Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnaa

***Czy ananas, taki z puszki, tuczy?********

Polecane posty

Gość zazdrosnaa

Mam nadzieję, ze nie, bo lubię sobie podjadać :D

A jak smakuje? Słodko jak cholera ;) Zobacz sobie sama, ile cukru jest w takim anansie. A fakt, że jest on w dodatku w supersłodkim syropie, nie odejmuje mu kalorii ;)

Gość zazdrosnaa
tak zapytałam, bo zawsze mi się zdawało, ze ananas ma właściwości trochę przeczyszczające, przynajmniej na mnie tak działa. No więc nie wiem, czy odchudza, czy tuczy

Gość gkaaaa
Pod warunkiem, że nie wcząchniesz całego, nie ma wiele kalorii. Ale nie pij tej słodkiej wody i podziel na dwie porcje. Natomiast o tym, że "odchudza" zapomnij. Nie ma "odchudzających" pokarmów. No, może błonnik.

Gość zazdrosnaa
niby tak, ale są przeciez jakieś odchudzające tabletki z ananasem. Nie sądzę, ze odchudza, ale moze przynajmniej nie tuczy?

nie rozumiem co to za pytanie czy ananas tuczy czy jabłka tuczą wiadomo co ile ma kalorii jak zjesz dużo to od tego nie schudniesz, to chyba logiczne

Gość poczytajcie troszke
ananas zawiera enzym, który wspomaga pracę jelit i usprawnia procesy trawienne, powoduje również spalanie nadwyżek kalorycznych. Sok ze świeżego owocu powinny pić osoby na diecie odchudzającej, a także narzekające na wzdęcia i zaparcia.

Gość zazdrosnaa
anka_23 wyluzuj :O

nie martw sie złośliwcami szybciej schudniesz na ananasie niż na słodyczach,a jest o wiele zdrowszy ;) a jak ci smakuje to wcinaj ja też lubie;)

Gość zazdrosnaa
Dzięki za odpowiedzi :D :;