Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pliska na sukience

kiedy dzidziusie ostatecznie zmienialy pozycje?

Polecane posty

Gość pliska na sukience

W ktorym tc Wasze dzidziusie przyjmowaly pozycje glowka w dol?? w ktorym tc liczac od miesiaczki i z usg?

Gość heniunia
U mnie w 38-ym tygodniu zaczął sie przekręcać w poprzek. :O Skutkiem czego była niemal natychmiastowa cesarka. Nidy nie wiadomo co malcowi do główki strzeli. ;)

cos kolo 25 tygodnia w 21 byl posladkowo ulozony, gin mowil ze raczej cc, bo mam b malo wod i moze sie nie obrocic jednak na kontoli w 25 juz lezal glowka w dol :) nawet nie wiedzialam kiedy fiknal ;)

Właśnie moja kumpela jest w wielkim stresie, a ja razem z nią, bo termin miała na czwartek a dziecko dalej nie odwrócone i zero objawów zbliżającego się porodu. Też raczej skończy się cesarką :/

Moj syn odwrucił sie główka w dół w 26tc i tak został do 40tc:)

Gość jusiek
mój synek nie chciał się obrócic w 32 tyg pani doktor stwierdziła,że nie ma szans na to zeby się obrucił i została w pozycji posladkowej do 40 tyg

jusiek i miałaś cesarkę? Bo moją córkę lekarze odwrócili przy porodzie:D Jeden siedział mi z dupskiem na klacie, drugi z drugiej strony i mi ją obrócili :o :D

W sumie to nikt mnie nie pytał o zdanie. Wiem, że teraz już się tego nie praktykuje, ale zachowano wszelkie środki ostrożności - byłam przygotowana do ewentualnej cesarki, w trakcie obracania robili USG i ktg. Wszystko dobrze się skończyło:)