Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaagaa

nie mam chlopaka i jest mi z tym zle

Polecane posty

Gość smutnaagaa

Mam 23 lata i jestem samotna.Jest mi z tym tak strasznie xle, ale staram sie to ukryc przed calym swiatem.Moja rodzina mnie dobija, wywoluja na mnie presje, ze powinnam sobie kogos znaleźć bo bede sama:(Mam dosc:(

uszy do góry !!!!! :P a co ja mam powiedzieć :D:D:D wszystko przyjdzie w swoim czasie... a gadaniną się nie przejmuj !

Gość smutnaagaa
Łatwo powiedzieć nie przejmuj się.Ostatnio nie myśle o niczym innym.Boje się, że się nie zakocham, ze nikt mnie nie pokocha i że bede sama.

Gość ja 007
ja mam 22 lata tez jestem sama i niestety musze przyznać ze moje mysli tez ciągle krąza tylko wokol tego :( zaczyna mnie to meczyc.

Gość dsaer
spokojnie ja mam 24 lata i nigdy nie mialem dziewczyny

hmm no w sumie pogoda nie sprzyja dobremu nastrojowi... aleeeeee kochane na wszystko przyjdzie czas ! A użalanie się łapanie dołków niczego tu nie zmieni ! musicie zaakceptować ten chwilowy stan... unieść nosy do góry tak żeby trochę porozpędzać te niedobre chmury i... wszystko w swoim czasie

Gość ja 007
Najgorsze jest to ze kazdego nowo poznanego interesujacego chłopaka traktuje jako potencjalnego faceta, za duzo sobie wyobrazam a pozniej sie rozczarowuje :/

Gość taka jedna nieciekawa
stawiam śmiałą tezę - Kornik ma 28 lat!

Gość dsaer
dokladnie ..Ja jestem pogodzony z tym ze nigdy nie bede mial dziewczyny i mam dobry nastrój..

ja007 - wlasnie to jest najgorsze, musisz przestac tak myslec!! bo faceci to widza!!!!! i pozniej nie wychodzi :O

kotnik nie ma 28 bo ja kiedys tez tak myslalam sadzac po nicku ale wczesniej tu obchodzil 18 urodziny, no dalej kornik jak to jest?? rozwiej nasze watpilowsci!!!

Gość taka jedna nieciekawa
jest za mądry na 18 lat:)

ja tez nie mam ale co zrobic trzeba isc dalej bedze to bedzie a jak nie.... to zainteresuje sie ktoryms z moich kumpli:P

moze pomoge - jestem Ci bardzo wdzeiczna!!! korniczku zakochalam sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moje zdjęcie ? hmm w książce do biologi można znaleźć ;) 18 lat ups kiedy to było...

Gość smutnaagaa
Ja mam tak samo, ciągle wypatruje tego jedynego i jak ktoś się pojawi to zaraz zaczynam myśleć, że to on:(Wszystkie moje koleżanki mają już chłopaków, albo mężów a ja sama jak palec jestem:(Mnie chyba nikt nie chce i pewnie nikogo nie znajde;(A rodzina czeka aż przyprowadze do domu mojego wybranka, ciągle mi o tym mówią, co jeszcze pogarsza mós stan;(

Gość ja 007
dziewcinka - to co napisalam przed chwila moglo sprawic wrazenie ze sie narzucam facetom, jest wlasnie odwrotnie jestem troche niesmiala , i gdy facet przestaje sie odzywac to ja tez nie chce byc natretna

Gość niemloda juzxxx
mysle,ze bledem jest traktowac kazdego poznanego faceta jak kandydata na meza,mezczyzn to odstrasza,oni wyczuwaja co jest grane i uciekaja,ja nie szukam meza,raczej faceta do wspolnych wedrowek,rozmow,spotkan,ale wszystko czas pokaze i...nie moge sie od nich opedzic,a na dodatek oni chca zwiazku na powaznie....ja jestem jakis czas po rozstaniu i kiedys tez szukalam kogos "bo kazda miala chlopaka",teraz zachowuje dystans,a faceto to przyciaga,powodzenia...

Gość smutnaagaa
Ale ja nikomu nie daje do zrozumienia, że chce czegoś więcej.Wręcz przeciwnie zawsze udaje obojętną, tylko w głębi duszy tak się zastanawiam nad tym, czy on mógłby nim być.Nie mam w zwyczaju się narzucać nigdy nie pokazuje tego, że mi zależy.

Gość smutnaagaa
No jasne, tylko kiedy ja go przyprowadze...:(

Gość ro nie jest kwestia
mozesz kupic w sex shopie