Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawidd

olewalem ja 11 miesiecy, mam szanse ja odzyskac?

Polecane posty

Był w moim sercu pół roku. Nie walczyłam, bo mam swoją dumę i nie będę się poniżała, latając za kimś, kto ma mnie w dupie, ale pół roku płakania. Pękło we mnie. Odezwał się. Było dość ciężko, ale...Nic nie czułam...Nic a nic. I nie dałam mu nawet cienia drugiej szansy, a z tego, co pisałeś o swojej, to mamy coś wspólnego.

Gość desert rose.....
Listopadowa- nic nie czułaś, bo pewnie totalnie wypaliłaś się emocjonalnie... Dosłownie wypłakałaś wszystkie bóle, jakie w Tobie siedziały, tak przynajmniej mi się wydaje... Przychodzi taki moment, że już nawet nie ma się siły płakać, już nawet nie masz tych łez... Wszystko w życiu ma swoje granice, nawet miłość może się skończyć (choć kiedyś myślałam, że z wszystkiego co istnieje na świecie, jedynie ona jest trwała na wieki...)

Gość judith.
do autora topiku- to masz bracie przechlapane...:P

Gość a ja a ja
a ja Wam powiem, że tyle się naczekałam na mojego cholernego....(wykropkuję) że za czwartym razem na siłę stwierdzam, że już nie będę. Normalny facet, przeciętny- ale mój był przez ponad 10 lat. Miał jakieś "znajomości"...a teraz stwierdził, że zakochał się w jakiejś młodziutkiej piękności. Początkowo płaczki-żale-czekam na ciebie mój skarbie...ale dałam sobie spokój. Chłopaki, dorośnijcie kurcze!!!!!!!!!Rada dla OLEWACZA: pokaż babeczce, ze już wiesz, że robiłeś źle, nie dawaj się zignorować, walcz (jeśli jesteś pewnien!!!!) płać każdą cenę- niech Ci nawet nastrzela po pysku, bo zasłużyłeś, ale się kurde nie poddawaj!!! Pokaż, że jesteś zdecydowany, ze już wiesz, że żałujesz błędu, przepraszaj, błagaj i nie przestawaj!!! Jak ONA zobaczy, że to wszystko prawda-będzie Twoja...ALE MUSI TO ZOBACZYć!!!!!! Trzymam kciuki!!!!

Gość judith.
Chyba zbytnią nadzieję wzbudziłaś w Dawidku:) Ja kiedyś miałam podobną sytuację jak ta olewana przez niego, biedna, naiwna, dziewczyna... Ach... na samo wspomnienie tych traumatycznych przeżyć dostaję drgawek... Brrr:O No, ale w końcu się odkochałam i szansy mu nie dałam, czego nie żałuję do dnia dzisiejszego, a minęło już ho ho, a może jeszcze więcej...:)

Gość a ja a ja
Nie mylić nadziei z naiwnością!!! Bardzo proszę!!! Rozróżniam!!!!Jak chłop wie, to niech walczy!!! Ma coś do stracenia????? Przecież LOVE NAJWAŻNIEJSZA!!!!!!

Gość judith.
a co, jeśli ta dziewczyna sobie takiej "walki" nie życzy bo już dawno nic do niego nie czuje? przecież on może tylko zniszczyć jej spokój wewnętrzny...:/ poza tym przeczytaj cały topik, jego słowa są niedojrzałe, sam przyznał, że nie wie czym jest miłość:O niech jej lepiej da spokój:)

Gość ehhhhhhhhhhhh

Gość tyryryry
dawid zycze powodzenia i ty mi tez zycz bo chce mojego chlopaka spowrotem:D co prawda to pol roku juz i jakos zadne z nas nie probowalo znowu, ale on caly czas staral sie utrzymywac jakis kontakt to moze.. choc to on mnie zostawil:/ co to jest ze takie fajne dziewczyny musza sie tak starqac o chlopaka?!?!?!??!?!??!?!? powaznie, mam powodzenie, jestem (tak mi mowia;)) bardzo ladna, sliczna albo nawte idealna, do tego wcale nie glupia i w ogole mozna ze mna pogadac i powaznie i powyglupiac sie, nie robilam mu awantur chociaz nieraz moglam znalezc do tego powod, tolerowalam, a nawte staralam sie kolegowac z jego kumplami mimo ze byli jacy byli, nie czepialam sie jak nie mogl sie ze mna spotkac, bo szedl gdzies z kumpal,mi albo na trening.. kuurrdeee noo cos nie tak a ja caly czas go kocham:/ a on mnie pewnie nie:/ nie wiem czy w ogole mnie kochal:(:/ ale zawalcze:D a noz widelec wyjdzie lyzka i jakos sie jescze ulozy:D i tobie tez mam nadzieje ale sie rozpisalam:P

Gość freestate
autor topiku od bardzo długiego czasu w ogóle nie pisze, więc nie wiem czy kierowanie do niego jakichkolwiek rad ma sens... pamiętam, że kiedyś czytałam ten topic i byłam zaskoczona, bowiem sama przed laty znalazłam się niemal w identycznej sytuacji jak dziewczyna Dawida... napiszę tylko tyle do Dawida: ja Ci nie życzę, abyś ją odzyskał, za bardzo zraniłeś...

Gość gerga

Gość jytfyjkdkj

Gość wszystkie dawidy to meskie swi
nie, dranie, bydlaki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ulzylo mi :D

Gość tgjijtygi

Gość gggggty
a ja od dzis zaczynam olewanie...przegial ito pozadnie..:(walcze 5 miesiecy a on raz tak raz tak.......ciekawa jestem czy tez mu sie oczy otworza jak zuplenie bede miala gow dupie?:(

Gość bfdsf

Gość hlih

Gość on mnie tez olewa
teraz ja zaczne.Mam dosc!

Gość grtgrg

Gość iuhjkiu

Gość ona zaszlona =
u mnie szans bys nie mial ;d chyba ze bylabym dalej sama a to co bylo miedzy wami bylo by tak magiczne jak bylo w moim przypadku z Panem X...minelo tyle czasu a ja nadal wspominam...tego sie opisac nie da;p a rozwalilo sie wszystko przez glupote...nasza glupia durna duma...ale zaufac jak kiedys bylo by pewnie mimo wszystko ciezko bardzo... ehhh ;((

Gość ona zaszlona =
a ze mam teraz kogos kochanego u boku to jedynie czasem wroce myslami do tego co bylo kiedys kiedy slysze piosenke universe " magnez serc" bo to bylo wszystko bardzo podobne jak w tym utworze wyspiewuja sobie...:) ale to tylko teeraz taki sentyment a serce nalezy do kogos innego :) i wrocic bym juz nie wrocila ...:)

Gość jhmjbhm

Gość xcxcxsdc

Gość kumpel shreka
to wszystko zależy czym ją olewałeś, bo jak np konewką to jeszcze pół biedy, gorzej jak wiadrem (nie mowiąc już o cysternie, bo to by była masakra!! :P ) :classic_cool:

Gość mała prawdaa
teraz musi obsypywac ją kwiatami:) tyle ile wodą:)

Gość gosienka1111
Faceci! czemu Wy tak robicie ze nbajpierw olewacie a potem chcecie wracac?