Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smokk44

Nie chęć do Sexu

Polecane posty

Gość wojmac
czytam i podziwiam Cię Japonka.Jesteś naprawdę OK.Gdybyś mogła tak mnie poradzić.

Gość woimac
Wiesz mam żonę dorosłe dzieci trochę po 50-tce i wiele problemów,które były zawsze,ale dopiero teraz je zauważyłem.

Gość woimac
Sie manko,niestety ja muszę spadać-banał-do dentysty.Ale będę wieczorem.

cóż, kiedys kobiety inaczje podchodziły do seksu, niz teraz... cóż... nigdy nie jest za późno na zmianę, woimac-masz juz dzieci, żonę, smokk jest przed tym wszystkim, u niego łatwiej zmienic sprawe, chociaz u ciebie w małzeństwie powinno byc miejsce na rozmowe bo tak naprawde rozmowa jest kluczem do wszystkiego:)

Gość woimac
Jak tylko pamiętam zawsze chciałem rozmawiać-jestem fizykiem- a w tej dziedzinie bez dyskusji to ani o krok dalej.Ale jak kiedyś rzucałaś grochem o ścianę to wiesz.W każdym bądz razie Twoja teoria o zimnych kobietach się potwierdza.

cóż, przykro mi woimac:( zasuwaj do dentysty i 3mam kciuki. Wazne jest dopasowanie partnerów, najlepiej jak mają podobne temepramenty wtedy żadne nie bedzie sie czuło odrzucone. Na tle seksu moga narastac wielkie frustracje. pamietam jak mój mezczyzna miał etap ze mnie odrzucał, nie chciał seksu. trwało to moze z 3 tygodnie, miesiac, a ja miałam dosc. czułam sie nieatrakcyjna, nieciekawa i odrzucona:( dobrze ze to mineło

Gość wojmac
...do -to ja Twoja determinacja i agresja zbliża się do masy krytycznej.Faktycznie pomyśl o rozwodzie,albo może ucieczka w zarabianie wielkiej kasy lub tp.

Gość i co słychac ludziska
?

Gość też tak miałam
nieraz blokujemy się nie wiadomo dlaczego ja tak mam teraz niestety

Krótko - daj sobie z nią spokój bo to nic dobrego nie wróży oprócz tego,że przyjdzie taki czas ,że zaczniesz szukać seksu na boku albo faszerować się tabletkami obniżającymi potęcję :o

Gość upaaaaaaaas

wczoraj moja dziewczyna przez cały dzień przesiedziała przed kom. grając w simsy buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

To już chyba koniec moje związku :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość gość
Ja tez nie mam ochoty na sex .zaczego sie pogłębiać dwa lata temu Jestem młoda , ale ostatnio ani ja ani moj maz sie nie staramy on to myśli tylko aby sobie dogodzic , i to i kłopoty chyba wpłynęły ze nie mam ochoty na sex, cos sie miedzy nami wypalilo, nie jest tak jak kiedys .