Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dsfre

CZY MOGę ZARZąDAć OD GINEKOLOGA ABY...

Polecane posty

dziwczyny czy mogę zarządać od swojego ginekologa, żeby dał mi skierowanie na badanie hormonów?? wiem, ze ginekolodzy powinni przed przepisaniem pierwszych tabletek posłać dziewczyny na takie badanie...( z czym ani ja ani zadna inna kolezanka sie nigdy nie spotkała).. mnie chodzi o to, ze moje libido jest zerowe...testuje inne tabletki, ale też nic nie pomogły...nie mam czasu faszerować sie tabletami na \"chybił trafił\" zeby dobrac odpowiednie, ponieważ wyjeżdzam z kraju... na dodatek wiem, ze musiałabym brać wieksze dawki...a nie chce tak po prostu być królikiem doświadczalnym- a moze te, a moze inee...

Gość no wolasnie a mnie
interesuje to czy obojetnie od kogo dostaniemy to skierowanie gin czy endokrynolog to czy za badania placimy samew ??

Gość nie ma takiej opcji
pewnie , ze mozesz poprosic gibekologa, a on powinien ci je wypisac :)

no własnie wiem, ze takie badania są drogie dlatego chciałabym dostać normalnie z nfz skierowanie od ginekologa do laboratorium...nie wiem czy moge o to poprosić? jak uargumentować jesli nie bedzie chciał wystawić?? nie chce próbować, faszerować sie tabletami a nóż widelec trafi... dlaczego lekarze tak z oporem wystawiają skierowania na badania??

Gość nie ma takiej opcji
no to jesli nie bedzie chcial wystawic skierowania na badania w nfz, to popros o to lekarza pierwszego kontaktu. Prywatny ginekolog czsto nie chce wystawiac takiego skierowania, bo czesto mozna te badania zrobic u niego za kupe kasy

ja nie chodze do ginekologa prywatnie... a badania chce na nfz...mam nadziejhe, ze mi wystawi..bo jak zgłosiłam sie z moim probleme do niego to powiedziała: bedziemy próbować...najpierw podamy te o nizszej zawartości hormonów, a jesli to nic nie da to zwiekszymy...ehh... a ja nie chce sie szpikować dzieki \"nie ma takiej opcji\"...

aha powiedzcie dziewczyny jeszcze czy to prawda, ze na \"białych\" receptach leki są droższe? a na tych pomarańczowych są tańsze, ze niby rekomendowane?? czy jesli mój ginekolog przyjmuje i na kase chorych, a po 16.00 prywatnie- to moze mi wystawiać recepty \"białe\", jeśli chodze do niego na nfz??

Gość nie ma takiej opcji
to tym bardziej powinien wystawic skierowanie, moze tna koszty. Jak nie wystawi skierowania, to lekarka 1 kontaktu moze to zrobic :)

Gość nie ma takiej opcji
moja gin przyjmuje mnie prywatnie, ale wiem, ze z rana pracuje w szpitalu, recepty wszystkie sa takie same

Gość badanka111
jeśli chodzo o lekarza 1 kontaktu to mi nie wystawili skieorwnia bo..."te badania i tak sa płatne" (hormony) -tak mi odp.