Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koko69

mam 156 cm wzrostu waze ok. 64 kg ile powinnam schudnac? pomocy

Polecane posty

Gość koko69
ja tez tak chce!!!!!i uda sie bo w to wierze!!!!i jesli sie tak stanie to napewno sie pochwale!!!malutka---drobniutka!!!

Gość kwiatek001
a ja mam 23 i tez nadzieje ze schudne

Gość koko69
zycze ci kwiatku powodzenia zreszta sobie tez !!!i wszystkim dziewczynka ktore jak my chca schudnac!!!!najwazniejsza jest motywacja!!!

Gość kwiatek001
ja tez bym tak chciala odziedziczyc szczupla figure a nie tendencje do tycia

Gość kwiatek001
dziekuje koko69 Tobie rowniez zycze powodzenia i wszystkim dziewczynkom

Gość martysiulka

Gość koko69
kuleczko pewnie zajeta dzieciatkiem jestes ale jak cos to pisz na maila albo na forum pozdrawiam wszystkie odchudzaczki!!!!!!!!!!

Gość kwiatek001
do koko 69 czy mozna przy odchudzaniu pic kawe??? ja pije jej bardzo duzo, troche mnie zapycha, ale moge ja pic tylko z mlekiem, stram sie zeby bylo "chude"

Gość koko69
wiesz co najlepsza to jest zbozowa ale bez mleka i cukru!!!!ale ciezko tak zrezygnowac z tego i tego dlatego ja pije rano tylko z mlekiem juz nic nie slodze!!! a jak chce mi sie cos slodkiego to jem----sucharka ale dobre!!! i caly czas popijam te herbatki, stwierdzam ze poprawila mi sie przemiana a to dobrze!!!!jak najwiecej wody trzeba pic!!!!!!!!!!pomaga!!!ponoc!

kawy nie slodze bo nie lubie slodkiej, za to herbatke z cytrynka uwielbiam slodka, dlatego jej unikam. wode probiowalam jak chce mi sie pic to i owszem wypije sporo ale tak na sile to nie bardzo.kiedys pilam duzo czerwonej herbaty, pomogla mi, na sama mysl o senesie robi mi sie niedobrze, pilam kiedys tez duzo, ale slyszalam ze bardzo niszczy zoladek, trzeba z nia uwazac

Gość koko69
a no trzeba uwazac z tymi specyfikami!!!ale wody nigdy dosc !!!!tez musze sie zmusic!!!!!!!!

Gość koko69
dzis wypilam pierwsza szklanke -myslalam ze sie pozygam-ale nie poddaje sie jutro nastepna mam zamiar tez kupic ocet w tabletkach!!!!Cidrex albo aplefit!!

Gość llllllllllol
powodzena w odchudzaniu dziewczynki!!!!!!!!

Gość koko69
bede czekac na ciebie nawet na gadu!!!!!!!!!!!!calujem w migdalki!!!!!

Gość koko69
Co wam powiem to wam powiem ale jakos dzis lepiej zniosłam ten ocet!!!!!zycze smacznego wszystkim pijacym!!!to,, swinstwo''!!!

Gość olliwika
hej kuleczko mam taki sam wzrsot i tez taka wage jak ty,,,moze razem zaczniemy sie odchudzac???masz gg???

Gość koko777
ok to moze przeslij mi na maila nr gg?ok?

czesc dziewczyny, ja tez wypilam dzisiaj ocet, dodaje jeszcze miod, czy Wy tez tak robicie??? dziwnie bulgocze po tym w brzuchu. probowalyscie chrom organiczny???

Gość koko777
Nie dodawalam miodu a co lepiej smakuje???????? kiedys bralam ten chrom ale nic!!nie bulgocze tylko wali mi z buzi tym octem i odbija mi sie nim!!!!to jest najgorsze!!!ale moze z tym miodkiem sprobuje!!!

tak, ja dodaje miod i lepiej wchodzi ta woda, ale bulgocze mi pozniej strasznie, ja bralam chrom kiedys, nawet troche mi pomagal. miodu dodac tak niecala lyzeczke

HEJ ja tez mam podobny wzrost 158cm. kiedys wazyłam 49 a teraz po 2 ciązach 60 i to mi strasznie przeszkadza. moj facet tez zaczyna cos mruczec o odchudzaniu. przyznam ze nie cierpie na siebie patrzec w lustrze. ale teraz tez sprobuje razem z kuleczką i tobą koko69

najgorsze jest to ze ja uwielbiam słodycze, a na basen sie wstydze chodzic, mam taki brzuszek ze niektorzy pytaja czy znowu jestem w ciąży!!!!! tez tak macie? ?????????? to takie przykre i dołujące

Gość koko777
No no zbieraja sie dziewczynki na wspolne odchudzanie zaczelam od soboty juz czuje ze lzej mi na zoladku od jutra fitness!!! ocet i inne specyfiki....dzielcie sie osiagnieciami dziewczynki ja musze jescze kupic wage... powodzonka!!!i ten blonnik!!!ponoc maleje glod po nim!!!

Gość koko777
na basen chodze nie wstydze sie bo sie przelamalam !!!ty tez tak zrob!!!zreszta na basen chodzi sporo takich osb jak my!!!! slodyche wyrzuc kup lepiej sucharki !!!!pychota!!mniam!!!