Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Launa

Jakich języków uczą się wasze dzieci?

Polecane posty

Gość Angielski
ma 7 lat ,uczy sie od roku

Tylko w szkole czy też dodatkowo?Lenka ostatnio ma fazę na francuski...Ale nie wiem, kupić jej lekcje?To nie za dużo dla niej, dwa języki?

A jak jej idzie z angielskim? Jesli ma ochote, to czemu nie? Ale kup moze kilka lekcji jesli prywatnie albo 1 semestr kursu. Jesli przejdzie jej \"faza\", to nie stracisz az tak duzo pieniedzy.

Gość niemiecki
9 godz tygodniowo :D

moja uczy sie 2 jezykow na raz,od najmlodszych lat :) polski i niemiecki.polski bo chce by umiala sie porozumiec bedac w polsce :) a niemiecki bo tu mieszkamy. a dzieci jesli chca sie uczyc jezyka ,to powinny zaczynac wczesnie bo bardziej wchlaniaja!!! i naprawde szybciej sie go ucza.i chca sie go uczyc,bo wiekszosc lekcji nauki obcego jezyka jest w formie zabawy:):):)

Z angileskim idzie Lenie nieźle, ale obawiam się,że dwa języki będą się jej mieszać:(

Gość mój Dominik ma
7 lat. Od 4 roku uczy się angielskiego a od roku jeszcze franc.

Moja córcia ma prawie 10 miesięcy i uczy się języka polskiego :P:D zna też język niemowlakowy hihihihi:)

Gość piracica
a mój ośmiolatek niestety nie ma zamiłowwania do angielskiego w szkole i ojczystego niestety też nie, ale za to fascynuje się chińskim i uczy się z internetu, no po prostu padam ze śmiechu, jak sprawdza, czy na pewno ma chińską herbatę i koszulkę. Inne nie wchodzą w grę... ;D

Moje uczą się angielskiego. Wszystkie od 3 r.ż. Mają w przedszkolu i dodatkowe lekcje do domu (na płytach i książkach) Oprócz tego najstarszy syn chodzi na kółko z angola, 2 x w tyg.

Mój syn ma 4 i pół roku i uczy się angielskiego trzeci rok. 45 minut tygodniowo w przedszkolu i 45 minut w szkole językowej