Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebsi

dlaczego wchodzicie dziewczyny w cudze zwiazki?

Polecane posty

Gość asielka25
A co...dziwisz sie jak by mnie maz zdradzil,to juz nie bylby moim mezam! asielka25 nie,nie odpoczywa ,mial wypadek nie pytam, co miał... piszę, że odpoczywa od Ciebie...psychicznie... a jak pielęgniarki fajne to i może fizycznie. widzisz - można być taką szmatą ( czy ja k takm sobie chcesz nazywać) jak ja. już pisałam - JA NICZEGO ŻADNEJ KOBIECIE NIE PRZYSIĘGAŁAM i to, ze ją mąż zdradza to wina jego i jej, nie moja. bo jeśli ma skłonności do zdrady, to jak nie ze mną, to zrobi to z inną i przyczyny należy doszukiwać sie w ich związku a nie mojej moralności.

Gość asielka25
elusia71 najłatwiej jest uwieść cudzego męża oj nie zawsze nie zawsze! acz kolwiek masz sporo racji, bo często to kwestia jednego uśmiechu , spojrzenia czy gestu.

Ale ja uwazam ze to jest tylko i wylacznie wina zdradzajacego faceta i kobiety,ktorą ten facet zdradza. Naprawde. Wiem jak ja patrzylam na innych facetow kiedy bylam w zwiazku i kiedy nie gralo, a jak patrze kiedy wszystko jest ok - czyli inaczej mowiac teraz w ogole nie patrze, niezaleznie od tego kto mnie podrywa. Kobieta ktora podrywa jest wolna i moze robic co chce - to facet ma zobowiazania i to facet powinien odwrocic sie na piecie i odejsc w druga strone. Jezeli podrywa mnie facet, niemam mu tego za zle - on jest wolny, jego wybor jego decyzja, ale ja jestem zajeta - wiec to ja mam sie pilnowac:)

facet może być szczęśliwy do czasu jak nie spotka na swojej drodze \"wojowniczej suki\" która będzie mu chciała uświadomić ze jest zabłąkaną owieczką którą się nikt nie interesuje. Ale przecież tak jest że jak się ma już dzieci i dom na 3 etaty to nie jest tak jak było jak się chodziło na randki i tylko się było dla siebie...

Gość a taka jedna
Zyczę każdej suce która łasi się na cudzego męża aby kiedyś zrozumiała co robi. :P

Cornelia Blumsz dlaczego myslisz,ze to wina zony?przyjmijmy,ze zona dba o dom,dzieci,meza,siebie,dobrze im sie uklada i nagle nie wiadomo co facetowi odbilo,zapomnial sie ,spotkal na swojej drodze asielka25.no i dlaczego zona jest winna????

facey to wieczne dziecko które by chciało aby się nim ciągle zajmować .... jak przychodzą własne dzieci to jest o nie zazdrosny i o czs jaki im poświęcamy

asielka25 - meza pewnie dlatego, ze znakomita wiekszosc zon po slubie przestaje o siebie dbac. Znam 2 malzenstwa, w jednym ona po urodzeniu dziecka przytyla 23 kilo i nie chce jej sie schudnac a w drugim on sie roztyl tak ze przeskoczyl na ubrania wieksze o 3 rozmiary a ona z kolei przestala dbac o siebie w ogole,ani fryzjera,nog jej sie nie chce ogolic ani nic.Tak to jest. Zawierasz zwiazek z jedna osoba a po paru latach rano budzisz sie obok zupelnie innej. O zwiazek trzeba dbac jak o wszystko inne - slub nie zagwarntuje posiadania meza na stale, to zalezy od kobiety i na odwrot.

Gość a wlasnie
moj kochanek jest teraz w szpitalu :) Moze to ktorej z was maz? :D Dodam,ze 4 lata jestesmy razem,dobrze nam ze soba,oczywiscie zona mysli,ze on jest wspanialy ,wierny i nalezy do tych porzadnych co nie zdradzja :D Niech sobie mysli co chce.

dbałam o siebie i o dom. wszystko było poukładane. plany na przyszłość. wkradła się w nasz związek taka jedna i wszystko zniszczyła....

