Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubiaca tesciowejjj

Jezeli nie lubicie swojej tesciowej to z checia zostawiacie

Polecane posty

tam swoje pociechy ? czy raczej robicie wszystko aby wnuki unikaly kontaktu z taka ' bacia ' :D

Gość cha
dziecko zawsze powinno mieć kontakt z babciami i dziadkami i nie możemy im tego zabronić, tylko dlatego, że się kogoś nie lubi. Absurd:o

Małej nie zostawiam z teściową. Jak mąż nalega, żebyśmy wybrali się do jego mamy na obiad, to oczywiście jadę (miła nawet jestem), ale dziecka u niej nie zostawię. Zaznaczam, że teściowa nic mi nie zrobiła, nawet nie jest specjalnie złośliwa, po prostu jej nie lubię. Nie lubię myszy, boję się ich, nie zamknęłabym dziecka w piwnicy, bo podejrzewam, że tam są myszy. Nie lubię teściowej, dlatego mojego skarbu z nią nie zostawię- na takiej zasadzie, to działa.

Nie zostawiam ABSOLUTNIE, choc ogólnie JUŻ jesteśmy w dobrych stosunkach. Po ostatniej wizycie dziecko zostało nafaszerowane taką dawką rzeczy, których prosiłam NIE PODAWAĆ, że mała wymiotowała całą drogę do domu. Bez komentarza. Odwiedzamy, utrzymujemy kontakt, dbamy i sznujemy, ale ani na sekunde nie zostawię sam na sam.

ja chcialam poznac Wasze zdanie ja choc nie lubie tej pani , to maz dziecko tam zabieral i przewaznie mialam pretensje do niego o to ze siedzi tam dlugo ( my mieszkamy blisko ) ale ja np. nie mialam ochoty tam isc , wtedy jak maz chcial to je zabieral ale np ja sie niecierpliwialam bo on jak poszdl o 15 to wraca o 21. Choc prosze aby wracal wczesniej , bo to tak dlugo , zazwyczaj mi sie nudzi no bo to 6 godzin i mi sie dluzy wczoraj nie pozwolilam , bo nie mialam ochoty siedziec sama wiec sie obrazili i on i tesciowie

Gość nie lubiacatesciowejjj
nie lubie tej pani i staram sie miec jak naj mniej z nia do czynienia a spedzanie czasu tam uwazamza stracony ( bo ja moglabym na godzine , dwie a maz to by tam byl i cztery ) wiec sie klocimy jak tam jestesmy , ja chce do domu on nie ... wiec stwierdzam ze mi to jest nie potrzebne

Jak mi się z teściową nie układało to miałyśmy niepisaną umowę, że nas odwiedzała jak byłam w pracy, albo mąż z dziećmi tam jeździł. Dzieci mają prawo do kontaktu z babcią i nie dotyczą ich sprawy dorosłych.