Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cidunosun

podraznienia skory

Polecane posty

Gość cidunosun

Corcia 7 miesiecy ma podrazniona skore na pupie, nie ma mozliwosci zeby sie podrapala, ja tez nie, stosuje kremy chusteczki wszytskie te kosmetyki potrzebne a ranka sie powiekszyla takie jakby przetarte ale to bardziej w kroczu niz na posladkach wiec pieluszka tez nie otarte.. nie wiem z czego to sie wzielo moze ona ma taka bardzo delikatna skore moze zmienic kosmetyki uzywam firmy babydream, praktycznie wszytsko kupuje w drogerii dm a to raczej porzadna firma, nie wiem moze cos mi doradzicie?

Gość lino
Mojemu synkowi jakiś czas temu też się zrobiło odparzenie w pachwinie , walczyłam z tym dobry miesiąc, pomogło mycie naparem z kory debu i linomag zielony. Zrezygnowałam z chusteczek -to za radą pediatr- woda i mydełko:) a teraz profilaktycznie stosuje krem na odparzenia nivea i jest super. Powodzenia.

Koniecznie polecam krem sudocrem. Po kilku zastosowaniach po rance nie będzie śladu. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.

Gość gość
Przetestowałam wszystkie kremy i mascie , wizyty u dermatologa schodziło na chwilę. Sama wpadłam na pomysł gencjana wodna do kąpieli sporo kropel na początek aby woda w wannie była.mocno fioletowa po myciu zielony linomag. Jak przejdzie raz w tyg kąpiel w gencjanie a codziennie linomag. Ja córkę kąpie w emolium i balsamuję ją też balsamem firmy emotopic