Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebsi

dlaczego wchodzicie dziewczyny w cudze zwiazki?

Polecane posty

elusia - kobiety.Co za roznica kto zdradza? To osoba ktora zdradza zawodzi zaufanie - wlasnie o to mi chodzi, ze nie mzna robic z facetow biednych i niedorozwinietych stworzonek ktore nie panuja nad soba. Winna jest osoba ktora lamie zobowiazania

Gość olala**
tu winny jest tylko ten kto zdradza ,dlaczego do elusi to nie dociera?Dziewczyny to pisza od dlugiego czasu w kolko ,a nie dociera ani slowo!!!!

Gość asielka25
A co...dziwisz sie asielka25 a gdzie ja napisalam,ze usprawiedliwiam facetow,ktorzy zdradzaja? tam, gdzie napisałaś o podwijaniu bogi i tym ,zę bidulek może spotkać na swojej drodze taką asielkę 25 - hehehehe i pewno nie ma gdzie przed taką uciec, prawda?

Gość olala**
a co dziwisz sie kobieto tobie to to na mozg cos padlo !! sama napisalas ,ze ta co uprawia sex dla przyjemnosci to k***a !! A ty nie dla przyjemnosci sex uprawiasz? :D To jestes taka sama k****a :D :D :D

ja wiem że winnym jest ten co zdradza, rozumiem, tylko powiedzcie mi jeszcze jak ktoś mnie wcześniej zdradzał a teraz ja jego to już jestem napastowana?

asielka25 zle mnie zrozumialas. to bylo pytanie do Cornelia Blumsz ,bo ona pisala,ze winny jest maz i zona ,wiec ja dalam taki przyklad,z powinieciem nogi. logiczne jest przeciez,ze jak mnie zdradzi maz,to jemu sie oberwie,a nie tobie.

a co dziwisz sie - o matko...wobec osoby ktora zostala zdradzona winna jest osoba ktora zdradzila, czyli w przypadku malznstwa, zona powinna miec pretensje do meza a niejego kochanki. Natomiast co stanowilo przyczyne tej zdrady - o tym pisalam ze wina lezy miedzy zona i mezem i tym, co sie dzialo w ich zwiazku, to sa dwie rozne sprawy. elusia, nie bardzo rozumiem twoja wypowiedz:) i jeszcze napisz dlaczego posadzasz mnie o bycie facetem?:D

Gość olala**
a co zdziwisz sie Ja wiem co napisalas i przeczytalam dokladnie dlatego smieje sie do rozpuku z tego co piszesz :D :D

elusia - aaa, no wiec wlasnie nie bardzo wiedziala co to znaczy i co masz na mysli:) ale i tak nie jestem w stanie odpowiedziec n ato pytanie:) wydaje mi sie ze czesto ludzie sie zdradzaja w zemscie - ale nie wiem czy to ma sens, mysle ze chyba lepiej sie z taka osoba rozstac, bo tak naprawde takie zdrady do niczego nie prowadza.Chyba ze sie zakochalas w tym z ktorym zdradzasz:)

Gość asielka25
A co...dziwisz sie kocham sie dla przyjemnosci z mezem-jestem k**wa? ja uwazam,ze k**wa jest ta,ktora zmienia facetow,podrywa zonatych i jeszcze sie tym chwali! ja też się kocham dla przyjemności! i też z mężem ... co z tego, że nie moim ?? :-P a tak poważnie może nigdy nie będę chciała wchodzić w formalny związek. mam nie uprawiać więc seksu? bo tylko z męże mmożna? to są koleżanko narzucone przekonaniai ja się z nimi nie zgadzam.. zmieniam facetów, bo nie lubię monotonii, z resztą jak pisałam , nie mam w tej chwili potrzeby stałego związku podrywam żonatych? to oni mnie podrywają! tak to można określić. chwalę się? nie! dyskutuję i wyrażam własne zdanie

Gość olala**
Cornelia Blumsz Ty wyjasnilas to tak dobrze i tak prosto,ze az nie moge uwierzyc ,ze ktos nie rozumie :D Zawsze zanim pojawia sie skutek czyli zdrada najpierw jest przyczyna,a ta znajdzie sie w zwiazku,jakiekolwiek mialby byc powody.W kazdym przypadku moga byc inne.

a co dziwisz sie - w polskim spoleczenstwie kobietom zabrania sie seksu dla przyjemnosci, bo oceniane sa jako kurwy, ale facet ktory bzyka sie na prawo i lewo juz jest maczo anie meska kurwa. Nie wiem skad bierze sie to niezrozumienie, ze kobiety maja potrzeby seksualne tak samo jak mezczyzni i ze nie jest to nic zlego. Moze stad, ze wiekszosc kobiet - gdyby partner zaproponowalby im seks analny - wyzwaloby go od zboczencow. Seks nadal traktowany jest u nas jak cos wstydliwego i takie sa tego efekty; wynika to pewnie z faktu, ze dopiero od pewnego czasu traktuje sie kobiety jako parterki a nie jako cos gorszego:)

nie można wysnuć wątku z opowieści jednej osoby. niezależnie jak by się działo do głosu powinni być dopuszczeni obojga małżonkowie lub para. polemizować zawsze można. nikt nie wie co się dzieje , jak go nie ma obok.moim rozpadem związku byli zaszokowani wszystcy bliskie znajomości. my... taka kochająca się para... z takim stażem.... tak głęboko spoglądająca sobie w oczy i te plany na przyszłość z przed 3 dni.....

no tak,aby uprawiac sex,nie trzeba miec meza ale mozna stalego partnera.ok nie podrywasz zonatych,oni to robia,ok ,a malo ci kawalerow?ja bym nie potrafila isc z zonatym facete,wiedzac,ze w domu zona i dzieci czekaja.

Gość asielka25
A co...dziwisz sie no tak,aby uprawiac sex,nie trzeba miec meza ale mozna stalego partnera.ok nie podrywasz zonatych,oni to robia,ok ,a malo ci kawalerow?ja bym nie potrafila isc z zonatym facete,wiedzac,ze w domu zona i dzieci czekaja. ty to ty - twoja sprawa! nikt Ci nie każe.. ale nie oczekuj też, że wszyscy będą cię naśladować i życ, jak ty uważasz za słuszne

Gość asielka25
A co...dziwisz sie no tak,aby uprawiac sex,nie trzeba miec meza ale mozna stalego partnera.ok nie podrywasz zonatych,oni to robia,ok ,a malo ci kawalerow?ja bym nie potrafila isc z zonatym facete,wiedzac,ze w domu zona i dzieci czekaja. facet, który zdradza i tak nie poleciałby do żony i dzieci , gdyby nie ja. po prostu on czegoś szuka poza domem

a co dziwisz sie - ty bys nie potrafila pojsc z takim facetem, bo tam czekaja Jego zona i Jego dzieci. A ten facet potrafi pojsc ztoba, skoro w domu czekaja Jego dzieci i Jego zona?:) to kto tu jest wieksza swinia?:) ty nie znasz ani tej zony ani tych dzieci - jesli jego -ojca i meza to nie wzrusza to coz, nic dodac niz ujac....

kiedyś też miałam takie zasady; mąż i żona to jedność i świętość.... żdażyło mi się raz... nie zapytałam.... odetchnełam z ulgą rano- rozwiedziony