Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izulka1984

PUCHNĄCE DŁONIE!! czy jest na to rada???

Polecane posty

Mi też puchną ręce. Szczególnie przy wysiłku lub kiedy jest gorąco, na codzień mam zimne i wilgotne dłonie.

no własnie ja tez mam na codzien zimne dłonie i stopy,ale rece mi puchną i czasami uda jak wstaje rano:(:( Nie ma na to rady?????????:(:(

ojjj szkoda,musze poszukac czegos w necie moze znajde:)a jak znajde to dam Ci znac:)pozdrawiam:)

Staraj sie wyeliminować z diety słone i mocno przetworzone prodkuty. Mnie pomogło.

Gość Ja mam to samo..
i zdrowo sie odzywiam - wlasnie jak najmniej przetworzone... Dlonie mi puchna latem i jak cwicze, ale naprawde mocno :/ Wiem, z to klopoty z krazeniem,ale fitness nawet 4x w tygodniu mi nie pomogl... Na co dzien tez mam lodowate dlonie i stopy i w ogole zaburzenia cieploty. Np wpracy wszystkim goraco, ja sie trzese z zimna,ale jednoczesnie czuje,z sie poce... To,ze jestem przegrzana poznaje dopiero po tym jak mi duszno i slabo. Moze jakis lekarz sie wypowie? Zimne stopy i dlonie, to pewnie zaburzenia tarczycy - ja mam niedoczynnosc... Ale zeby az tak spartolone krazenie i odczuwanie ciepla/zimna?

Gość a bierzesz
leki na niedoczynnosc??

Gość Ja mam to samo..
Tak, biore leki i mam regularnie robione badania.

Gość ykhm
nalezy nie wsadzać w miejsca do tgo nieprzeznaczone