Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam zycie

MINETKA = ORGAZM ?

Polecane posty

Gość marecki3691
Och te wasze cipeczki są sudne.

Gość jagooodka
A co to znaczy sudne ? :-)

Gość marecki3691
sorki miało być CUDNE

Gość marecki3691
tak tak jagooooooooooodko CUUUUUUUUUUDNE

Gość wujas
Każda kobieta jest inna, więc każda pipeczka jest inna. Ale pieszczenie łechtaczki działa chyba na każdą, bo podniecenie to odruch bezwarunkowy. A w sumie to co Ci tak zależy, żeby dojść, chyba chciałabyś, żeby Twój Chłopak się cieszył, że się sprawdził... ale myślę, nie w tym rzecz. Po dobrej rozgrzeweczce na szyjce, piersiach i brzuszku, pora na uda i ... trzeba odsłonić kuleczke i tam jakieś 20 min zróżnicowanych bodźców, językowych, manualnych, a wszytko przemieszane wolnym lub intensywnym ruchem. Trzeba czułości, niech ociera się twarzą, policzkami i gładzi delkitanie to słodkie miejsce, niech Twoja rozkosz udzieli się i Jemu, co na pewno sprawi, że będzie działał z jeszcze większym wyczuciem. W tym efekcie samonapędzającego się koła może dojść do Twojej Extazy, którą można przecież długo przeżywać

witajcie ;) a ja mam takie pytanko. Jak chłopak robił mi minetke (co było cudownie) to zdrętwiało mi pół ciała. Czy to jest normalne???? Czy z wami też tak jest kobietki???

Gość hullaa
mi robi moj przystojniaczek tak najpierw bardzo delikatnie, w zasadzie zero odczuć, ja wowczas delikatnie ruszam bioderkami, gdy on zatacza paluszkiem koleczka ok 2 cm wowczas ja krece tak samo bioderkami i stymumuje doznania, czasem potzebuje by mocniej dociskal a czasem by delikatnie masowal to w gore i dol ahh ja sama to przetrenowalam wiec on nabral juz wprawy i to jest bossskie...zazwyczaj trwa ok 10 minut i tuz po mam ochote by wtedy mocno we mnie wszedl...ale nie wchodzi bo jestem dziewicą...a on to szanuje. cmoki :)

Gość Shadov78
Siemanko!Moja laska ma na odwrót,nie lubi minetki :¤((?)Próbowałem ją przekonać jednak nic z tego.To normalne nie jest myślę że niewie co traci hmm.

Gość Kamiśś P
Ja myślę ,że umiem dobrze robić minetke ;P Jeśli ktoś ma ochotę to pod gg... 1123216 Przepraszam że tak drastycznie ale może ktoś chce a nie ma z kim ;)

Gość menus
najlepiej zrobic dziewczynie minetke ,a na koniec ,zeby laska wysikala sie do buzi i wypic jej mocz .wtedy naprawde mozna poznac smak kobiety

Gość minetkarz
zrobie minetke Pani z wielkopolski ...(więcej niewymagam chyba że Pani będzie chciała więcej) kontakt ...gg : 1248846 chętne Panie pisać ...wiek nie gra roli

Gość uuupppppppppp
bez twarzy rozwaliłeś mnie tym tekstem:).

Gość uuuuuuuuuppppppppp
Ludzie mają szalone pomysły, niewiadomo na kogo można trafić. Myślałam co jescze wymyślą.

Gość nikogo nie znasz
ale numer to jakby ktoś robił na zawołanie

Gość aśka777
hej ja mam wiekszy problem, mianowicie przy minetce mam wytrysk..chyba niewielka ilosc kobiet go posiada. moj byly facet to lubil, ale boje sie jak zareaguje aktualny..wiec pytam..czy to nic takiego? ;/ wstydze sie nieco

jak facet doświadczony to tylko tym go podniecisz a jak żółtodziób to współczuję bo nie będzie wiedział co to jest.

Gość andrzejosek
to sama skorzystaj z poradnika i zrób sobie minete ;)

Gość małgośka123123
...ja mam gorzej...moj facet zamiast jezyczkiem pracowac na łechtaczce...ssie moje wargi sromowe i nic wiecej...

a ja miałam takiego że ciągnął zębami.... masakra.. bolało jak jasna cholera a on myślał że tak mnie podnieca jak się skręcałam z bólu

Gość MaalynoOowa_
No ja Ci powiem tak, z paluszkiem jest pryjemnie ale bez zdecydownie lepiej ;) Pozdrawiam

hmm mój chłopak jak mi robi minetke to odpływam to jest coś cudownego;]... jeżeli nie podniecasz sie gdy twój facet ci robi minetke to znaczy że chyba nie ma o tym zielonego pojęcia;)) porozmawiaj z nim o tym !!;) pozdrawiam ;*

Gość Myjecie się
?:)

Gość Młoda łania ma do dania
widze że wiele z was dziewczyny ma taki sam problem..ale u mnie chyba jest jeszcze gorzej!! chłopak probowal wszystkiego, i chyba z godzine, buzia go polała a ja sie poobcierałam.. i nic..niby jest fajnie...lepiej..a potem opada podniecenie i juz nic ztym nie moge zrobic..

Gość O**kkkk.......
hahaha hahaha hehehehe .............. ale wy macie banie ... ;) jak chcecie dobrego orgazmu to sobie przed stosunkiem zapalcie Ganje i bedzie wam na 100% przyjemnie.