Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aszkun

Powiem wam.. Możecie mi wspólczuć.

Polecane posty

Gość aszkun

Zerwał ze mną by wrócic do swojej byłej. Trudno, zdarza sie. jakos przezylam. Dziś widziałam ich razem. Minal rok a oni nadal sa ze soba... Ogarnęla mnie wściekłosć... Pierwszy raz w głebi duszy zazyczyłam im wszystkiego co najgorsze.. Miałam poczucie krzywdy i niesprawiedliwosci, nie znalazłam po nim nikogo, a oni sa szczeslwi, sa razem.... mam doła jak nigdy dotad po zerwaniu z nim.. Dlaczego tak jest...?

Gość dzisiaj na pomarańczowo
a on może zerwał ze swoja była dla ciebie?

Gość aszkun
tak, na jakiś czas zerwał.....

Gość aszkun
tak, wiem. mi już nawet o niego nie chodzi, tylko o to jak wyleczyc sie z takich napadów negatywnych emocji. Kiedy widze ich razem.. cóż, po prostu świat wydaje mi sie zły i niesprawiedliwy....

tak właśnie od razu mi przyszło do głowy. może on właśnie nie był jeszcze gotowy na związek z tobą? podobno często takie szybkie związki po poprzednich kończą się ...powrotem do byłej. rok to długi okres, co dokładnie poczułaś jak ich razem zobaczyłaś?

Gość aszkun
Poczułam przypływ furii. Pogardy. Wściekłość. Zazdrosc. Gniew. Zal. Nienawisć. Wszystko co najgorsze..... I zyczyłam im zeby byli bardzo nieszczesliwi, ale na to sie akurta nie zanosi.. Chociaz tak naprawdę to nie chce im zyczyc wszystkiego co złe, chce być po prostru na to obojętna.

Biedna jestes, ale dla mnie to troszke dziwne ze po roku o nim nie zapomnialas. Najlepszym lekarstwem tak jak mowilam bedzie jakis mily facet, ktory pomoze Ci zapomniec o bylym.

wiem o czym piszesz:) chyba Ci wszystko nie przeszło do tego faceta coś czuje...nie myślisz czasem ze ona zajęła Twoje miejsce? że to niesprawiedliwe, bo to Ty powinnaś być przy nim teraz?szczęśliwa.

Gość vber
mam 24 lata i nigdy nie mialem dziewczyny jak cie to pocieszy

Gość aszkun
to nawet nie był żal do niego... To był zal do całego świata... Ja naprawde zniosłam jego odejscie w miare dobrze, moze dlatego że było poprzedzone sygnalami że chce do niej wrócic, wiec sie tego spodziewałam.. Ale jakoś podśiwadomie wierzyłam że to nie potrwa długo, laska go zdradziła, zerwal z nia, byl ze mna, a potem do niej wrócił... jest z kims kto przyprawil mu rogi... Nie rozumiem tego, musi ja naprawde mocno kochac...

Im bardziej ktoś Cie olewa, tym bardziej Cie pociąga. Nie wiesz jak to jest? Z tego co piszesz ten facet to frajer i tyle

Gość 123453
aszkun-kochalas go? moze zamiast babrac sie w tym syfie,zycz mu szczescia i zajmij sie wlasnym zyciem..widac to nie bylo to,ale pewnie spotkasz kogos lepszego i to wtedy kiedy najmniej bedziesz sie tego spodziewac..zycie idzie dalej,olej go i staraj sie o tym nie myslec..