Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaagaa

nie mam chlopaka i jest mi z tym zle

Polecane posty

a nie ma tam u Ciebie jakiejś wypożyczalni facetów ? ;) sama sie dobijasz ino nie wiem po co !

Gość ro nie jest kwestia
dmuchanego

Gość smutnaagaa
Bardzo zabawne, dla mnie naprawde jest to duży problem, w końcu lata lecą a chłopaka jak nie było tak nie ma.Zastanawiam się czy ze mną jest coś nie tak:(

Gość niemloda juzxxx
moze zajmij sie jakims hobby,zapisz na kurs jezyka,zajmiesz sie czyms,a milosc sama Cie znajdzie

eee dziewcynko we mnie ? mision iposible :P a lubisz zupy z trocin i i pieczoną korę ?

Gość Kornik to stary podrywacz
tego forum, flirtuje, czaruje itp, żadnej nie przepuści:)

Gość smutnaagaa
Każdy mówi, że kiedyś przyjdzie...a ja mam już 23 lata i nadal nie przychodzi!:(i boje się, że już nie przyjdzie do mnie, może miłość o mnie zapomniała:(

a może miłość po prostu czeka na odpowiednią chwilę ;) ja innej opcji nie widzę...

sie ma kornik 🖐️ ale wy tu bajerujecie... nic nie jest pewne, singli przybywa na calym swiecie i sa coraz starsi :)

Gość smutnaagaa
tylko ja bym nie chciała, żeby zwlekała z ta chwilą np. do 40 lat:(W moim wieku to już normalne, że ma się kogoś i planuje z kimś życie, dlaczego więc ze mną jest inaczej:(

dziewczyny a tak szczerze to uwazam, ze kazda powinna robic cos dla siebie a milosc sama do WAS zawita!!! bedziecie zyc dla siebie i wtedy mezczyzni zaczna sie wami interesowac.... jak bedzecie miec swoje plany, swoje zycie itd itd.

Gość gfde
znajdziesz sobie kogos ..MOze poszukaj na serwisach randkowych w internecie?JEst tam troche ogloszen..

smutnaagaa: ale dlaczego chcesz wchodzic w pewne schematy na sile? bo inni juz to i tamto. no chyba ze niemasz dla siebie innego pomyslu na zycie. Dziewcinka: a dlaczego tylko facet ma wykazac zainteresowanie a dziewczyna czekac?

Gość smutnaagaa
Jasne, na serwisach internetowych to sami erotomani, albo jacyś faceci z odzysku, których nikt nie chce:(Ja chce się zakochać tak normalnie...Jak pomyśle, że kolejna samotna wiosna przede mną to żyć mi się odechciewa:(

Gość gowienko prawda
gadki o tym, ze jak zaczniesz dbac o swoj rozow, poznawac ludzi, zwiedzac swiat -poznasz kogos -mozna wsadzic do kubla na smieci w moim srodowisku mam kilka przypadkow- swietni , inteligentni, atrkacyjni ludzie, ktorzy kompletnie nie maja szczescia do milosci i sa sami

a mi tam dobrze :P tyle spokoju... no ;) a co ma być to będzie czy będę bardzo tego chciał czy też nie...

poll - bo facet powinien PIERWSZY zareagowac, wtedy kobieta poczuje, ze mu zalezy na niej... Od tego sie zaczyna...

Gość smutnaagaa
poll ja nie chce niczego na siłe ale boje się, że będę całe życie samotna.wydaje mi się, że nie jestem brzydka ale nie ma powodzenia u chłopaków, poprostu nie zwracają na mnie uwagi:(jakbym była jakimś powietrzem.tyle chodzi brzydkich lasek po świecie i mają kogoś a ja...jest mi tak bardzo źle z tym, że jestem sama:(

Gość gfde
z odzysku ?Znaczy nie prawiczki?SZukasz prawiczka?

Gość Zgadzam sieee
Jeden wyjdzie i na ulicy pozna milosc zycia, drugi zwiedzi caly swiat i ciagle samotny. samotnych przybywa, to juz istna plaga i tylko kwestia szczescia. czesto mozna uslyszec: wyjdz do ludzi, pobaw sie . W wielu przypadkach to nie pomoze! Grunt to nie zalamywac sie i nawet jak przyjdzie zyc tej osobie samej, spelniac swoje marzenia.

Gość gfde
nie zwracaja na ciebie uwagi bo nie dajesz im znakow..MOze mysla ze jestes zajeta..Robisz maslane oczy?

Życia chłopaka który nie ma dziewczyny jest bez sensu. Zupelnie nic sie nie chce, nie ma chęci do życia, do robienia czegokolwiek. A jak się nigdy w zyciu nie mialo dziewczyny to jest juz chyba najgorzej bo trudno jest w ogole wierzyc ze sie ją bedzie mialo. To jest naprawde straszne i trudne do zniesienia

Gość smutnaagaa
Nie daje żadnych znaków bo wychodze z założenia, że jezeli komuś się spodobam to sam przejmie inicjatywe i da mi to do zrozumienia.Maślane oczy?chyba żartujesz to nie w moim typie, nie mam takiego charakteru, żeby samej narzucać się komuś.