Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mleko

Nokia N73 czy SE K800i-PORADŹCIE KTÓRY LEPSZY

Polecane posty

Gość mleko

Witam..... Zastanawiam się nad którymś z tych 2 telefonów , bardziej podoba mi się Nokia , w Sony przeraża mnie troche "dżojstik" :) bo słyszałam że sie dosyć często psuje. Może ktoś mi pomóc, doradzić , może ktoś z Was ma te telefony i sie wypowie,a może jest ktoś kto pracuje w salonie bądź komisie i sie zna na tym. Z góry wielkie dzięki

Gość łoooo hoho lalala
nokia ładniejsza z wyglądu , funkcje chyba mają takie same , albo bardzo podobne , SE nieco tańszy z tego co sie orientuje. wybór należy do Ciebie :)

Gość te wszystkie nokie N cos tam
wcale nie sa takie fajne, ja mam N71 i nie jestem jakoś specjalnie zadowolona, telefon jest duży, funkcjonuje troche jak komputer i potrafi się zawieszać, bardzo długo sie włącza, co z tego , ze mam 2GB pamięci i mogę mieć tysiące mp3 jak przy słuchaniu muzyki telefon rozładowywuje sie po kilku godzinach, a i bez słuchania muzyki trzeba go często ładowac, mój brat z kolei ma N91 i tez wielkie to jak nie wiadomo co, aż strach odebrac taki telefon na ulicy żeby Cie jakiś dresiarz nie zaatakował, ma 4Gb pamięci , ale ładowac musi codziennie, sciąga regularnie ze strony aktualizacje do oprogramowania i mimo to telefon ciągle mu sie zawiesza... owszem oba telefony sa ładne i robią dosyc dobrej jakości zdjęcia, ale gdybym ja nie dostała telefonu w prezencie (czyt. nic mnie nie kosztował), a brat nie wygrał w konkursie nokii to nigdy byśmy tych cegieł nie kupili.

Gość mleko
Dziękuję bardzo za opinie :) Mogłabyś napisać ile mniej więcej trzyma bateria w Twojej N71

Gość te wszystkie nokie N cos tam
u mnie trzyma ok 4-5dni bo nie słucham muzyki i mało rozmawiam,raczej wysyłam sms`y (miałam okres w którym duzo rozmawiałam i musiałam ładowac częsciej), brat w swojej słucha muzyki więc musi codziennie ładowac

Gość mleko
Bardzo Ci dziękuje za Twoją opinie :) Może ktoś jeszcze się wypowie?

Ja nie lubię Noki, miałam dwa SE i chyba innego telefonu bym nie chciała. Nokia jest za droga jak na swoje ubogie opcje, ma kijowy design itd. Ale ten model jest ewidentnie ściągnięty z SE:O Po prostu chamsko to zrobili. Jednak i tak wolę oryginał:) Myślę, ze SE bardzo dobrze wymyślił te nowe serie telefonów, sa super, łatwe menu, bardzo dobra obsułga, baterie, wszystko im odpowiada. Dlatego własnie okia musiała wszystko ściągnąć:)

Ja mam dwie Nokie i SE .jak dla mnie Se jest nie zly i jestem z niego bardzo zadowolona.Mam W550i:-)))

j...a mialam kilka noki i se i nie wiem ktore lepsze bo to chyba od telefonu zalezy...jezli jednak mialabym wybierac to chyba jednak nokia...ale wybor nalezy oczywiscie do ciebie...:D

Gość mleko
:D no wiem własnie , bardziej jestem skłonna do Nokii , tylko ktoś tutaj napisał że bardzo krótko trzyma bateria i to mnie trochę martwii :(

Gość heeejka
polecam Sony Ericssona - najlepszy fon jaki miałem!!!!!!

Gość upupupupupupu
może ktoś jeszcze sie wypowie?

Gość mglisty
zdecydowanie SE - funkcjonalność jako aparat telefoniczny - identyczna jak Nokia - o wiele lepsze parametry odtwarzacza mp3 ze słuchawkami kanałowymi (wtykane w ucho - nokia nie ma ich w ofercie) wrecz najlepsze w klasie, radio z RDS - niby nic a cieszy dla mnie najwaniejsza zaleta SE to: pełnowartościowy aparac 3,2M z pełnowartościowa lampą błyskową - robi rewelacyjne zdjecia - nie ma sensu do zastosowań amatorskich nosić oddzielnego aparatu - po prostu masz fon = masz świetne zdjęcia kiedy tylko chcesz PS a może warto poczekac na K810i ze stabilizatorem obrazu i ulepszonym video??? - moim zdaniem warto

Gość kokkola
Ja mam starszy model SE - dżojstik rzeczywiście po roku zaczął cięzko chodzić , po serwisie jest idealny . Radio i mp3 są rewelacyjne.

Gość a pukapuk
ciekawe kiedy będzie ten SE 810i w Polsce i ile będzie kosztować mglisty ----> powiedz mi czy on sie bedzie różnił od 800 ? tylko lepszą jakościa video?? thx

Gość szamowarski
Ja bym polecił motorole , nigdy nie miałem Nokii ani SE całe życie Motki i jestem bardzo zadowolony

Gość upupupupupupupup
podnosze , może ktoś jeszcze sie dopisze

Gość mint
Miałam kilka nokii i nie wyobrażałam sobie, że inne firmy moga też robić dobre fony. Od ponad dwóch lat mam se t610 z dżojskikiem, który ani razu się nie zepsuł, telefonik jest leciutki, ma b.dobry wyświetlacz, robi niezłe fotki, a bateria obecnie trzyma 6 dni. Wybrałabym chyba se K750i, bo ma dobrą baterię a ja nie lubię taszczyć się wszędzie z Ladowarką.

Gość uuuuuuuup uuuuuuuuup
może ktoś sie jeszcze wpisze :)

Gość gremliny z zapałek
podnoszę , wypowiedzcie się użytkownicy