Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dawidd

olewalem ja 11 miesiecy, mam szanse ja odzyskac?

Polecane posty

Go艣膰 dawidku
noo juz nie mow ze byles idealny!ze wszystko to jej wina!!jesli bys ja kochal to bys dal jej szanse i wybaczyl tak jak ona znosila cierpienie tyle czasu!!co ci ona takiego robila.. moze podasz przyjald bo wydaje mi sie ze przesadzasz teraz zwalasz cala wine na nia!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Dawidd
bo mnie kiedys traktowala jak psa, czyli wyzywala sie na mnie wiele nocy plakalem, to teraz ona placze juz dawno mi koledzy mowili abym ja zostawil bo mnie zniszczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dawidd
jej jest potrzebny ktos kto z mocnym charakterem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dawidd
bo sama ma taki i lubi sie rzadzic i ustawiac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dawidku
a ty swiety byles? nigdy jej nie wyzwales? nigdy nie zraniles? jak ty sluchasz kolegow to ja ci gratuluje:)ludzie sie zmieniaja a czasem rozstania daja wiele.ona duzo przeszla,,, o wiele wiecej niz ty napewno...wiec jakbys kochal to bys szanse dal bo bys zyc bez niej nie umial ani z inna proste

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dawidd
dobra powiem szczerze: ona jest dziwna bo tak naprawde ma bardzo dobry charakter ale czasami staje sie agresywna bez pwoodu . Nawet jej rodzice byli przerazeni tym jak mnie czasami traktowala. Moze ona powinna pojsc do psychologa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dawidku
piszes zawile i dziwnie. jakbyc kochal dalbys szanse....i byscie od nowa probowali.. proste nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dawidd
ona potrafi wyzywac czlowieka bez powodu ; od tak wstac i zaczac mowic: ty swinio, debilu przeciez nawet jej rodzice mowia, ze cos nie tak z nia sie dzieje moze wysle ja do psychologa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dawidku
Nie odpisa艂e艣 mi na post z godz.14.08.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dawidd
Ejjj koniec tematu. mam juz nowa dziewczyne, ktora mnie szanuje i nie nazywa gruba swinia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dawidku
hehehe smieszny jestes srales sie za nia a teraznagle zwalasz wine na nia...NIGDY NIE KOCHALES JAKBYS KOCHAL DALBYS WAM SZANSE ZYCZE CI ZEBY Z TA NOWA CI NIE WYSZLO..A ZEBY BYLA ZNALAZLA SOBIE SUER GOSCIA A TY ZPOSTANIESZ SAM!! NARA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dawidku
Mia艂am odrobin臋 podobn膮 sytuacj臋.... Mam wra偶enie, 偶e osoba kt贸ra pisze ''dawidku'' jest by艂膮 Dawida, albo facetem kt贸remu Dawid zaszed艂 za sk贸r臋 i w ten spos贸b pr贸buje si臋 odwdzi臋czy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dawidku
hehe nie znam kolesia..i szczerze powiedziawszy wcale nie chcialabym go znac.. gosc jest smieszny maci dziewczynie w glowie a pozniej nagle ma inna i ex idzie w odstawke spojrz na tytyul topiku sam go zalozyl!! hehe jest zalosny..a jaka ty masz sytuacje skoro piszesz ze podobna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odrobin臋 podobna
ale nie chc臋 o tym pisa膰:) Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nisiooa
napisz moze pomozesz tez innym zeszlas sie z bylym?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vgjyuf

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vgjyuf
:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ccbcfg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OPPP

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 carlain
uwa偶am, ze dawid nie masz szans juz na odzysakienie dziewczyny, wiem co mowie bo sama to nie dawno przechodzilam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 carlain
tak, niby tak sie mowi, ze jak kocha to wroci,ale uwierz mi, ze mozna kochac i juz nie wrocic wiecej do tej osoby

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 erereer
CARLAIN....>>ale to ty pewnie bylas osoba porzucona a nie on.wydaje ci sie ze kochasz..jakbys kochala bys wrocila..wybaczylabys ze odszedl..inni nawet zdrady wybaczaja...bolalo cie ze odszedl..widocznie juz przestalas kochac..tylko ci sie teraz tak wydaje..uwierz mi ze bys wrocila jakbys kochala...wiem sama po sobie...chcialas poczuc ze on chce cie znowu ze kocha....ale jak to dostalas poczulas ze go juz nie chcesz..wcale juz nie kochasz....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NMJNMMNMN

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jhjhj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hjjhj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dawidku
Widz臋, 偶e temat nadal istnieje tylko autora wci臋艂o:P Jak kobieta naprawd臋 kocha to przebaczy:) Natomiast mo偶e pozosta膰 nieufna w stosunku do faceta, kt贸ry j膮 zostawi艂, odrzuci艂:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FFDDF
DAWID JA OLAL ZNOWU JAK TYLKO ZOBACZYL ZE ONA GO KOCHA ZNOWU POZNAL INNA I JA KOPNAL W DUPE PRZECZYTAJ CALOSC GLUPI HUJ Z AUTORA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjkuikuk

Udost臋pnij ten post