Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebsi

dlaczego wchodzicie dziewczyny w cudze zwiazki?

Polecane posty

Gość bebsi
dodam ze ..te dzis chyba obraczka raczej przyciaga kochanki niz odpycha. Tak jakby facet ktory jest wolny byl czyms gorszym Takie odnosze wrazenie. Moze tak maja spaczone kobiety...

Nie wiemjak kto ale ja jak widzę obrączkę to wiadomo - dystans. Zresztą sama ją mam - dystans podwójny. Co nie znaczy że się do nikogo plci przeciwnej nie odzywam.

Gość bebsi
nie no jasne;) ja mowie tylko o nachalnym dawaniu oznakpod tytulem " wez mnie jestem twoja" albo "zostaw zone dam ci wiecej"..

Gość asielka25
bebsi jak mnie interesuje facet, to nie patrzę,czy ma obrączkę. po prostu mu to pokazuję. jeśli w swoim związku jest szczęsliwy i niczego nie potrzebuje, to nie zareaguje i wtedy sie nie narzucam.

Gość asielka25
nie. nie postawie się. nie prawda,że facet myśli... nie każdy. trzeba wiedzieć, za kogo się wychodzi.to nie ja coś kobiecie na ślubnym kobiercu przyrzekam tylko jej mąż i mnie to nie obowiązuje, nie ja mam jej dochowywać.

zycze ci,jak bedziesz miala meza(ktorego bedziesz bardzo kochac) ,dzieci,cieply mily dom,wspaniale zycie,zeby jakas kurwa jak ty wszystkiego tego cie pozbawila

Gość asielka25
dzięki! jednak ja mam rozum i za takiego nie wyjdę, więc raczej się nie spełni..a nawet gdyby, to bym nie załowała - niebyłby mnie wart. Ale wiesz, kurwiarz zawsze jest kurwierzem i zweryfikowanie , czy przyszły małżonek jest nim czy nie likwiduje problem.

ciekawe jak sie dowiesz czy bedzie cie zdradzal?? raz,dwa nie pojdzie,a za trzecim tak.twierdzisz,ze bys nie zalowala?wiec powiem ci jedno,biedna jestes,bo nie potrafisz kochac!gdybys kochala faceta,a on by cie zdradzil,rozpacz bylaby wielka.jestes nikim!!!!!!!!

Gość asielka25
oh! to straszne.... heheh nie załowałabym, bo wiedziałąbym, że jest on kimś inym, niż ten, którego pokochałam. załowałabym pewnie straconego czasu i złudzeń, ale tego że go już przy mnie nie ma - nie! wiedz kochanie że faceci dzielą sie na tych zdradzających i nie zdradzających!! do tego po prostu muszą mieć skłonności. mam pewne doświadczenie, potrafię to zrobić. potrafie rozpoznać, z jakim rodzajem faceta mam do czynienia. nigdy nie wyjdę za kurwiarza!

Gość asielka25
i powiem Ci więcej - w tym momencie mam Cię w dupie dokładnie tak samo, jak laski, którym odbijam mężów...

fajne masz o sobie zdanie:D:D:D kon by sie usmial!!!!podrywasz zonatych facetow,idziesz z nimi do lozka i mowisz na nich kurwiarze!!!!!!no a oni sie z toba kurwia,wiec sama nazywasz siebie kurwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dziecko lecz sie!!!!!ojjjjj,na kurestwo nie ma lekarstwa!!!!!

Gość asielka25
ojojoj "kurwiarze" mówię na kolesi, którzy mając żonę, czy kobietę zdradzają ją notorycznie... dociera?? ja nikogo nie zdradzam, ja tylko się bawię..

wiem ,ze sie bawisz ale nazwa kurwiarz powstala od nazwy kurwa czyli od kobitki,szmaty na ktorej kurwia sie kurwiarze!!!!!!!!!!!!! a z ciebie to juz najwieksza kurwa na swiecie!!!!!!!

Gość asielka25
jak już wcześniej napomniałam - jebie mnie, co sądzisz na mój temat. zajmij się lepiej wykładaniem genezy wyrazów komuś, kogo to obchodzi.. widocznie jesteś jedną z tych kwoczek, zaniedbanych kurek domowych, które nie potrafią utrzymać przy sobie faceta. może nawet kiedyś spałąm z Twoim?? :-) niewykluczone... wiesz, podnieca mnie nawet fakt, że w rywalizacji ja vs jego żona zawsze wygrywam, rajcuje mnie zazdrosne spojrzenie kobiety, której faceta uwiodłam. i wcale nie zamierzam z tym skończyć póki co..