Gość asielka25
A co...dziwisz sie a ty lubisz sie tak ponizac?zeby jakies obce ch*je po tobie jezdzily?nie masz honoru? obce chuje? bez żartów! od kiedy chuje mają właścicieli? oprócz ich posiadaczy rzecz jasna, ale tak rozumując, t okażdy chuj byłby obcy... ja to robię skarbie z czystej przyjemności, mój honor na tym nie traci, ewentualnie honor żony, która jak się okazuje wypada przy mnie w łózku blado..

Gość mieszasz
zmieszałaś honor z umiejętnościami łóżkowymi...to dosyć dziwne że łączysz te dwa pojęcia

aco dziwisz sie - ale co to znaczy zapomnial sie?:) nie ma zapomnial sie - facet TO NIE ZWIERZE. Jesli wszystko gra, ma swietny seks i zone taka jaka poslubil to podejrzewam ze asielek25 obszedlby sie smakiem i tyle. Jesli odczuwa potrzebe zdrady to nie ma znaczenia czy spotka na drodze kobiete ktora go poderwie czy sam poderwie - istotne jest czy chce zdradzic czy nie. A jesli chce to niemusi nawet czekac na taka ktora bedzie go podrywac, sam poderwie i tak to sie skonczy.

miała przewagę w tym że miała czas na to aby go usypiać do snu, kąpać się z nim... nie musiała chodzić z dzieckiem na spacery, nawet gotować i sprzątać nie musiała bo robiła to za nią jej mamma

Gość asielka25
A co...dziwisz sie Cornelia Blumsz dlaczego myslisz,ze to wina zony?przyjmijmy,ze zona dba o dom,dzieci,meza,siebie,dobrze im sie uklada i nagle nie wiadomo co facetowi odbilo,zapomnial sie ,spotkal na swojej drodze asielka25.no i dlaczego zona jest winna???? "odbiło" "zapomniał się" hehehe typowe tłumaczenia zaślepionej kwoczki! faceci sienei zapominają, jeśli nic im nie potrzeba. wina żony, bo nie potrafi zaspokoić mężczyzny albo nie potrafi wybrać tak, aby nawet niezaspokojony nie był skłonny d ozdrady. Są tacy, którzy nie zdradzają! ale oni są nielicznia. A ta asielka25, która facet spotyka naswej drodze juz zaznaczyła,ze nie ciągnie go do łóżka. daje tylko znak , zwykle subtelny, bo woli jak to facet przejmuje inicjatywę. czy to jakieś obłapianie?

Cornelia Blumsz ty masz klapki na oczach!kon jestes czy co????facet jest tylko czlowiekiem ,a czlowiekowi moze sie noga powinac,wszystko sie moze stac!!!

Gość asielka25
A co...dziwisz sie asielka25 dzieciatko ty moje,gdybys wiedziala,co ja z mezem w lozku wyprawiam......... oh taaak! na pewno.... hard core!! wow!!

elusia71 - jak to wkradla sie, matko swieta, jakby cie kochal to by ja kopnal w dupe i tyle. Ty sie ciesz ze tak sie stalo bo to znaczy ze cie nie kochal i tyle - masz szanse znalezc sobie kogos innego. I to juz na pewno nie jest wina tej kobiety - ani to ze miala czas bo pomagala jej matka. Gdzie tu jest jej wina? Jesli obowiazki zabijaja zwiazek, brak czasu ,brak poswiecanej sobie uwagi - to masz odpowiedz co ten zwiazek zakonczylo - na pewno nie ta kobieta tylko to co wymienilam wyzej. DLaczego wy wszystkie myslicie - gdyby nie ona to bylabym teraz szczesliwa z moim facetem? Musialo go cos przyciagnac - cos co go zafascynowalo a czego wy nie mialyscie - taka przykra prawda . Jesli mniekiedykolwiek zdradzi moj facet to nie bede miala pretensji do tej kobiety - tylko i wylacznie do mojego mezczyzny. To On zdradzil i to On zawiodl moje zaufanie - a ta kobieta robila to co chciala, wolny kraj.

