Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koko69

mam 156 cm wzrostu waze ok. 64 kg ile powinnam schudnac? pomocy

Polecane posty

Gość powinnas wazyc ok 50 kg
zeby wygladac normalnie, a zeby wygladac ladnie to ok 45

Gość Alllaaaa
Hej kolezanko wyżej!!!!!Jest roznica miedzy octem jablkowym a spirytusowo-jablkowym.Osoby ktore mialy problemy po zazywaniu octu pily ten na spirytusie!!!!Ocet jablkowy z naturalnej fermentacji jablek(kosztuje ok 4zl) jest calkowicie nieszkodliwy!!!!Wrecz przeciwnie!!!I kazdy lekarz, dietetyk i mądry czlowiek Ci to powie!!!Wiec nie wyrazaj swojej opinii o czyms o czym nie masz bladego pojecia!!!!! Ja pije jedna lyzke stolowa na szklanke wody, faktycznie jest ochydne w smaku, ale bardzo dobre na trawienie i oczyszcza organizm ogolnie.

Gość hgjyfkk
przy twoim niziutkim wzroscie powinnas wazyc tak 45-40 kg. wtedy bedziesz ladniutka i drobniutka :) wiec troche masz do zrzucenia! powodzenia!:)

Gość dobrze dzieci faszerujcie się
czym tylko chcecie, nawet denaturatem:O wasze zdrowie, wasz wybór 🖐️

hej koko!!! dasz rade czego sie robi! ja prawie trzy godz.tmu zarzylam meridie 10 narazie dobrze sie czuje. buziaki

Gość powinnas
nie masz lustra dziewczyno i nie widzisz jak wygladasz?????

Gość koko69
sprobuje teraz wyslac ok.! nie wiem co z tym octem czy dam rade chyba sie zmusze ale pewnie kupie jeszcze te tabletki!!!

Gość koko69
a nie wiem ktore wyslac moze kilka wysle bo nie moge sie zdecydowac ok?

Gość Milen18
Około 15 kg

koko69 :) mam tyle wzrostu co Ty i kiedys wazyłam 63kg ... teraz mam 50-52 w zależności jak sie odzywiam ;) ... chetnie bym jeszcze schudła do 45kg ale jakoś waga nie chce spadać :/ ...

Gość koko69
do kuleczki--wyslalam milego ogladania!!!! dziwczynki ja musze sie zmobilizowac i naprawde schudnac dlatego siedze na forum to nie mysle o jedzeniu a co wam powiem moj facet siedzi wlasnie w kuchni i robi cos dobrego dla siebie --dla mnie robi piers gotowana --pychota!!! ale dopiro poznij zjem teraz mi sie nie chce moze po tym occie?

Gość koko69
hej jest tam kto? czy myslicie ze ten ocet mozna zastapic tabletkami z octem jablkowym? i ile tego trzeba brac dziennie?

Gość kulecczka
koko jestes bardzo ladna i dobrze wygladzasz naprawde wrecz swietnie tu pewnie jest kwestia ze zle sie czujesz. mam teraz gosia ale jak pojdzie to wysle email

Gość koko69
dzieki az mi sie milo zrobilo ale naprawde zle sie czuje!!!w rzeczywistosci gorzej wygladam naprawde czekam na twoja fotke i moze jakos sie na gadu zgadamy albo na skype?????no i co z tym octem ---da sie jakos to inaczej wypic zeby mi sie nie chcialo zygac!!!!!!!!??????????

koko - moze zamiast pic ocet pocwiczylasby troche? zamiast dratycznej diety jakas south beach ... pare kilo zawsze zleci. ale najwiecej spaceruj, biegaj, skacz, tancz ... zgubiusz kilogramy, ujedrnisz cialo i nie bedziesz musiala sobie do konca zycia odmawiac kulki lodow.

juz wyslalam ci zdjecia z roznych etapow. teraz wygladam naprawde tragicznie co bede mowic sama zobaczysz. gg wysle ci emailem z checia popisze z Toba koko:)

Gość koko69
juz widzialam niezla laska z ciebie serio ale coz widocznie musimy popracowac nad soba zeby lepiej sie czuc wyslalam ci juz moj nr gg przed chwila posylam caluski cos sie zapowiada na.... owocna znajomosc!!!!!!!!!!a chcialam powiedziec ze regularnie chodze na basen od roku a teraz od wtorku fitness i rower jak pogada bedzie ale ocet i tak bede pic i figure i czerwona herbate itd moze to poskutkuje , slyszalam ze blonnik tez jest pomocny w diecie dosypuje sie go do potraw albo lyka tabletki przed posilkiem

Gość koko69
hej gdzie jestescie damy?????????musze te tabsy octowe kupic wie ktos ile kosztuja?i gdzie kupic moze w zielarskim?

tabsy sie nazywaja aplefit i kosztuja cos ok. 3 zlote za listek - 20 tabletek. bralam przez jakis czas i nie wiem czy takie skuteczne. prawda jest taka, ze wiecej kazsy wydasz na pierdoly typu tabletki i podobne wspomagcze. a jeszcze mnostwo czasu zmarnujesz. za pieniedze ktore wydasz lepiej kupic dres i wygodgne buty i biegac co drugi dzien 40 minut. mozna zaczynac nawet od 5 minut dziennie. da to lepsze efekty niz wszytko inne razem. kase lepiej zostawic na odniona garderobe po odchudzaniu. gdybym to wiedziala, to juz dawno bylabym szczupla i o ile bogatsza.

\"Przeciętna waga dla kobiety w wieku 23 lat przy wzroście 156 cm: 52 - 54 kg +/- 5 kg (zależne od budowy ciała)\" ktos tu napisał 40-45 niesłuchaj to nieprawda www.dieta.pl

Gość koko69
biodra--104, pas - 87 , pod biustem -85, wiem masakra wstydze sie tego jak nie wiem ,a ten celulit.... nie wspomne o rozstepach tragedia, ale juz sie wzielam w garsc i schudne musze!!!! chce sie cieszyc zyciem a teraz nie moge choc wiem ze ludzie maja gorsze problemy!!!!pozdrawiam, kuleczko odezwij sie!!!!

Gość koko69
napisalam wymiary a to bylo pytanie do kogos innego no coz juz je znacie..., ale wstyd!!!!!!!!!!no trudno i tak schudne!!!!!!musze wierze w to!!!!

jak ja wazyłam 63 kg :D to nawet sie nie mierzyłam :P .... ja schudłam 13kg w 2 miesiace :/ ale prawie nie jadłam ... ale wage trzymam od 5 lat :) na pewno Ci sie uda ! :)

Gość erewr
45

M-A-L-U-U-U-T-KA ;) ale jesteś szczuplutka ... ja mam 156 ... ale wymiary hoho :D ... - biust 90 -69 -biodra :classic_cool: 96-97 a ważę 12kg wiecej od Ciebie :P ...