Gość asielka25
smieszna jesteś :-D jestem kurwą? ok! ale kogo wolą faceci przy wyborze seksowna kurwa, a przejedzo0na zaniedbana kwoka?? odpowiedz sobie sama KWOCZKO :-)

Gość asielka25
ohoh! wzruszysz mnie zaraz... wspaniały to może i on jest , ale pewnie nie tylko dla Ciebie... a Ty wspaniałą żonka zamiast leżeć teraz w rozgrzanym łóżeczku ze swoim mężem wolisz przesiadywać na kafeterii i naskakiwać na kochani żonatych? hehe widocznie cośąCię w tej kwestii boli. A mężowi współczuję takiej zimnej baby. ja o tej porze zawsze zajmuję sie tylko i wyłącznie facetem jeśli akurat z jakimś kręcę. aby patrzeć jak faceta to wkurzy i zacznie szukać rozkoszy w ramionach takich, jak ja..

Echh...ile razy mam tłumaczyc ze zdrada jest w znaczacej wiekszosci przypadkow wina osoby ktora zostala zdradzona?:) Ty uwazasz ze co, te kobiety ciagna tych facetow na sile gdzies? czy moze ich gwałca?:) jeśli facet cie kocha i jestes dla niego atrakcyjna fizycznie to ni ebedzie na taka zwracal uwagi.Jesli masz w zwiazku wszystko czego potrzebujesz to nie bedziesz sie rozgladac na boki. Mezczyzni nie sa polglowkami ktorzy leca za kazda spodniczka - leca za ta spodniczka ktora ma to, czego brakuje ich partnerce....i na odwrot, kobiety leca na facetow ktorzy moga im zapewnic to czego nie moze zapewnic aktualny partner.Dlatego moim skromnym zdaniem w takiej sytuacji nie nalzey miec pretensji do kobiety ktora uwiodla nam faceta tylko do faceta - bo to on byl w zwiazku i to on nawalil.I basta:)

Gość asielka25
ale ja słonko nie potrzebuję tych mężusiów na stałe..po co mi taki, co zdradza?? nie ufałabym takiemu. dlatego z Waszymi mężusiami sie teraz tylko zabawiam , a jak będę potrzebowała kogoś na stałe to się nie martw - nie zobaczy we mnie kurwy

Gość asielka25
Cornelia Blumsz Echh...ile razy mam tłumaczyc ze zdrada jest w znaczacej wiekszosci przypadkow wina osoby ktora zostala zdradzona? Ty uwazasz ze co, te kobiety ciagna tych facetow na sile gdzies? czy moze ich gwałca? jeśli facet cie kocha i jestes dla niego atrakcyjna fizycznie to ni ebedzie na taka zwracal uwagi.Jesli masz w zwiazku wszystko czego potrzebujesz to nie bedziesz sie rozgladac na boki. Mezczyzni nie sa polglowkami ktorzy leca za kazda spodniczka - leca za ta spodniczka ktora ma to, czego brakuje ich partnerce....i na odwrot, kobiety leca na facetow ktorzy moga im zapewnic to czego nie moze zapewnic aktualny partner.Dlatego moim skromnym zdaniem w takiej sytuacji nie nalzey miec pretensji do kobiety ktora uwiodla nam faceta tylko do faceta - bo to on byl w zwiazku i to on nawalil.I basta POPIERAM!!! ja nigdy nie nalegam. daję tylko znak i wystarczy, jeśli koleś z "takich"

Gość asielka25
A co...dziwisz sie nie powinno cie to obchodzic ale moj mezus jest w szpitalu odpoczywa od ciebie? heheh w szpitalu też można ...

a co dziwisz sie - Jesli Twoj maz Cie zdradzi to znaczy ze czegos mu brakowalo - proste, nic dodac nic ujac. Pomijajc fakt, ze moj facet mysli glowa. Mowienie ze \"wiadomo ze facet ni emysli glowa\" jest smieszne, przestan robic z facetow zwierzeta, nikt ich na sile nigdzie nie ciagnie - jesli pojda to z wlasnej i nieprzymuszonej woli a nie dlatego ze im jakas kobieta pistolet do glowy przystawila i powiedziala seks albo zycie.

Cornelia Blumsz a czy ja mowie ,ze faceci sa bez winy?????? ja tylko nie rozumie jak mozna byc taka szmata jak asielka25 !!!!!! jak mozna robic cos takiego innej kobiecie z premedytacja??????