Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebsi

dlaczego wchodzicie dziewczyny w cudze zwiazki?

Polecane posty

rasowa bitch!! wskakując na faceta który ma żonę i dzieci nie szanujesz się, może cię jedynie ratować fakt kiedy oni są w separacji, nie dogadują się. wskakując na faceta z dorobkiem jesteś przekonana o tym że jak po takim incydencie rozsypie mu się związek to pomożesz mu budować dom dla jego dzieci od nowa i będziesz matką dla nich?

a mi jest was poprostu zal........................................................ i niestety ale kurwienie sie uwazam za brak szacunku do samej siebie ........................asielka25 ---chwal sie dalej,ze tak latwo idzie ci odbijanie mezow --powodzenia.

elusia, co to znaczy wskakujac na faceta. Po raz kolejny sie pojawia kwestia - dlaczego kobiety uwazaja ze mezczyzna jest bezmozgim stworzeniem ktore daje sie zaciagnac do lozka. Sam decyduje ze chce odejsc - moze to kryzys wieku sredniego, moze cos nie gra, moze niema seksu, moze nie ma juz rozmow moze moze moze - finalnie jednak to ON decyduje ze odejdzie.Gdyby ni echcial to nawet wołami by go ni ewyciagneli - tak samo jesli chce to nawet wolami go nie powstrzymasz:) I tyle.

Gość asielka25
ja koleżanko nie mam potrzeby posiadania jużteraz męża, czy stałego partnera. za to lubię seks, jak chyba ogromna większość. nie jestem kurwą - nie robię tego dla pieniędzy. nie jestem łatwa czy puszczalska - nie daję się namwić na seks komuś , z kim nie mam ochoty sypiać. sama decyduję o sobie . to jest po prostu koleżanko seks dla przyjemnosci, bo nie wiem ,czy wiesz ale kobiety też mają z seksu przyjemność.. czym różnię się od takiego mężusia? ja nie mam zobowiązań, nikogo nie zdradzam, nie kicham na czyjeś zaufanie..

A co dziwisz sie - mam do ciebie pytanie. Czy gdyby na horyzoncie pojawil sie jakis przystojny i fantastyczny facet,bez brzuszka jaki zazwyczaj pojawia sie umezow, ze swiezymi tematami do rozmowy i extra cialem i zaczal cie podrywac - zdradzilabys meza?

Gość asielka25
rasowa bitch!! wskakując na faceta który ma żonę i dzieci nie szanujesz się, zdefiniuj pojęcie "szacunek" bo ja nie rozumiem, w jaki sposób "nie szanuję siebie" prze sypianie z kimś, jeśli robię to z własnej woli, dla własnej przyjemności, a nie dla kasy czy na czyjeś zawołanie??

musiałabym wam w takim razie swoją opwieść opowiedzieć abyście sie mogły wypowiedziec, powiem tyko tyle że kochaną mojego prawie męża okazała się kochanka naszego przyjaciela , który tak samo jak my ma dziecko niepełnosprawne, z nim nie wyszło a była w nim tak strasznie zakochana, więc (tego nie wiem na 100%) postanowiła udowodnić mojemu że może mu dać więcej szczęścia niż ja

Gość asielka25
a mi jest was poprostu zal........................................................ i niestety ale k**wienie sie uwazam za brak szacunku do samej siebie ........................asielka25 ---chwal sie dalej,ze tak latwo idzie ci odbijanie mezow --powodzenia. też uważam kurwienie się za brak szacunku dla siebie. ale zanim zaczniesz tu o tym pisać, to zapoznaj się z pojęciekm kurwienia się.

weź pod uwagę, że nie wszyscy chcą i potrzebują do szczęscia ogon w postaci męża, bo jest wiele ciekawszych rzeczy w życiu do roboty i nie oznacza to, że rezygnują z seksu teraz rozumiesz czy ciągle masz problem ?

a co dziwisz sie - No ale dlaczego bys nie zdradzila? Skoro maz ma brzuszek, seks juznie ten sam i przestal dbac o siebie lub skonczyly wam sie tematy do rozmow?

