Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koko69

mam 156 cm wzrostu waze ok. 64 kg ile powinnam schudnac? pomocy

Polecane posty

Gość koko69
Ja jak narazie nie zjadlam slodyczy od tamtego piatku pije ten ocet jem ten blonnik chodze na fitness ale jak narazie tylko bruch mi troszke zmalal jak to przyspieszyc???????mysli moje chodza wokol tej meridii!!!pozdrawiam odchudzaczki!!!

Nie! Zostaw tabletki! Naprawdę nie warto, musimy znależć przyczynę tego dlaczego nie możemy schudnąć ale nie z a taka cenę, poczytaj na necie ile dziewczyn po tym chorowało:( chyba nie warto brać tego. Ja ocet jabłkowy też piję 2 tydzień z 3 dniową przerwą, byłam poza domem i nie miałam go przy sobie, piję go jak wódkę :D mieszam z odrobiną wody wlewam do kieliszka wypijam i popijam szklanką wody, pije przed snem 2 kieliszki, czyli w sumie jakieś 2 łyżki. Rano efekt murowany, lepiej po mnie do łazienki nie wchodzić :D:p Posanowiłam sobie że od dziś scisła dietka SB może wkońcu przełamię ten zastój wagowy, kiedyś w końcu musi zacząć spadać ta cholerna waga, bo jak nie to kupię sobie tort i go sama zjem :D

Gość koko69
a ja wlanie slysze caly czas o pozytywach meridii!!!! a z hormonami juz ok tarczycy nie mam cukrzycy tez nie juz nie moge patrzec na siebie daje sobie jeszcze jakis czas jak nie to trudno zaryzykuje!!!!powodzenia w spadku wagi

Gość koko69
cos nie ma was jak wasza dietka drgnela cos waga? u mnie nie!!!!!!!!!!

Gość koko69
hej kurczy mi sie zoladek powoli i dobrze oby tak dalej a wy jak? jak tam kwiatku , oliwka i inne???????????????

Gość ona99999
ja to chyba nigdy nie schudne mam 156 i 66 kg zywej wagi!!!!pozdrawiam odchudzajace sie

Gość inezka34
Cześć,nie martw się,też mam 156cm,ważyłam 68,teraz mam 60,a muszę mieć chociaż 55kg.Będziemy się nawzajem wspomagać,ok?

Gość inezka34
I jeszcze jedno przyjmiecie mnie do grona "niskopięnnych",wypada zapytać więc pytam.Zawsze ważyłam 45kg,teraz też bym chciałąaale to już chyba nierealne,choć kto wie??!!;)

Gość koko69
to ok 64 to jest 66 kg teraz dopiero sie zwazylam . Fajnie ze dolaczacie sie dziwczynki piszcie o osiagnieciach laseczki do wakacji bedziemy laski!!!!zobaczycie!!!!pozdrawiam

.......****....... -> ja właśnie zaczęłam od czwartku taką super ścisłą dietkę plazową, dodałam jeszcze elementy diety rozdzielnej, musi być w końcu jakiś efekt, bo co prawda cały czas od początku roku niby na niej jestem ale tak nie do końca, bo zawsze zjem coś niedozwolonego. Waga spada ale po woli. Teraz wzięłam się i nie podjadam, zobaczę jak długo dam radę, postaram się na I fazie dojść do 55 kilo, zobaczę czy sie uda.

