Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

noe

niezłe odszkodowanie zapłaci POLSKAtej babce uwazacie ze słusznie?

Polecane posty

Gość
golym okiem widac ze jest pacynka tej federacji jej pasuje kaska ewentualna a im rozgłos i wszyscy zadowoleni no prawie wszyscy bo dziecko powodów do zadowolenie miec nie bedzie niestety

acha i net alez jestescie niepoprawne , przywołuje was do porzadku!!!!

Gość
dobrze szefowa juz ide spac dobranoc {czesc}

teraz kase ma to bedzie sie ubierała ładniea ........mysle.....

Gość sasanka1979
net-ar a co cię jej dziecko obchodzi? pewnie ma na imię Nikola i jest równie prostackie, jak matka. co się przejmujesz?

noe_🖐️będe wśbska:P wróciłaś już z Brazylii czy wyruszasz dopiero? bo tak patrzę na Ciebie i patrzę ...i mnie to ciekawi ;) net-ar 🖐️ sweterek jak i mama - żenada ! nadzieja w tej kasie z pieniędzy polskich podatników ....:O ze choć na chwilę gust poprawią albo....miejsce w barku ....:O a jak się kasa skończy to coś nowego się wykombinuje na dzieciach widac tez mozna zarobić :O pacynka w rękach Federacji - marionetka !!!!!

nie mielismy tu gadac ani o jej ubraniach ,fryzurze, makijazu, mezu , dziecku ,tylko o aborcji która jest niby dopuszczalna ale jakie musza byc spełnione warunki? kto ma decydowac o tym, hm trudny temat ale widze ze co niektóre posuneły sie tylko do oceny lub pouczen typu \'mogła to mogła tamto\' czy jest tylko czarne albo białe , czy istnieje cos pomiedzy?

ACHA z brazyli jeszcze nie wróciłam pisze z brazyli:) niektórzy maja dosc słąby charakter i daja soba manipulowac prosty przykłąd kononowicz!

acha daj mi gg swoje wysle ci cos

moze to głupawe co wkleje ale lubie angileski humor z pamiętnika zwykłego chłopca: Byliśmy bardzo biedni, gdy byłem dzieckiem... gdybym nie był chłopcem... doprawdy, nie miałbym się czym bawić. Jednego dnia zadzwoniła do mnie dziewczyna i powiedziała: \"Chodź! Nikogo nie ma w domu.\" Wyszedłem i chodziłem. A w domu nie było nikogo. Podczas seksu moja dziewczyna zawsze chce mówić do mnie. Tak jak wczorajszej nocy, gdy zadzwoniła z hotelu. To był paskudny dzień. Wstałem rano... założyłem koszulę i guzik odpadł. Podniosłem teczkę i urwała się rączka. Bałem się pójść siku do ubikacji. Byłem takim brzydkim dzieckiem... gdy bawiłem się w piaskownicy, kot przysypywał mnie piaskiem. Moi rodzice chyba niezbyt mnie lubili. Do zabawy w kąpieli miałem toster i radio. Byłem takim brzydkim dzieckiem... matka nie karmiła mnie piersią. Powiedziała, że co najwyżej lubi mnie jak przyjaciela. gocha (17-03-2007 19:17) Gdy się urodziłem, doktor wszedł do poczekalni i oznajmił memu ojcu: \"Przykro mi. Robiliśmy co w naszej mocy, ale dał radę wyleźć.\" Pamiętam kiedy mnie porwano. Wysłali kawałek mojego palca do ojca. Powiedział, że potrzebuje więcej dowodów. Kiedyś zgubiłem się. Zobaczyłem policjanta i poprosiłem go o pomoc w odnalezieniu rodziców. Spytałem go \" Czy Pan myśli, że kiedykolwiek ich odnajdziemy?\" Odpowiedział: \" Nie wiem, chłopcze. Jest tyle miejsc gdzie można się ukryć...\" Byłem u lekarza. \"Panie doktorze, każdego ranka gdy budzę się i patrzę w lustro... czuje jakbym miał zaraz zwymiotować; Co jest ze mną nie tak?\" Odpowiedział: \"Nie wiem. Wzrok ma pan doskonały.\" Jednego roku chcieli umieścić moje zdjęcie na plakacie reklamowym... środków antykoncepcyjnych.

noe eeeee ja tylko teraz pojechałam po swtwerku ....:P wczesniej poparłam argumentami moją niechęć do pani T. eh......ale Ci zazdroszczę tej Brazylii ...:) co tam robisz opowiadaj ....:)