Gość asielka25
A co...dziwisz sie Cornelia Blumsz nie,nie zdradzilabym.nie chcesz,to nie wierz,nie musisz. no i o to jej pewnie chodziło! jaka by się osoba nie pojawiłą, to jeśli kochasz swojego małżonka i jesteś z nim szczęśliwa, to go nie zdradzisz!! inaczej, jeśli tej miłości czy szczęścia nie ma, jeśli czegoś brakuje!! tak samo jest, jeśli chodzi o faceta. niejeden też by nie zdradził - bo kocha, jest szczęśliwy, niczego mu przy żonie nie brakuje!!

A co...dziwisz sie no widzisz i tym stwierdzeniem, że byś nie zdradziła sama odpowiedziałaś sobie na pytanie kto jest winny zdrady a kto nie w związku :D szkoda, że zrobiłas to nieswiadomie lol

jest spora różnica od tej co robi sex z twoim mężem raz, a inna sprawa jest taka jak się pieprzą notorycznie i jeszcze chce ci dziecko wychowywać

A co...dziwisz sie w takim razie jesteś kurwą czy seks z mężem nie sprawia ci przyjemności ? :D bo musi być jedno z dwóch według twojej teorii :D

Gość asielka25
ona nie zrozumie!! nie wierzę, że jest w stanie zrozumieć. napisałas, ze byś nie zdradziła, ze masz kochającego męża. dlaczego więc facetów, którzy zdradzają usprawiedliwiasz,że to wina babki, bo się napatoczyła jakas atrakcyjna lala i mu w głowienamieszałą? na włąsnym przykadzie zauwaz,że kochającej osobie nikt w głowie nie zmąci!

a co dziwisz sie - dokladnie asielka napisala to co ja chcialam napisac, dlatego pytalam dlaczego bys nie zdradzila sowjego meza? bo jestes szczesliwa w zwiazku? bo uwazasz ze sie nie zdradza? czy dlaczego bys nie zdradzila? zalozmy, ze facet ktory cie podrywa ma wszystko czego nie ma twoj maz?

nawet jesli sex z mezem nie bylby juz taki przyjemny tez bym go nie zdradzila.zdrada jest dla mnie najgorsza rzecza jaka mozna zrobic innemu czlowiekowi.

Gość asielka25
A co...dziwisz sie asielka25 dla pieniedzy robi to prostytutka,dla przyjemnosci-k**wa( hehehe gdzie to wyczytałaś?? on jest normalnie ograniczona do granic możliwości!!! to w takim razie przybij piątkę K U R W O !!! bo chyba przynajmniej pare razy zdarzyło Ci się uprawiać seks dla przyjemności? czy ty zawsze z obowiązku małżeńskeigo??

Gość asielka25
elusia71 prostytutka i k***wa robią to samo , więc czym się różnią? nie pytaj - koleżanka ma na cały świat własny pogląd i system znaczeń

A co...dziwisz sie nie myslałaś nigdy, żeby zrobic konkurencję Kopalińskiemu i wydać jakiś słownik ?

elusia - moge ci zadac takie samo pytanie jak zadalam a co sie dziwisz. Finalnie to Twoj maz okazal sie czlowiekiem, ktory zawiodl. Taka jest przykra prawda.

hehehe, no kobiety a czyja ? naprawdę nie mozna sobie samemu odpowiedziec na takie pytania ? wine ponosi zdradzający/a, bo jak sama nazwa wskazuje \"zdradza\" :D

a co dziwisz sie - no wiec sama sobie odpowiedzialas na pytanie - nawet w takiej sytuacji bys nie zdradzila bo TY nie uznajesz zdrady. Wiec gdyby maz spotkal kobiete ktora ma wszystko czego nei ma zona a mial poglady takie same jak ty - tez by nie zdradzil bo ON by uwazal ze zdrada jest najgorsza rzecza jaka mozna zrobic drugiemu czlowiekowi. To jest kwestia charakteru, odpowiedzialnosci i podejscia meza/zony a nie wina kochanki/kochanka.

ja wiem i jestem przekonana że to on zawiódł, zresztą przyznał się do tego, tylko nie o to chodzi...... rozmawiamy tu o tym kto jest bardziej winny...