Gość inezka34
Czyli,że mogę się dołączyć do waszej grupki?;) W takim razie od jutra dietka,o sorrki nie od jutra tylko od poniedziałku,dlaczego...? Fajnie tu u was.:) wzrost 156cm. waga-60kg. cel-50kg i niech tak zostanie ;)

Gość koko69
ciesze sie ze topik caly czas tetni zyciem jestem na diecie id tamtego piatku!!!! dzis jadlam jogurt z otrebami a na obiad kotlety sojowe z kasza i salata --pychota nie jem juz ziemniakow ani makaronu ani chleba i jakos nie brakuje mi tego!!!!!!!!!zapraszam wszystkich na wspolne odchudzanie.....

czesc dziewczyny, nie bylo mnie kilka , poniewaz nie dzialal mi internet, ja mam ok 157cm, w listopadzie wazylam 45kg, od tego czasu utylo mi sie, z dieta jest bardzo ciezko,a szczegolnieteraz, jestem przed co miesieczna przypadloscia kobiet,i mam duzy apetyt i zjadlam dzisiaj chleb z pasztetem a wszystko to przez mojego mezczyzne, ktory je przy mnie a ja nie moge sie oprzec :-(((, przeczytalam tutaj ze Wam idzie dobrze, oby tak dalej trzymam kciuki, i biore sie za siebie!!!

Gość koko69
ja chyba nigdy nie wazylam 45 kg....marzenie nierealne ja chce tylko chociaz 55kg to bedziue wielki sukces jak narazie idzie mi niezle oby tak dalej....pozdrawiam...pa

Gość inezka34
Koko nie ma rzeczy niemożliwych,to zdanie usłyszałam dzisiaj 3 razy.I właściwie to dlaczego NIE,przecież możemy zjechać obie do 45kg.Będziemy się wspierać i opierniczać w razie awarii-chodzi wszamanie za dużo żarełka.Pozdrawiam pa pa

mi sie udalo schudnac do 45, bylam daleko od mojego kochanego, duzo pracowalam i tesknilam-brak apetytu.

Gość koko69
ok ja juz ograniczam sie jak moge i cwicze musi mi spasc waga wam tez sie uda musi trzymam kciuki za wszystkie dziewczynki

pozdrawiam wszystkie dziewczyny!! dobrej nocki zycze i pieknej niedzieli bez pokus jedzeniowych ;-)))

Gość koko69
a czy jest cos co mozna jesc bez opamietania??????jak myslicie?

Przeciętna waga dla kobiety w wieku 23 lat przy wzroście 156 cm: 52 - 54 kg +/- 5 kg (zależne od budowy ciała) Masz nadwagę ok. 5 kg! -------------------------------------------------------------------------------- BMI: 26,30 http://www.dieta.pl/

Gość koko69
wiem ze mam nadwage i jakis tydzien temu zaczelam z nia walczyc a waze 66 kg a nie 64 bo wazylam sie dzis choc wiem ze te wagi nie sa dokladne ...

ja bede jadla teraz duzo jablek, bede sie nimi zapychac i kawa bez cukru, naszczescie nie lubie slodkiej kawy,mozna jesc ogorki kiszone, kapuste kiszona, ma bardzo malo kalorii a zwiera bardzo duzo witamin i warto ja jesc podczas odchudzania!!

Gość koko69
tak kwiatku to chyba kupie jutro kiszone i kapuche moze zapcham zoladek w razie ochoty!!!!!!!!!

Gość koko69
nikt nie pisze sppadla wam choc troszke waga???????????

Gość helj
tez sie odchudzam narazie waga stoi ale bede trwala w postanowieniu powodzenia zycze wszystkim wam!!!!!!!!!!!!!!

Gość koko69
dziwny dzien dzis....mam jakos apetyt ale sie powstrzymalam zjadlam tylko jogurt i zupe pomidorowa.....dieta ciag dalszy

witam wszystkich!!! a ja jadlam dzisiaj ryz z jablkami i z cynamonem,jogurt i pilam kawe! nie mam wagi, nie wiem ile waze niestety

Gość koko69
hm moze to lepiej ze nie masz....choc zawsze mozna skoczyc do hipermarketu i udacc ze sie kupuje i zwazyc sie przy okazji hhahahaahah to tez metoda .....hihihih a ile radosci!!!!!

Gość koko69
dieta 13 dniowa mnie zaiteresowala ktos sie dolacza????????????