Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majkaa82

wymioty po 2 tabletce antykoncepcyjnej

Polecane posty

Gość Majkaa82

Bardzo proszę o poradę.Otóż wczoraj wziełam drugą tabletkę Novynette o godz. 18.00 z pierwszego opakowania. I niestety o 19.00 wymiotywałam (bo migrene miałam).Martwie się, że tabletka jeszcze nie zdążyła się wchłonąc? Dziś mam zamair wziąśc o stałej porze kolejną tabletke i tak do konca opakowania. Ale martwie sie czy przez te wymioty wczorajsze bedzie wszytsko prawidłowo?Czy zaczac brac od nowa jak dostane następną miesięczka a teraz przestac brac? Nie wiem juz bardzo prosze o opinie?Czy może któres z Was tez sie takie coś przydarzyło? Z góry dzieki,pozdrawiam

dziewczyny mam pytanie ostatni okres miałam od 07.02 następny powinnam miec 10.03 ale do tej pory jeszcze się nie pojawił . zrobiłam dwa testy ciązowe pierwszy w pierwszym dniu po planowanuym dniu okresu tj 11,02 a drugi 13.02 i wyszły ujemne i 15. 02 badanie beta hcg i wyszło 0.107 . mam nieregularne miesiączki ale ostatnie dwie były co 32 dni. czy moge byc w ciąży bo nie dostałam jeszcze miesiączki , chociaż są takie wyniki ??? prosze odpiszcie

trudno powiedziec czy sie niewchłoneła tabletka ale musisz brac tabletki do konca a dodatkowo możesz sie zabezpieczyc a te migreny to zawsze czu od tabletek ja przy braniu tabletek nie raz wymiotowałam po alkoholu a podobno ten obniża działanie tabletek i nic sie nie satło ja czesto wyjeżdzałam z narzeczonym i szalelismy alkohol trawka i seks i było ok a jak odstawialam tabletki bo pragnelismy dzidzi to zaszłam dopiero

Gość czarna.111
post 2- nie jestes post 1- uwazaj na zylaki- ja sobie wyhodowalam przez tab antykoncepcyjne, choc zawsze bylam szczupla nie palilam i nikt w rodzinie zylakow nie mial !!! i teraz od 28 roku zycia sie bujam z problemem, a bralam raptem 4-5 lat