Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam zycie

MINETKA = ORGAZM ?

Polecane posty

Gość slowik
nie nazywaj mnie romantyczną c.........,bo się wstydzę

Gość Realista
Czego sie wstydzisz ? Swojej cipki? LOL

Gość slowik
to, że tak o mnie mówisz, to , że jestem dziewczyną, nie myślę tylko o jednym

Gość slowik
nie wyglądam na śmiałą i pewną siebie osobę, nie lubię o sobie mówić, dlatego jestem trochę zamknięta w sobie

Gość slowik
ciebie wyobrażam śmiałego i silnego

Gość leht do realisty
co myślisz o tej dziewczynie, co do ciebie pisze, ciekawi mnie to, powiedz choć słowo, znowu tu pustka

Słowik, boisz się mnie?

Gość Realista
Co mysle o niej? Mysle ze jest wyjątkowa bo rzeczywiscie nie czesto spotyka sie kogos takiego, wstydliwa bidulka, grzeczna i skromna. Duzo bym dal zeby ją poznac, i napewno by jej sie spodobalo, bo ja umiem sie zajmowac dziewczynkami i poswiecam im duzo czasu, i nie chodzi o to o czym pewnie myslicie. Gdzie sie podzialas moja cipulko biedna romantyczna ?

Gość do realisty
jestem, to prawda inna niż te dziewczyny, taka niedzisiejsza, może za grzeczna,ale uparta, jak się nie zgadzam z czyimś zdaniem , trudno mnie przekonać, ludzie mówią mi, że jestem nieśmiała, taka z boku, zazdrościłam ludziom pewności siebie, ale mam koleżanki, które przyzwyczaiły się do mnie jaka jestem, nie umiem udawać przedsiębiorczą osobę, taki o braz do mnie nie pasuje

Gość slowik do aster 290
ja cię też pozdrawiam

Gość do desa
nie boję się, to tylko nieśmiałość

Gość do realisty
mam nadzieję, że nie śmiejesz ze mnie,że jestem skromna i wstydliwa,ale też mam jak każdy człowiek potrzeby seksualne,ale nie lubię mówić o tym otwarcie,zawsze marzyłam o tym ,żeby mnie ktoś dotknął i kochał taką jaka jestem, nie jestem wysoka, wzrost średni, szatynka, ciemne oczy, lubię podróże, czytać dobre książki,ale chcę, żeby coś w moim życiu zmieniło się i tego pragnę bardzo

Gość leht
ludzie co się dzieje, dlaczego forum śpi, mówcie o swoich kłopotach i wrażeniach, odezwijcie się , proszę was

Gość Olusiak
Mam takie pytanko :( jeszcze nigdy nie masturbowalam się tak do końca i nie odbylam z chlopakiem stosunku Wiem ze jak chlopak sie masturbuje to na koniec w finale tryska nasieniem a jak to jest u dziewczyn ?? Bede sie mastrurbowac i co w czasie orgazmu sie bedzie dziac ?? porszę o odpowiedzi :*

Gość do realisty
coś ciebie tutaj długo nie ma, może masz ważne sprawy jak każdy,ale proszę cię , odezwij się

Gość do realisty
życzę ci miłych walentynek, żebyś spotkał fajną dziewczynę, która pokocha ciebie jakim jesteś

Gość uwielbiaczka Chłopaczka
musisz mu powiedziec w trakcie lizania, ktore miejsce jest najbardziej podatne na pieszczoty. Moj chlopak juz sie nauczyl:) i wie ze tego "guziczka" na gorze lechtaczki nie wolno za mocno lizac bo jest bardzo wrazliwy

Gość Realista
Powrocilem! Mialem baaardzo malo wolnego czasu, co sie zmienilo od ostatniego razu? Gdzie moja walentynkowa cipka nieśmiała ? Ooo i następna sie pojawila, ta tym razem nawet boi sie dotykac ulala coraz wiecej bidulek nadciąga tu. PS:Na walentynki nie znajde juz nikogo dziewczynko bo znalazlem jakis miesiac temu, tutaj ciebie

Gość do realisty
nie boję się dotyku,ja codziennie sprawdzałam topik, długo cię tam nie było, postanowiłam czekać cierpliwie, nie przeszkadza mi to jak mnie nazywasz, podchodzę do tego z humorem,lubię z tobą rozmawiać,choć wiem , że na początku gadałam głupoty, więcej tak nie zrobię,przepraszam

Gość do realisty
na imię mam gosia

Gość sweetestgirl
myśle, ze jezeli nie dochodzisz to masz cos pojebane z ukladem rozrodczym bejbe ;) jak se to robicie se to se nomanie pomysl o duzym bananie to Ci pomoze "dojsc" ;D pozdro

Gość Ralista
Ile masz lat Gosienko mała bidulko???

Gość Realista
Chyba juz gdzies pisalas, ale nie moge znaleźć

Gość do realisty
21

Gość do realisty
szukaj na stronie 3, a ty ile masz lat

Gość Realista
23 maluszku : D

Gość do realisty
jaki tam ze mnie maluszek, cha cha

Gość do realisty
jakie masz marzenia i co chciałbyś zmienić w swoim życiu,powiedz mi, czekam

Gość Realista
Nic bym niechcial zmienic bo mam cudownie zycie, mam pieniadze, zdrowie, super rodzine, dom, 2 razy do roku wyjżdzam na jakies wspaniale podroze, chiny, indie, chcialbym zmienic jesli tylko bym mogl zeby czas tak szybko nie lecial i zeby to nigdy nie minelo. No i przydałaby sie jakaś Gosia do pomęczenia

Gość do realisty
fajnie masz, to prawda,że czasu nie zatrzymasz, ale można czuć się młodym duchem, nie ważne ile masz lat , ja też mam fajną rodzinę, nie jestem biedna ani bogata, nie byłam w egzotycznych krajach, tylko w niemczech i holandii, moim największym marzeniem jest zwiedzić Australię, czytałam o niej dużo, zawsze mnie fascynowała, wiem, że to nieosiągalne, trzeba mieć pieniądze, jak byłam we Wrocławiu rok temu, pamiętam, jak jakiś chłopiec sprzedawał kadzidełka, zbierał pieniądze na podróż do indii, rozmawiał ze mną i z moją mamą, wiem,że ludzie szukają różnych sposobów na zarobienie pieniędzy, nie jestem naiwna, może zmyślać różne historie, ale był miły , taki bawidamek,ja lekko uśmiechałam się , kupiłam te kadzidełka, jestem rozmowna, nie wiem czy wytrzymałbyś ze mną, ale też jestem spokojna