facet jak mówi że kocha to i tak nie patrzy na obrączkę... mówi kocham bez znajdowania sensu w powiedzeniu ( nieliczni tak potrafią) on mówi kocham dla spokoju

a co dziwisz sie - kobiecie tak samo moze sie powinac.I co? Dyskutujemy tu o tym ze czlowiekowi - czytaj zarowno kobiecie jak i mezczyznie - moze sie noga powinac bo jest tylko czlowiekiem? czy o tym czyja to jest wina? A to moja wina ze czyjemus facetowi sie noga powinela? albo to wina podrywajacego mnie faceta ze mi sie noga powinela? Chyba raczej nie:)

Gość asielka25
A co...dziwisz sie Cornelia Blumsz ty masz klapki na oczach!kon jestes czy co????facet jest tylko czlowiekiem ,a czlowiekowi moze sie noga powinac,wszystko sie moze stac!!! hehehe taak? a wcześniej pisałaś, że ten człowiek, któremu się noga podwinełą już nie byłby Twoim mezem.. jakoś dziwne,ze niektórym facetom sięnie podwija, a innym notorycznie. a jak sie głupia żona dowie, to myśli że to jedyny raz i sobie tłumaczy dokładnie tak jak ty i obwinia mnie, bo to ja go pewnie kusiłam do skutku...tylko nie wie, że przede mną było takich kilka i za mną też będą.

Cornelia Blumsz a co dziwisz sie - kobiecie tak samo moze sie powinac.I co? Dyskutujemy tu o tym ze czlowiekowi - czytaj zarowno kobiecie jak i mezczyznie - moze sie noga powinac bo jest tylko czlowiekiem? czy o tym czyja to jest wina? A to moja wina ze czyjemus facetowi sie noga powinela? albo to wina podrywajacego mnie faceta ze mi sie noga powinela? Chyba raczej nie no a gdzie tu wina zony???????????????????????????????????????????

cornelia- a co powiesz jak w rodzinie jest dziecko niepełnosprawne któremu trzeba poświęcić sporo uwagi i nie tylko uwagi. są turnusy na które wyjeżdżasz z dzieckiem , są dodatkowe choroby

asielka25 jesli mnie maz zdradzi,jego bede winila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!on mi przysiegal,nie ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie rozumiem tylko jak ty mozesz robic cos innym kobietom,przez co sama bys cierpiala(gdyby to dotyczylo ciebie)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość asielka25
Cornelia Blumsz a co dziwisz sie - kobiecie tak samo moze sie powinac.I co? Dyskutujemy tu o tym ze czlowiekowi - czytaj zarowno kobiecie jak i mezczyznie - moze sie noga powinac bo jest tylko czlowiekiem? czy o tym czyja to jest wina? A to moja wina ze czyjemus facetowi sie noga powinela? albo to wina podrywajacego mnie faceta ze mi sie noga powinela? Chyba raczej nie święta racja!!!!! i nie piszę tak, zeby się usprawiedliwić przed kimś , bo mam to gdzies. pisze, żeby coś wam uzmysłowić. jeśli zdradzi was facet nie próbujcie go usprawiedliwiać zwalając winę na kobietę, co często zaślepione miłością kobitki robią. ON WAM PRZYRZEKAŁ nie kochanka! ON MÓWIŁ ŻE KOCHA, nie ona! ON TO ZROBIŁ Z WŁASNEJ WOLI!!! NIKT GO NIE ZMUSZAŁ!!! a często to mężuś wychodzi z taką inicjatywą..

ja w mniejszym stopniu mam do niej pretensje, ale jednak mam. gdyby mój facet okazał się okazem stąpającym twardo po ziemi i umiej acym oceniać sytuacje dziś by nie było tygo co jest. a z drugiej strony to też wiem że to niezła \"blać\" . w dniu kiedy nasze dziecko idzie na operację ona go upija do nieprzytomności..... lecz czy go to usprawiedliwia?