Gość trzykrotna medalistka w rodzen
a, wiecie, co? Bardzo dobrze. Szkoda kobiety, tragedii całej jej rodziny, nie zamierzam oceniać zawartości mózgów ani słynnej matki, ani obecnych tu ludzi i parapetów. Z resztą podobno większość dzieci w naszym kraju jest wpadkowa...a te lalunie, co kilkanaście lat się tak zabezpieczają, to mogą kiedyś mieć inny problem...że niepotrzebnie się zabezpieczały... różnie w życiu bywa, kto wie. Najistotniejsza sprawa, to zwrócenie uwagi na prawo człowieka do pewnych działań. Ja nie muszę popierać przerywania ciąży, ale chcę żyć w takim państwie, w którym decydować o tym będą kobiety w wieku rozrodczym, a nie niepłodne od wieków emerytki i równie niepłodni debile z elpeer. Ostatnio przed kościołem (ha, ha chodzę!) mohery urządziły zbiórkę podpisów o zaostrzenie. Głośno wyszydzały młode kobiety, które nie chciały się podpisać, od razu publicznie zapadał wyrok w sprawie ich moralności. Tragedia! Teraz czas na uświadomienie sobie, kto ma rację, ostatecznie Trybunał chyba ma...i kiedy kobiety nareszcie odważą się występować w swoich sprawach do sądów, państwo polskie albo zbankrutuje, albo zacznie nas dostrzegać! Bo nie oszukujmy się, kobiety w trudnej sytuacji najczęściej popadają we wmówione poczucie winy, głęboką depresję i kryją się ze swoim bólem i świadomością zniczczonego życia w kąt. Jest nas około 20 milionów. Czy Alicja T. jest jedyna z takim problemem? Otóż nie, tylko niektóre mają trochę kasy na zabieg, a inne w życiu nie przyznają się, że chciały usunąć, z różnych powodów. Pozwólmy dzieciom rodzić się tam gdzie są oczekiwane i chciane, gdzie rodzice stworzą im dobre i szczęśliwe domy. A nie tam, gdzie akurat traf chciał. O to tu chodzi a nie o durne rozważania nad prezerwatywą i niemodnym sweterkiem. A gdyby Alicja T. była uroczą delikatną i słodką blondyneczką, zalotnie uśmiechającą się zza naszyjnika z gustownych perełek, to czy nie inne byłyby komentarze???? Mogę się założyć, że wszystkim by jej było szkoda, bo taka urocza, a tak ją skrzywdzono... no to pa. -- do następnej afery, w której obowiązkowo należy rzucić kamieniem w kolejną ofiarę.

Najpierw trzeba zapobiegać ciązy.Jesem za aborcja ,ale to jak postąpiła Alicja T.zakrawa na smieszność.Majac juz dzieci,bedąc chora osoba,wiedzac o pogorszeniu sie wzroku po kolejnym ur.dziecka nie zadbać o maksymalna antykoncepcje, toż to głupota.

Gość super teraz innne stuknięte
zamiast się pilnować bedą się sadziły z lekarzami, jak im ciaża nie bedzie pasowała, ewidentny przykład naciagania prawa, sprawa ma rozgłos żeby zastraszyć. MOim zdaniem jej się nie należało żadne odszkodowanie. Baba głupia a UE jeszcze głupsza. To teraz kaskę bedzie miała na nowe sweterki. Obciach dla dzieciw przyszłości ale jak ktos głupi to o tym nie mysli. Ktoś ją zbajerował, żeby była sprawa afera, komuś na tym zależało to tak jak z ojcostwem Anety K.

Gość no pewnie baba nawaliła
sama i jeszcze kasę dostanie... śmiech na sali

jak czytam - odniosę się tylko do Twojego ataku na mnie - tak, nie umiem czytać ulotek (w końcu ta patologia, wiesz) brałam tabletki raz w miesiącu, bo myślałam, że tak trzeba:P Myśl sobie o mnie co chcesz, pękaj ze śmiechu - napisałam to nie po to, żeby się komuś wyżalić, bo żalu nie czuję, tylko jako żywy przykład, że antykoncepcja zawodzi. Nie mam zamiaru udawać się do Strasburga czy wyżej, że z powodu nie zadziałania tabletki jestem w ciąży, więc bądź spokojna:) Miłego dnia.

Gość
jest antykoncepcja niezawodna ale pani Tysiąc ???cóz ona moze o tym wiedziec??? powtórze raz jeszce :::: ona twierdzi ze ewentualna 4 ciaze usunie a to oznacza ze jakakolwiek antykoncepcja nie jest przez nia brana pod uwagę

Dziecko przyszło na świat- ok. To dla niego Alicja Tysiąc miała siedzieć cicho i nie szukać sprawiedliwości? Przecież to dziecko, którego miało nie być. Oczywiście żal mi tego dziecka, ale jego matki, jest mi żal nieporównywalnie bardziej. To, że Alicja Tysiąc twierdzi, że czwartą ciążę również by usunęła, wcale nie oznacza, że takową planuje. Ona raczej puściła wodze fantazji i powiedziała: co by było, gdyby się wydarzyło. To chyba zrozumiałe, że gdyby teraz zaszła w ciążę miałaby prawo ją usunąć- dla mnie, to jest jasne jak słońce. Dziwi mnie Wasza postawa, ta zawziętość i niechęć, w stosunku do kobiety, którą każda z nas mogłaby być. Jej problem jest życiowy, każdą forumowiczkę mogło to spotkać, a spotkało akurat Alicję Tysiąc.

Gość nie każda
bedzie myslała o usunięciu, po wpadce, u mnie nie wchodzi w grę -dla mnie aborcja to zabójstwo- i tyle nie zamierzam dyskutować, wiem na pewno że nigdy przenigdy bym nie usunęła, ludzie bez rak, zlepi mają dzieci i jakoś ich nie usuwają nie broń baby bo głupia jest i tyle,

Nie maja prawa wyboru i mam nadzieję ze mieć nie będą. Mają to prawo tylko w trzech przypadkach... wszyscy wiedzą w jakich.