieci też mu nie wychowuję, bo ich nie mamy. Pomagam mu w sklepie, ale tylko w weekendy, bo w tygodniu sama pracuję. W piżamy się nie ubieram, chociaż przymierzałam. Przez ostatnie kilka miesięcy bycia z nim niczego złego nie zaznałam z jego strony, ani ze strony jego rodziny. Wszyscy oni się tu już urodzili, nawet nie widziałam, żeby Shabz się modlił 5 razy dziennie, ani w ogóle chociaż raz. Tacy to są źli ci pakistańcy...

Gość koniec tematu
szkoda pisac wiecej !!w kazdej narodowosci sa zli i dobrzy ludzie nalatujecie tak na ciapatych a sami zobaczcie na siebie . my Polacy tez nie jestesmy tacy wspaniali i dobrzy ale innych to lubimy krytykowac

Gość kieliszeczek amaretto
Jeju czlowieku, to nie ma nic wspolnego z krytyka!!! Oczywiscie, ze w kazdym narodzie sa zli i dobrzy ludzie ale tutaj juz bardziej chodzi o wychowanie i spolecznosc muzulmanska, roznice kulturowe a nie charakter czlowieka! Pakistanczycy czy sa u siebie czy w innym cywilizowanym kraju, to i tak zachowuja sie jak zwierzeta i tak samo mysla jak zwierzeta. Hindusi z Indii mimo, ze muzulmanami nie sa, to i tak czesc z tych zwierzecych zachowan przejawiaja. To inna kultura i nic tego nie zmieni. Czego oni sa uczeni od malego? Musielibyscie z nimi tam sie urodzic i wychowywac aby sie dowiedziec.

Gość koniec tematu
pracowalam jakis czas temu w fabryce i bylo tam sporo ciapatych pakistanczykow i hindusow i moge sie wypowiedziec ze niektorzy pakistanczycy faktycznie byli nieuprzejmi ale hindusi w wiekszosci byli ok takze mi sie wydaje ze oni moze wygladaja podobnie ale pakole roznia sie troche od hindusow jak chodzi o zachowanie

Gość do bzdura na cały max
różnica polega na tym, że ty nie czcisz w kosciele księdza tylko boga, a księdzu zdarzają się różne rzeczy, bywa, życie... ale muzułmanie czczą pedofila jako proroka... o ile wiem Abraham Mojżesz no i oczewiście Jezus nie byli pedofilami. A ich imamowie- odpowiednicy naszych księży poślubiają dziewięcioletnie dziewczynki nagminniei to nie jest odosobniony przypadek...

Gość bzdura na cały max
Nie mow o nich nasi ksieza bo ja nie jestem katoliczka! Wasi ksiedza za to gwalca nieletnich chlopcow i to wg ciebie jest w porzadku, bo nie czcisz pedofila w sukience, twojego ksiedza, tylko boga. A ja uwazam, ze w kosciele katolickim boga nie ma. Tylko balwany i to takie, o ktorych glosi biblia. Ja wiary zmieniac nie zamierzam i rodzina mojego pakistanskiego chlopaka o tym doskonale wie. I jakos mnie akceptuja, nie zmuszaja, nie nawracaja, nie ublizaja... Chyba mowimy o dwoch roznych pakistanskich narodach.

Gość koniec tematu
bzdura na caly max szkoda tutaj wiecej pisac bo i tak ich nie przekonasz ze wsrod pakistanczykow czy hindusow zdazaja sie normalne osoby wiekszosc Polakow w UK jest uprzedzona do tych narodowosci i poprostu ich nie lubia i tyle .

Gość kieliszeczek amaretto
Nie tylko wiekszosc Polakow ale na calym swiecie ludzie wiedza jacy oni sa. Oczywiscie, znajda sie perelki, ale to tak jakby szukac igly w stogu siana.

Gość bzdura na cały max
Do koniec tematu: Polacy nie lubią Pakistańczyków, bo są czarni, przystojni, słodcy (hehe) i sypiają z Polkami. Ot cała podstawa nielubienia "ciapatych"- niedowartościowanie.

Gość brawobrawo12
no dawno sie tak nie usmialam!!pakistnaczyk ladniejszy i slodszy, no zaraz pekne. No to , ze sypiaja z polkami to prawda!!bo polki sa glupie !!Ciekawe dlaczego dobrze ulozona Niemka czy Angielka nigdy nie wyjdzie za takiego za maz???no odpiszcie dlaczego?? po drugie twoj pakistanczyk kiedys pokaze ci swoje rogi to moze wtedy uwierzysz !1to perfidni klamcy sa!!!

Gość PozaPolską
To akurat prawda... pakole są niscy, wątli i rzeczywiście wyglądają budową fizyczną na 13 lat. Nigdy bym nie była, ani zapewne żaden europejski facet o takie "atuty" pakoli :D

Gość brawobrawo12
idiotko----popieram cie w 100% no ale dla takiej malo inteligentej osoby jak dziewczyna wyzej niestety nie przetlumaczysz. Niech urodzi dziecko to wtedy zobaczymy jak sie jej piekny i slodki pakistanczyk zmieni. Ja jeszcze nigdy nie widzialam ladnego pakistanczyka!!turki sa od nich o wiele ladniejsi, ale w nich tez nie gustuje !!!

Gość do bzdura na maxa czy coś tam
dziewczyna 12 lat i 14-latek mają dziecko i mówisz patologia...hahahaha,buahahahahaha...wiesz z czego się śmieję? bo u muzułmaninów to normalny wiek rozrodczy! to co? teraz śmiej się z jakichś 100 pokoleń swojego gaha, bo oni tak robią od zawsze... to ich tradycja i dlatego jej nie szanuję! wlasnie patologiczne zachowania mam tolerować? no moze jakbym sie tam przeprowadzila to tak, ale w eutopie? w XXI wieku? nigdy! :D hahaha.... a co do wiary w boga, to tobie przydalaby się tolerancja, bo jak narazie juz prowadzisz jihad swojego pana, nawet sama o tym nie wiedząc, no ładnie cie nakręcił, jak bączka...śmieszna jestes xD